Отговори
# 165
оххххх, много съм се надула, незнам от какво...
Цял ден съм на 2 кафета и една салата от моркови с лимон и една праскова и имам чувството, че някой ме е напомпал. И понее бях много гладна си напраих една много голяма салата с прегрешеня вътре като шунка, сирене и кашкавал и млечен сос. Embarassed Много Ми се дояде, много....Но защо така съм се издула се чудя????

Калида, момичетата от форума(приятелките ми)  ми подариха за РД ваучер за един магазин в МОЛ-а и си избрах един бански и една рокля

Геминариус, пожелавам ти успех  Peace . Мина ако не се лъжа ми беше разказвала, че преди години е свалила много кг с разделното хранене и ето сега пак е свалила...

Мина, браво на теб, отличничка си!!!! 8 кг е ного добре  Peace

# 166
Цитат
оххххх, много съм се надула, незнам от какво...
доня КОПРИВА  и аз съм се подула, но знам каква е причината. Тази вечер пак бях само на салата зеле и от 21часа насам съм изяла поне килограм череши,кайсии и нектарини. Незнам как да се спра като, ма пусто много ги обичам тия плодове, изобщо всякакви плодове. ConfoundedТо май и затова не отслабвам ....

geminarius разбира се,че трябва да опиташ.Ако не свалиш килограми, поне ще се чувстваш леко! Но ти го знаеш по-добре от мен, аз съм малко нова, но пък упорита и не  се отказвам лесно. Успех от мен! Hug

Калида не ми е трудно с храната , когато съм на работа. Имаме столова и мацките ме знаят - ако съм 1-ва смяна трябва да има салата домати+краставици и нещо от  рода на ориз с гъби/печени картофи/посно зеле/пил.пържола. А когато съм 2-ра смяна - задължително салата зеле . Винаги имам запаси от сезонни плодове и на работа и в къщи и така се получава картинката.Важното е желание, и успеха не закъснява. То май със всяко начинание е така!  Hands Thumbsup

Ани следващия път ще сложа пресни домати и аз ще хапна,10х за уточнението. А как благородно ви завиждам за моренцето Реге,Шарли,  ах морето!!!!Имам специални чувства към Варна(студентските ми години бяха там), но и към Бургас (много приятели). smile3525

Краси много ще се радвам да се видим , дано да е скоро идването насам.! Ох,то сега малко е жега тук, но ти познаваш по-добре русенския кофти климат.А бебчо  колко е голям? 1crib

Прохладна нощ желая на всички! bye

# 167
...и желание имам.Чудя се дали изобщо да пробвам отново?...
Я, кой акустирал при нас, Момичето с най свежият хумор и запас с анекдоти. Добре дошла, Геминариус, дано след Теб при нас се завърне и дружката Амей. След като имаш желание, не поставяй въпроси, а действай. Имаш знанията, имаш опита, предприеми действията. Успех Ти желая и сега ще има напредък, ще видиш! А за царевицата, аз я приемам като карбс и я хапвам обикновено наобяд след зеленчуковата салата.
...преди да забременея след 18 ч. не си позволявах да ям...но сега ме гони един глад и си хапвам когато огладнея...
Краси Васи, поздравления за това постижение. След като си го правила веднъж значи пак ще успееш/ това е един от ключовете към стройна фигура/, като му дойде времето сега се наслаждавай на кърмаческите Ви моменти с Тони, защото дечицата много бързо растат. А колкото до боядисването, аз засега не съм прибягвала до подобни мерки не ми се налага все още, дано другите Момичета Ти дадат исканият отговор. Много е симпатичен новият домашен любимец.
Тонимирко, как върви работата, обучили новата колежка?
...Ще ходим на почивка, но чак август...
Ей, Шарли, така като кажеш "чак" август човек ще каже че ще чакаш 1/2 година, а то е само след месец. А кой се грижи и поддържа вилата през другото време или там живеят хора? Дано Ти се е усладила динята. Ще дадеш ли на Ивето да опита или ще изчакваш?
Ани33, явно при Теб горещината рефлектира в чуство за подпухналост, нали пиеш достатъчно течности за да компенсираш изкараните навън? Купи ли вече кремчето на Криса?
Ками, само така, вече желание за готвене се е появило, и жизненост лъха от постинга ти, явно предвкусваш предстоящата ваканция?!
...Вече и приготвям изненада за довечера...
Карамфила, това наистина ще е неочаквана и много приятна изненада за Алекс, как ми се ще да й видя хубавото изненадано личице като разкрие замисъла Ти. Поздравления за загубените кг- явно стреса, нервите, многото работа, диетите и Фемимодела са си казали думата. Дано да успееш да ги запазиш. Нов стар аватар при Теб, връщане към началото ли има?!
...мн съм нетактична, извинявай...
Любопитке, не си "нетактична" просто титлата Ти е много добра избрана.
Вичито, аз не комбинирам въглехидрати с домати, ако ям спагети ги подправям само с задушени зеленчуци и олио/ масло. Но знаеш че има различни теории, така че ако Ти допаднат давай. А Ти защо си на такъв ограничителен режим- само зеле и след това плодове, ами че то е нормално да не се чустваш заситена при липсата на карбсове или протейн. За таз събота и неделя планираш ли пак море?
...много работа ми се отвори в службата...
РосиК, наближава време за заплати ли, как са подчинените излезе ли на глава с тях?
...ако ли пък не пак някакви зеленчуци...
Миленнко, ново допълнение в подписа имаш?! Честито, така сигурно стимула е по- голям?! И как мислиш че ще излъжеш организма си че е сит като ще бъдеш само на салата, не бъди толкоз жестока с него, добави някаква енергия към зеленчуците?!
Бифанко, спегатките Ти ми звучат добре и вкусни. Подготвяш ли се вече за Рила, къде ще къмпингувате избрахте ли?
РеГе, в албума май нямаш снимка с руса коса? Кога си потъмни гривата, преди или след омъжването?
Юзерче, как сте със Софийката, нямаше време от повече работа, нали, а не здрав. проблем?
Софи, а Вие с малката кукличка как сте по търновските жеги?
Дими, как си с двамата юнаци, цветята как издържат в тез жеги?
Алексче, приятни споделени мигове в любимата форумска компания!

# 168
Хехехе, ласкаеш ме, Калидаааа  Mr. Green
В момента освен запаси от излишни килца по себе си ... друго не откривам, ама нейсе - ще се преборим и с тях Twisted Evil
Благодаря за куража и настървяването, аз направо усетих как вече отслабвам от твоите слова!  Heart Eyes
Майтапът настрана - заредена съм с позитивно мислене и все някак ще смъкна килата.
Не ми е цел номер едно да отслабна, здравето ми е по-важно.
Аз дори не знам колко кила искам да сваля - просто искам да се чувствам добре.
20 кг би било прекрасно, но няма да си давам зор; и на 5 бих се радвала.
Смятам към разделното да включа и Пилатес, много ми харесва начинът на натоварване, без човек да си плюе дробовете.  Crazy

Амейката днес я чух, ще гледам да я прикоткам насам, ако има интерес  Peace

# 169
  • да има едно лесно - на мотора
Добро утро Дами

Нещо много наблягам на течностите - 3л. вода на работа и 1 л. бира в къщи  Rolling Eyes . Но не "замезвам " и няма поражения на кантара - всичко си излиза.
Калида , колегите вече слушат  Mr. Green . Не е време за заплати , но е отпускарско време и са по 2ма в отпуск . И аз като шефка попълвам дупките  Grinning .
geminarius , и на мен ми допада Пилатеса - дори и в горещините може да се правят упражненията . Дори и 15 мин. на ден дават резултат.

Прохладен и успешен ден ви желая  Hug

# 170
здравейте момичета  Hug много ви се радвам на ентусиазма..и аз се боря с режима..още повече  в тези жеги не ми се и яде разни манджи та прегрешенията ми се изчерпват със СЛАДОЛЕД и най-вече че не спазвам препоръчителните часове след определен вид храна, да не консумирам веднага друг вид... ама явно трябва да се постарая ....  Naughty

Мина, поздравления за 8 килограма... ама я кажи каква е тайната ...  newsm78 само в РХ или и нещо друго...   bouquet

# 171
Здравейте , момичета!
Вчера колежката имаше РД ,беше донесла торта,бонбони и безалкохолно.Нямаше как да и откажа,но за съжаление след това така ме заболя стомаха , че цял ден едва дишах.Вечерта пих ментови капки и днес съм по-добре.Не стига , че наруших РХ , но и тази болка...Това е и причината да не пиша Калида.Благодарение на топлото време вече пия по над 3 л. вода.
За всички вас  Hug и Heart Eyes

# 172
Калида, родена съм на 7 август.
И аз Peace

Миленнко, ново допълнение в подписа имаш?! Честито, така сигурно стимула е по- голям?! И как мислиш че ще излъжеш организма си че е сит като ще бъдеш само на салата, не бъди толкоз жестока с него, добави някаква енергия към зеленчуците?!
Добавям сирене, кашкавал, друго не ми се яде в тая жега. Месо от две седмици не съм яла, но и нямам желание.
А това в подписа е целта ми Crazy За стимул е определено Peace

# 173
Здравейте слънчеви момичета wavey
krasi_vasi, ето едно линкче относно косата:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=200400.200
Аз минавам иначе само да ви поздравя и изчезвам. Много съм натоварена напоследъки и пак почнах да не съм стриктна ортносно РХ Embarassed
Желая Ви приятен ден!

# 174
Добро утро!   bouquet

Днес съм на работа. Почти не спах снощи от жегата. Такива температури през юни месец в Бургас никога не е било. Вечерта полъхна малко, но такъв горещ вятър, че стана по-зле. И аз съм надута  Sad. Може би е от жегата, щом и други се чувстват така. Вичи, и аз прекарах студентските си години във Варна, но на море там съм била само веднъж преди три години на "Свети Константин и Елена". Винаги съм предпочитала да ходя на юг от Бургас - Созопол, Приморско. Миленна, значи сме на една дата, заедно ще черпим съфорумките  Wink.
Искам да попитам защо при мен втори път разделното не даде ефект?
Преди 5 години отслабнах с 10 кг за три месеца.
Преди 3 години отново исках да сваля (5-6) кг. с разделното, но не подейства.
... Защо ли се получава така?
Добре дошла, Геминариус! Нямам отговор на въпроса ти. Но съм в някакво подобно положение. След като с РХ, което започнах октомври 2005 за месец - месец и нещо свалих излишните си 3-4 кг, после ги задържах цяла година без никакви усилия. Тази есен нещо се случи  newsm78 и ги качих пак, без да съм спирала режима. Отначало го отдавах на по-честите нарушения, породени от есенната депресия. Наскоро се сетих, че по това време няколко месеца пих Ревалид за косата и би могло да се отдаде на това. Както и да е, каквато и да е причината, РХ не ми действа вече. Продължавам да спазвам режима, въпреки че вече не вярвам да отслабна, просто защото не знам как по друг начин да се храня. Така съм свикнала с комбинациите, че все избирам подходящите. Калида, вярно е, нямам снимки с руса коса, защото тогава нямаше цифрови апарати още. Все се каня, обаче да сканирам някоя. Косата ми беше тъмно руса, боядисах я светло руса като бях студентка 3 курс. Походих няколко месеца така, ама никак не се харесвах, а и мъжът ми (тогава бяхме гаджета още) не спираше да се шегува с мен на тема блондинки и я боядисах червена. Точно преди миналата Коледа, когато си намерих и новата работа и реших уж че почвам нов живот, приключих с 8-9 годишния червен период и  я направих много тъмно лилава. Крачката до черна беше много малка-това стана точно преди 1 година. Засега съм я оставила на мира. Нямам други планове, радвам й се, че е дълга отново  Simple Smile. Мише, какво работиш? В отпуск ще излизаш ли скоро?
Лек ден!  Hug

Последна редакция: чт, 28 юни 2007, 13:46 от ReGe

# 175
Само да кажа, че не съм ви забравила.
Днес предадох първата задача в новата работа, като 3 дена преди това се сдухах от работа. Денонощно, буквално.
Каквото успях да хапна през това време в повечето случаи не е било разделно - нещо там, колкото да не припадна.
Даже и за плодове не съм имала време. Такова търчане беше.
Трябва да се стягам.
Въпреки че любими мои летни комбинации хич не са разделни (диня със сирене, пресни картофи с таратор). И въобще не се лишавам от тях. Няма да живея 100 живота, я Mr. Green

Хубав ден!

# 176
  • София

Днес , преди 15 години,
родих най-сладкото и дундаво бебе на света  Wink
На мама гарджето  Wink
Сега се наслаждавам ( и често побеснявам  Wink )
на една умна и готина тинейджърка ...........
Дай Бог да ми е жива и здрава!!!

За диетуващите

За вашите вкусни дечица

Айде и за наздраве

От сърце да почерпя виртуално  Hug Hug Hug

Целувки от мен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 177
  • Силистра
Здравейте, момичета!
Карамфила, мила, да ти е жива и здрава рожедничката, да те радва повече и да те вбесява по - малко   bouquet
Ние тук в Силистра продължаваме да пукаме от жега, то навън е малко по - хладно, но тия нагорещени сгради в тях не се диша...
Аз гледам да съм разделна, но моя малък хубостник в понеделник си разби главата та оттогава не ми се слага нищо в устата, и само като си представа картинката ми се обръщат червата, но слава Богу вече всичко е наред но мисля да продължавам с РХ
Целувки от мен   bouquet

# 178
Мина, приеми най-топли пожелания за РД на дъщеря ти. Много много здраве, късмет и любов желая и на двете ви. newsm51

# 179
Мина, честит празник мила!!! Hug

Да ти е и жива и и здрава щерката, да те вбесява по-малко, да те радва много и да е гордост и за теб и мъжа ти.

Общи условия

Активация на акаунт