Споделете 11.8

• 16 488
  • 584
  •   1
Отговори
# 450
аз теб не съм те виждала дай снимка

Е?

# 451
  • Sofia
Мърморанке, аз ги послушах когато ми казаха да се стегна!
Стегни се и ти!
Прави бяха и прави са ! Peace

ССФ не лъжат!
Алилуя

# 452
Сопрано, Сопрано...късно е, чадо... Квото и да ти каже Горгоната, пак си пети брате, няма да ти стане и туй то  Mr. Green

# 453
Петият елемент съм, поне на другите четирима мъже у форума им става, спокоен съм!

# 454
  • Sofia
Всяка снимка ни казва своята история. Тази според мен е правена на маса, което ще рече, че обичш купоните  = бохем, обичаш живота, забавите алкохола и цигарите.  Да продължавам ли ако греша кажи

# 455
100% вярно, продължавай!

# 456
  • Sofia
Не искам да пръскам енергията си за теб. Чакам МГМ. Тя има нужда от моята помощ

# 457
Протестирам!!!  Mr. Green Не се брои, това и баба го знае, той го пише на всяка дума във всеки пост  Crossing Arms

# 458
  • Sofia
Протестирам!!!  Mr. Green Не се брои, това и баба го знае, той го пише на всяка дума във всеки пост  Crossing Arms

кое го пише Естер?

# 459

Кое?

# 460
Петият елемент съм, поне на другите четирима мъже у форума им става, спокоен съм!

И аз съм спокойна, на останалите не нам си колко иляди жени у форума, също им става. Mr. Green

# 461
Това, което му каза Деяна на Сопраното е ясно...Всеки, който му прочете 3 поста може да го разбере...джинтоник все пак  Laughing

# 462
Кажи кои са да знам Praynig...ако закъсам все пак Mr. Green

# 463
  • Sofia
Какъв джинтоник? Ти не си добре, честно я дай да ти гледам и на теб, че нещо объркана ми се струваш

# 464
  Нищо не си разбрала, ирландско уиски!

Общи условия

Активация на акаунт