МНОГОДЕТНИ МАМИ 19

• 17 291
  • 313
  •   1
Отговори
# 105

Иве, тя Олето(Оливети) в момента е в Русе.....Обеща като се прибере да се включи,че тя ни забрави съвсем...Била на почивка в гърция - сама,а сега била в Русе. Поздрави от нея!
Ееее значи,защо не се е обадила да пийнем по кафенце!?!Друг път да знаете,при желание де,който идва в Русе - свиркайте първо да си организираме една срещичка !
Айде ставам да чистя!

# 106
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 bouquet newsm59 newsm67 Честито на празнуващите  Tada newsm18  party002 newsm67  ura dance newsm74
Цоци,нищо неказавш...ще ни посетиш ли басейна  Mr. Green или ще си организирате домашно мокро   парти с Лъчо  Joy че сте и самички
Тая сутрин заведохме Ваня в Троян   ,състоянието на стаите в общежитието е меко казано лошо,но ще се изтрае 20-тина дена,подадохме молбата за кандидатстване,платихме за 4 изпита и я оставихме,отидохме до Орешак да видим изложбената зала и хайде обратно.ДА видим сега  Mr. Green Павел кого ще тормози Crossing Arms
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3264553
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3264559
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3264563
а това е нашата wright   http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3264570

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 14:03 от Дидка

# 107
ДА видим сега  Mr. Green Павел кого ще тормози Crossing Arms

Тебе и татито, тебе и татито....... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Лъчо ме кара да ходим на басейн, но аз се дърпам,че има познати,които не искам да ми гледат телесата......Казах му - ако ме заведе на реката и то на място дето човек и животно не минават - съгласна от воле!

Леле пък днеска как ме ядоса госпожата на Рая.....Отивам за отпусното,че да я запиша в новото училище и тя ми приказва и ме гледа все едно съм и крива за всички нещастия.....Няма лъжа, няма измама - закриват училището! Cry Cry Cry

# 108
Дидка,Стоян много  хареса момиченцето ти ,а аз му викам че е заета,да не гледа много ,много...
Цоцоланче,неприятна ситуация с учителката...а те,учителите на къде ще ходят сега

Сега ще споделя едни нещица с вас.От Мама Цоцоланка са...Преработих файловете,за да мога да ги публикувам Joy Joy Joy

Защо изобщо ни трябва брак?

И нещо за бъдещите шофьорки
hahaha hahaha hahaha

# 109
Габи и Цоци.   bouquet   bouquet   bouquet
Направо паднах от смях.  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Габи, може ли да ми пуснеш оригиналните файлчета?
Ето ти мейл:
ani_tzancheva@yahoo.com

# 110
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
gaby_s поласкана съм...пък то  newsm78 Троян-Габрово  ей го на...колко е...нищо работа...пък даже и до Испания.....още по-близо!
Много хубави тез картинчици  Joy шофьорки...колежки...и кандидат-колежки-шофьорки добре разгледайте тез   hahaha ТОП 10  Joy пу пу да не ни се случва подобно чудо  Flutter

# 111
Нещо, май ирония улавям... jedi jedi jedi red newsm65
Ако искате да знаете - всички тез начини ги мога! И щях и да покажа, ако инструктора (човек, без никакво чувство за хумор), не натискаше спирачките толкова често! Joy Joy Joy
А, първоисточничката - да не ми се прави на света вода ненапита и да си търси друга снаха!
Габи, ако може и на мен - tsveti__georgieva@abv.bg...

# 112
здравейте момичета
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ
ivata-сега чак разбрах ,че си от Русе-дай координати да се видим по градски
Мама Цоцоланка -не се ядосвай заради криви хора.Всеки ден се сблъсквам с такива изнервени индивиди и вече започнах да не им обръщам внимание
Дидка и ние имаме подобен басейн на балкона,но не можем да го ползваме,защото малкия само чака да го напълним и отива до някоя саксия взема 2 шепи пръст и на бегом бързичко докато не сме го видели я изсипва вътре във водата.ЧОВЕКА не ще гол басейн иска натурално като на Дунава
СуперТеди-кака мина изпита?

