Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е състоянието на сина на Сверир?
Какви са критериите за оценяване на преразказа по БЕЛ и колко точки носят въпросите от теста?
Какви са мненията за многодетните майки във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е състоянието на сина на Сверир?
-
Какви са критериите за оценяване на преразказа по БЕЛ и колко точки носят въпросите от теста?
-
Какви са мненията за многодетните майки във форума?
-
Какви са най-новите новини за Елли и Криско?
-
Как да помогна на детето си, ако има висока температура?
такава бойна програма от срещи си е направила, че цял ден не съм й видяла очите, хойка из града с приятелки. чудя се не умира ли от глад това дете? и дали не й се прибира заради проблемите с бебо?

!!!
.На мене още не ми достига кураж да седна зад волана (то ме е страх да се возя ,камо ли да карам) А на теб кураж не мисля че ти е нужен ,но ще ти кажа , че преди 3 месеца моята маминка ,която е на 59 г. взе шофьорска книжка. И тя многодетна мама и нямала време докато ни отгледа, после с нас ученичка беше и студентка...Но сега
та мисълта ми е щом тя може ...Лошото е че аз се успокоявам ,че имам време до 59...Миличка Лилибон чета и искам да ти кажа нещо ,само че в главата ми настъпва хаос . Каквото и да предстои , дано само да си силна
Колкото до тестовете (аз пряко не съм засегната), но разбрах че били трудни Дано всичките дечица имат късмет де влязат там където искат, ако ли не... вярвайте тя съдбата си знае работата.Сега лека нощ
моичките вече спят. Мамо Цоци

където ме чакат огромните камари пране и готвене и чистене...за които никога няма време... Все се успокоявам , че като пораснат ще се наспя....
За шофирането - давай смело - аз не се виждам ако нямам кола как ще се справям с децата. А и напоследък мъжа ми е толкова зает, че аз си ги разнасям като самотна майка ...Оня ден се засилих да си пазарувам дърва /тук при мен е зима сега/ и мъкнейки малките 2ма на ръце задърпах един чувал
Та събрахме усмивките на минувачите и ме уредиха в живота да ме натоварят в колата с дървата, че и децата носиха.