МНОГОДЕТНИ МАМИ 19

• 17 315
  • 313
  •   1
Отговори
# 150
Честит Рожден Ден на Станислава!Честит Рожден Ден на Радето!Честит Рожден Ден на Ники!
деси, радвам се, че си сред нас!
Къде живееш, ако не е тайна - стана ми интересно, че при вас е зима. Ние сме на път да опънем петалата в жегите. А за майките с бебчета не ми се мисли...

# 151
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ.
Много здраве, късмет, любов и хуваби неща!

bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni

Добре дошла, Деси.  Hug
Подозирам, че си в Австралия - познах ли?

# 152
Добро утро!Нямам време да пиша тези дни,за което се извинявам,но влизам да ви чета редовно.Бяхме на поредния преглед вчера.Изследванията на Давид са по-добри...сега ще видим скенера какво ще покаже.

Честит Рожден Ден
на Станислава, , Радето   и Ники!

Flowers Four Leaf CloverМили наши рожденици,бъдете здрави и щастливи!Весел празник! Flowers Four Leaf Clover

Ели,радвам се,че сте у дома вече! Heart Eyes
Деси,добре дошла! Hug Радвам се да те видя и тук,най-после! Многодетните мами ще имат удоволствието да се запознаят с една изключително силна жена  bouquet

Момичета,разбрах,че сте ни надминали в жегите...Желая ви един прохладен ден!

Обичам ви много!

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 09:37 от gaby_s

# 153
Хей, Деси - добре дошла при нас.
Радвам се че се разписа -   Hug Heart Eyes
Честит рожден ден на Станислава, Ради и Ники. Живи и здрави да са! bouquet
Момичета, нас не ни казаха в новините...но при нас си беше рекорд вчера 41,8 по местните радия съобщиха, но вероятно е било повее, защото в 15ч. термометърът на стената отчиташе 40гр. А бумът беше в 17ч. когато вече не можеше да се диша. Изгаряше дробовете. А от земята бълваше огън и жупел. Като минаваш покрай сградите и те удря парен чук. Направо ужас беше. Чак към 10ч. се усети сваляне на Т. Но пък то при нас си е нормално ooooh!зимата -34, лятото +43 - само сменяме знаците и разменяме числата. Ама геогравска особеност - нали сме котловина, като дойде нещо - няма излизане от дупката! Mr. Green Crazy
За протокола - ние все още ревем и неядем  в яслата ooooh! вече 8ми ден. Няма ли край този протест???

# 154
А аз си мисля,че [desi] е в ЮАР newsm78

# 155
Вярно, Габи. Сигурно си права - ти познаваш Деси. Аз само предположих.   Laughing

# 156
Честит рожден ден на Станислава, Ради и Ники!!!

Добре дошла на Деси! Hug

# 157
  • Пловдив
Мили мамички, много благодаря за пожеланията!!!!

Сега и аз да честитя празника на другите двама рожденника - Станислава и Ники
 nbirthday                       newsm67                   newsm59
 - да сте живи и здрави и много да радвате семействата си!!  bouquet   bouquet   bouquet
party023  bigdance2 Tada                   bouquet   bouquet   bouquet

Габи, нека изследванията да стават още по-добри и детето да порасте здрав и пълноценен мъж!

Не знам точно от къде е Деси, но със сигурност е от другия край на екватора! newsm78

# 158
 Голямо чудене предизвиках Simple Smile При маймуните съм - в Африка  Joy
Да ви се оплача - на мен ми замръзнаха кокалите нощеска - беше 2 градуса ...и сега не е много по-топло - ЦЕЛИ 12....

# 159
Здравейте

Честит Рожден Ден на Станислава,Радето и Ники.Весел празник!!!!!!!!!!!!

Много благодаря за пожеланията за Рожденния ден на Станислава.Довечера ще празнуваме на ресторант.Тази сутрин рожденничката получи подаръци и отиде да спи защото беше нощна смяна.Започна работа в едно кафе до като дойде време за заминаването и в Италия.
Еси много се радва когато някой от семейството има Р.Д.,защото стана традиция рожденника да подарява на нея подарък  #CrazyМалко май не е възпитателно,ама нали си ни е "бебе"  newsm78.Не знам как ще се оправяме по-нататък с това разглезване newsm78
Деси,много се радвам ,че си сред нас  bouquet Hug
Ели,Криси заслужава точно това семейство ,точно с тази майка! Hug Hug
И кой е казал ,че щастието е крайна цел??То е пътуване в живота..........Днес си щастлива защото гушкаш Криси!Защото кака му е прекрасна малка дама,която вярва в себе си ,защото сте невероятно семейство!!!Щастието е днес и сега!!Знаеш ,че те обичам  Hug
Габи,много се радвам за Давид.
Цоци,хайде не се коси заради тази госпожа.Правилно и аз щях да сменя училището ако имах този проблем с учителката.
Безгорещен ден на всички пожелавам.  sport027  umbrella