# 113
   Не съм сигурна че това е точно за тук,но все пак аз съм част от вас,а това сега най-много ме вълнува:

ПРИЗИВ

На 29.06.2007г.,от 10часа,ще се проведе протестно шествие,тръгващо от НДК,и свършващо пред Софииска община.То е по случай лятните отпуски на ДГ,несъобразяването с работното време,и най-вече липсата на достатъчен брлой места в тях.
   Няма да ви казвам че аз го организирам...Затова искренно се надявам да ме подкрепите,и който може да дойде!!!Предварително ви благодаря много!!!

# 114
Габи и Цоцоланка пак обраха точките. hahaha

Дидке, ама на Ваня новата прическа й отива. Mr. Green
Кажи нещо за wright, добре ли е? Децата й много са пораснали.

# 115
Дидке, ама на Ваня новата прическа й отива. Mr. Green
Кажи нещо за wright, добре ли е? Децата й много са пораснали.

Ваня е симпатяга......А къде видя ти децата на wright???На мен ми е мъчно за нея!Искам и аз да видя децата на wright,а защо не и самата нея!!!!!!Дано са добре!

Днес пак хващах на няколко пъти мами,които само четат,а не пишат...за сега няма да споменавам имена.....Ще има глоби!

# 116
.А къде видя ти децата на wright???На мен ми е мъчно за нея!Искам и аз да видя децата на wright,а защо не и самата нея!

Виж последната снимка на ДидкаMr. Green

# 117
Виж последната снимка на ДидкаMr. Green

Вярно колко са пораснали! И разхубавили! А и Дилянка ми се вижда спокойна....Супер снимка!Председателке, айде и вие си направете такава снимка!

Моля, мамите с 4 деца да ме вдъхноват като си публикуват снимки на тях и децата им!

# 118
Момичета,оставете това гласуване,поредната зарибявка,можеш да качеш само 4 снимки безплатно,ако искаш повече,трябва да пращаш sms за който ще ти вземат пари и доколкото разбрах се оценява професионализма и качеството на снимката а не идеята или лицето.
Да ви кажа историята на тази снимка:Джо беше на 9-10 месеца през зимата и разопаковахме един колет със зимни дрехи и обувки,изваждахме едно по едно нещата да видим кое за кой е,а той милият обикаляше покрай нас точно с тази усмивка,която виждате,като че ли разбираше и беше най-щасливият в този момент.
А днес прилича на изпаднал германец  Mr. Green Опитах се да го пострижа,не е за първи път,но всеки следващ става по-трудно,добре че косата му е къдрава и е паднал не от ходене а от сядане,това е любимото занимание в момента,да сяда на всичко на което може да се седи, опита се да седне на първото стъпало,но не можа да уцели правилното място и е охлузен по веждата,над и под нея и по слепоочието и челото.
Ивата имам планове да съм на Русе тази сряда,но ще си на работа най-вероятно.
Цоцоланке ако си хванала мен да чета,аз това правя през деня,защото не мога да пиша от малкия,иска да пише и той и става една  Crazy та чакам да си заспи и тогава на спокойствие
Лека и спокойна нощ на всички  smile3524

# 119
  • Варна

Честит рожден ден на Аделина!Да расте здрава,весела и безгрижна.
Момичета,голяма въртележка е при мен.Уж дадох малката на ясла за да съм по-свободна и за да се занимавам с малкия,а то пак същата.Включих компютъра,влязох в темата и толкова,та чак сега успях.Малкия се опитва да крачи и скоро ще правим питка.Малката какичка ходи с желание на ясла ,лелята каза ,че била родена за това.За две седмици така се промени,изведнъж порастна.Само с памперса още не се справяме.В яслата ходи без памперс-както я дам така ми я връщат,само веднъж се е напикавала.Но в къщи неще и да чуе за гърне.С голямата не съм имала такива проблеми.
Ще го видим и малкия,такъв глезльо се заформя да е ,без да го глезим.Ще я видим ние тая работа.
Хайде момичета,лека вечер от мен ,отивам да  се потя над прането:1ironing:
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт