МНОГОДЕТНИ МАМИ 19

• 17 325
  • 313
  •   1
Отговори
# 165

Ели,Криси заслужава точно това семейство ,точно с тази майка! Hug Hug
И кой е казал ,че щастието е крайна цел??То е пътуване в живота..........Днес си щастлива защото гушкаш Криси!Защото кака му е прекрасна малка дама,която вярва в себе си ,защото сте невероятно семейство!!!Щастието е днес и сега!!Знаеш ,че те обичам  Hug

Неви, разплака ме Hug Ти си страхотен Човек.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Станислава, Радето и Ники!
Бъдете здрави, следвайте мечтите си, раздавайте любов и винаги бъдете много обичани!

Пешеходката, какво толкова им се впрягаш на тези климатици Mr. Green Ако се употребяват правилно, не би трябвало да създават проблеми, а да бъдат удобство. Аз у нас процедирам така с климатиците: пускам ги предиобед като излезем навън и като се върнем спирам в детската стая и още някъде, ако децата са там. Докато се хранят пак пускам в стаята им, а като отидат да играят там или да спят спирам и пускам по-силно по другите места. В нашата стая не го спирам. У нас климатиците винаги са на 24-25 градуса и никога по-малко, освен това духат на най-слабата степен. Така успявам да подържам нормална температура за живот, без да се разболяваме.

Деси, добре дошла.  Hug И аз ти завиждам малко. На студ мога да вирея, обаче на жега направо се скапвам.

Ох скоро не съм ви писала нищо за нас, но може да се каже, че общо взето сме добре. Сутрин гледам да изведа малките ок. 9.30 и до към 11.30, най-късно до 12ч. После ги прибирам и ако има възможност ги извеждам чак към 7 вечерта. Доста им е скучно в къщи, обаче няма как. Страх ме е да не слънчасат.
Решихме да местим Пепи наесен в частно училище с по-строга дисциплина. Там имат традиции в подготовката за кандидатстване след 7 клас. Мамите от София сигурно са го чували, става дума за училището на Иванови - Евростар. Сега ходи на нещо като приравнителен курс и след няколко дни заминават на езиков лагер в Кранево. Отзивите за училището варират от осанна до разпни го, но като начало впечатлението ми е, че това е мястото за моето дете. В старото ни училище контролът не е на ниво и Петър много добре се възползваше от това, не можех да му хвана спатиите. Все нещо послъгваше и посмотваше, а тук не е така. Доста добре се представя и на първите контролни. Та сега децата играят, а наш Пепи е ученик. От време не време си помрънква и ми къса нервите яко, обаче аз се оказах доста издържлива и засега не може да ме пребори Mr. Green Не отстъпвам и на милиметър от решението си и ще има як контрол и дисциплина.
С Мати израстнахме бебешкия пуберитет и сега е доста сговорчив. С него общо взето сега е най-лесно. Имаме малък проблем, че Пепи го научи да играе на PSP-то и сега трудно го отлепям от него, налага се да го крия и играе само в определени часове. А пък е само на 3г и половина, какво ли ме чака после ooooh!.
Криси е във вихъра си пипа навсякъде, дебна го като диверсант. Много пада навън и му купих наколенки, защото едното колянце не може да зарастне. Не казва нито думичка обаче, само мучи като някакво теленце. На неговата възраст (1г. и 6м) Пепи и Матей знаеха по 10-15 думи и някои от тях съчетаваха по две. Иначе е доста сръчен с ръцете и играе игри като Мати, гледа от него и го имитира. Може да пъха доста формички по местата им и да слага елементи на конструктор един върху друг, а това другите ми деца научиха доста по-късно.
Ами това е от нас.  Laughing Другата седмица отиваме на планина 8 дни само с малките, докато Пепи е на лагер. После пак в София. Сега обаче съм решила да предприемам една акция и да агитирам мъжа ми да си купим едно местенце в някое близо село до София, но не от тези атрактивните със скъпите къщи. Много искам да построим от тези сглобяемите къщи, дето ги правят за 2-3 месеца и да прекарваме там лятото, когато е много горещо в София. Жал ми е вече за дечицата, пък и на мен вече ми писна от прахоляк и мръсотия. Та сега се търси близко до София село, на хладно място, с приличен път до него и да не е съвсем малко, все пак да има живот там и да не ме е страх да стоя сама с децата, ако се наложи.
Поздрави на всички и скоро разхлаждане. Може така beer, а може и така   bath1