# 160
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НЕВИ,РАДЕТОК И НИКИ!МНОГО ЗДРАВЕ И ВЕСЕЛИЕ!  bouquet

Кабо Алма,дъщеря ми учи в Национална гимназия за хуманитарни науки и изкуства във Варна.Кандидатства се и след 4 клас.В паралелка с разширено изучаване на чужд език сме.Сега в 8-ми клас основно изучаваха английски.А от 9-ти и втори западен език.

# 161
Искаш да кажеш, че приетите след 4 клас не държат конкурсен изпит след 7 ?
Защо нашите диванета в СМГ ги цакат да се явяват на общо основание? Thinking
Нямам нищо против вашето училище, де! Hug

# 162
здравейте момичета
Честит Рожден Ден на Станислава,Радето и Ники.Джулка и ние в Русе сме като при вас явно-или най топло или най студено,но това което преживяват във Бургас ми се струва нечовешко-море и 43 градуса.Чак не мога да си го представя.Преди 10 дена бяхме в Сандански и температурите бяха около 30г,а не се дишаше.В Русе сякаш по лесно се приемат тези температури /или просто аз съм свикнала с климата newsm78/
Кабо Алма -и в нашето МГ се явяват на изпити и след 7,но децата са така подготвени,че не им е проблем/все едно е поредното класно/
Деси-добре дошла,завиждам ти благородно за температурите на които замръзваш в момента Laughing.Къде мога да прочета повече за диагнозата на момченцето ти,че имам приятелка с детенце със същата диагноза открита преди месец/детето е на 3,8м/и иска да научи колкото може повече неща за болестта
Честито на рожденниците!
Деси, добре дошла!
Лилибон, кога ще излезе резултата от изследването?
Нямаме климатик и ще проимаме само през трупа ми! Обаче ми е много горещо - не мога да дишам! Дивна се оприщила от потта - къпем се по три пъти на ден. Отивам да си умра на спокойствие! Сбогом...
много ме развесели Laughing

# 163
  • Варна
ЧЕстит рожден ден на Станислава, Радето и Ники! Само щастие и много любов им желая!

Неви, мерси, мила!

Дивата ирл. пешеходка, и аз не обичам климатиците, ама принципите ми се стопиха в жегата и пратих мъжа ми да купува климатик. А ти не си умирай на спокойствие, ами си намери хладна дупчица. Мазето става ли?

Деси, добре дошла, твоята маймунска тема ми беше от любимите, докато бях бременна. Даже им развивах теории на акушерките в предродилна да не ми говорят за "болки", а за "контракции", а те ми се смяха. После, като стана напечено, хич и не можех да си нарека болките контракции, ами се чудех в какво да впия нокти. Ама вече ме бяха зарязали и нямаше кой да ми каже - аз нали ти казах!  Simple Smile Пък и слава богу, бебчо изхвърча като тапа, едва успях да надам боен вик, след като главата му излезе наполовина. Тогава вече дотърчаха три акушерки накуп, шашнаха се, едната ми подпря гърба, другата подпъхна пръст между главичката и перинеума и на следващия напън Криси излезе. Тъкмо си мислех, че се класирам в графа "перфектно раждане" и видях липсите на кожа... Е, поне нямах ни шев, ни охлузване, та бях в перфектна форма за последващото киснене в интензивното права до кувьоза...

# 164

Такааааа....Черпя ви по повод,че записахме днес децата в новото училище........Дано да е за добро!Въоръжени с 2-те отпусни, отидохме в новото училище и там на входа....зам.директорката,която аз познавам.....Страхотна жена е, обясни ни как стои положението с учителките и ме попита при коя искам да си запиша децата......Избрах за Рая учителка,която дълго време е била на занималнята, много спокойна и амбицирана жена била.....Та..дано всичко е за добро! И другото,което ме зарадва бе,че има голяма вероятност децата да бъдат в една смяна.

Ели, ако не  е нахално...може ли снимка на Криско? А и нещо мамите с Бебчовци ...не пускате снимки на бебочетата си...А и бях помолила и за други снимки, но има ослушващи се.....

Сузи, то и ние смятаме да кандидатстваме след 5кл. в МГ, та да видим...

И при нас е горещо! А Сватята...нещо почерпка????

Общи условия

Активация на акаунт