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 13:30 от Галче

# 166
А, здравейте! Още дишам, макар и на пресекулки! По повод климатиците, против съм, не защото ще настиват децата (сигурна съм, че с умерена употреба няма), а защото са развъдник на микроорганизми, гъби и секва друга сволоч! Не им вярвам на филтрите и защитите - това е!
Галче, Каро проговори на 2.5 години. Преди това нищо, ама нищо не казваше. А, за компа - естествено беше зарибен от най ранна възраст. Правилата бяха - 1 час на ден, сега като се поочовечи вече 2 часа.
Мазето ни е прототип на замъка Ив, бъка от флора и фауна. Ако, някой ден ме обземе авантюристичен дух ( в което силно се съмнявам) и ми се прииска да видя как са живели нашите предци - със сигурност ще го използвам, но на тоя етап удържам поривите на душата! Все пак, три деца имам да гледам - не върви да се спомина от бяс, ебола, бери-бери или друга гнас, и то в 21 век.
Габи, радвам се за вас, много се надявам, все по оптимистични прогнози да чувате!
Свате, при така поставени нещата - не виждам друга алтернатива!  Спри да се измъчваш правилно или не, става въпрос за добруването на твоите дечица!
Лилибон, не допускай лошите мисли да те обземат. Гледай хубавата страна и се радвай на мига!  bouquet
Деси, ти ли беше с маймунската тема. С огромен интерес я четох!
Ние се борим с едни пликчета за взимане на урина от бебенца, вече ги закръглихме на 10 броя, но Дивна ги пълни с всичко друго, но не и пишкуту. Сутрин сме като на сървайвър , но без никакъв успех.

# 167
    bigdance2     Чест празник на днешните рожденици! На  Радето smile3525, на Ники  Tada иСтанислава nbirthday  party013: baloni Желаем ви (аз и моето семейство  clean cook babydust7 newsm06 )здраве и много сбъднати мечти.                Деси здравей! Дано не е проблем за тебе че без да искам съм откраднала твоите патета.Аз лично го приемам като знак на съдбата .Може би някое от твоите патета с някое от моите kiss...                               Момичета , жегата в Бургас е неуписуема sweating    Скъпа Julis  вярно е за температурните рекорди през лятото и зимата, но пък пролетта ви е страхотна .Докато ние по Черноморието още носим боти ,вие сте сложили късите ръкави.А пък Новогодишните празници -истински с много сняг. Ето, виждате ли колко и жега, чак взех да халюцинирам(моето родно място е но около 30 км. от  Севлиево, така че те чувствувам почти градска)                                      Е момичета,  и аз да ви почерпя с нещо за здравето на моите щерки и края на варицелата у нас.И трите я изкараха . И да искаме вече няма beer beer beer beer beer                                                                                  Popcorn Popcorn Popcorn Popcorn Popcorn

# 168
  • Варна

Мазето ни е прототип на замъка Ив, бъка от флора и фауна. Ако, някой ден ме обземе авантюристичен дух ( в което силно се съмнявам) и ми се прииска да видя как са живели нашите предци - със сигурност ще го използвам, но на тоя етап удържам поривите на душата! Все пак, три деца имам да гледам - не върви да се спомина от бяс, ебола, бери-бери или друга гнас, и то в 21 век.

Joy

Габи, как пропуснах - радвам се, че са излезли добри резултати на Давид!

Мамо Ц - ето го бебока:

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 15:56 от Lilibon

# 169
  • Варна
Kабо Алма,не държат изпити повторно само сега в края на 8 клас имат по английски език за да ги разпределят по отделни профили.
това е най-малкия ни член.

Лилибон,много е сладък Криско.Беличък и добре оформен. Heart Eyes

# 170
Ели, прекрасен е! Да ти е жив и здрав!

# 171
  • Варна
-това е  малката какичка.От голямата трябва да искам разрешение Wink

# 172
Цитат
Деси, добре дошла, твоята маймунска тема ми беше от любимите, докато бях бременна.
Дайте да четем и ние тази маймунска тема,че ми стана интересно,нали имаме връзка с Африка  Wink
Добре дошли на новите мами  Hug
newsm59 на всички рожденници!
Лилибон,Криси е много сладък  Heart Eyes

# 173
Вече писах, но ще се повторя.Тези сладки малчугани ме провокираха.Абе Наталия, този твоя сладур като го видя, и аз започвам да се смея  много е заразителен а и историята със снимката... Ами Криско? Малката невинна душица скоро ще направи месец.Колко е пораснал.

# 174
Ели, страхотен малък Сладурко!Да го цункаш от нас!Много пъти!

При така представеният замък Ив - как да си дам децата на Сватята..... newsm78 newsm78, ама иначе пусто чудо е с добро сърце и това май обира негативите на другите неща.....

Сузи и вие сте сладки малки дечковци.....Големите, ох големите вече не ми миришат на бебе.....

Наталия, и аз съм пропуснала маймунската тема на Деси, но тя е добра и ще пусне линк тук...А Деси как сте и с часовата разлика с Б-я?

Галче, ей това се казва добър отчет! Благодаря  bouquet!Другите да взимат пример от нея как се пише в темата ни!Успех и на вас в избора на училище!Коя планина ще посетите?

Много е горещо тук.....Моя мъж реши,че аз ще готвя...Е и? Наготвих и яденето се развали в хладилника! Представяте ли си!!!!!Вярно само за него си беше манджата, но ....се убеди човека,че най-добре ще е да спре да ме тормози с това да готвя!

За неви и Давид  bouquet  bouquet  bouquet
мамма3 преди време имаше Сватбарска агенция в темата, ама ако се харесат твоите млади с младите на Деси..

Да питам...Липсва ми Дидуш....

# 175

Не само на тебе.
Но откакто иззлатоперка, никаква я няма. Mr. Green

# 176
Най-накрая и аз набрах сили и ентусиазъм да ви пусна няколко снимки. Нащраках децата набързо, даже и пубера ми разреши да го снимам Laughing, а Мати щракна мен. Така, че ето ни:

Петър
Матей
Кристиан
и мама

Лилибон, адашът е много сладък. Heart Eyes
Мамче, ще бъдем по вашия край. Решихме да пробваме как е в Катарино Спа, до Разлог. Grinning

# 177
Мамо, да се бе усмихнала ли????Леле, разказват,че било много хубаво там...Няма да останете разочеровани!!!!!Ако евентуално на отиване и на връщане решите да си починете от пътя - обадете се! Ще минете покрай мен! Там до магистралата, където са Техномаркет и Бриголажа има хубаво кафенце, където малко може да отдъхнете, с мен...Просто пътя ви минава през мен - искате или не искате! Предварително се обади ако имаш възможност да се видим!Браво за избора ви!

# 178
Ели, Сузи и Галче - много са ви сладки дечицата. Да са ви живи и здрави и много радост да ви носят.
Така ми се гушка бебенце - като гледам Криско и просто усещам бебешката миризма. Вероятно полудявам неусетно, или пък е от жегата... 
newsm78

# 179
Здравейте мами!  bouquet
Много хубави дечица се виждат тук и аз ще покажа моите и на Оливети,но утре,че тази вечер така ме мързииии Embarassed
Да ви се похваля - днес си взех листовките и съм супер щастлива!!! Mr. GreenСега остава да се справя и с по-важния изпит и край на мъките!
За жегите - да ви кажа,ние за първа година започнахме да пускаме климатика през лятото...просто не се издържа тази година.
Лека вечер желая на всички ви! Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт