Отговори
# 150
Хубава е рецептата, но май не е разделна newsm78 Нали не може домати със спагети newsm78
*milenna* май си права, но моите момчета не са най-стриктни в РХ, а аз няма да ям от тях.
Карам си на салатки и плодчета сега и съм си ОК. newsm10

Ааааа, така става Peace Помислих, че и ние можем да ти ядем Tired а то не можело Tired
Аз снощи ядох таратор и домати и краставици, доколкото видах в таблица мисля, че е разделно

# 151
Здравейте момичета, Hug
Алекс приятно изкарване  Peace.Калида смених си аватара заради жегите,така е по хладно  Mr. Green.Вичето,Миленна рецептата ще стане,ако вместо доматен сок/пюре се сложат пресни домати,те се комбинират с всичко.Мис Каприз с този начин на хранене ще успееш да ги свалиш и задържиш,аз съм го експериментирала в/у себе си Mr. Green .
Днес май няма да ходим на следобеден плаж  Crossing Arms,много е горещо,сигурно ще излезем на разходка надвечер.Много зле ми действат жегите,цялата съм подута,независимо от храната и течностите Confused.
Хубав,весел и най-вече прохладен ден Hug

# 152
Здравейте wavey
Мине, радвам се, че ни посети! Наминавай по-често
Калида, права си, злана ми е 1/2. Иначе курса върви с пълна сила. Само дето не ми остава време да уча.
Vi4ito, рецептата е много хубава. Скоро ще имам гост, които харесват италианска кухня и ще я направя.
Алекс, като се върнеш се надаявам подробно да разкажеш, а и снимчици да покажеш. Как мина романтичната вечеря Embarassed(мн съм нетактична, извинявай)
Тонимирка, радвам се да те видя и дано всичките решения, които си взела и имаш да взимаш са правилни! Успех!
Реге, как е детенце?
Шарли, Ивето по-добре ли е вече?
Ками, приятни и весело изкарване!
krasi_vasi,Дими, Исайкова, ЛСТ, ДидиП, Биляна, Мартеа, Дани Дженкова, Светли,Милена,Уондърфул, Мис Каприз ( ако съм забравила някой моля да ме извини Praynig)-  bouquet Hug
Желая лек и разделен ден на всички  bouquet

# 153
  • София
Днес се диша в София.Термометъра показва 31 градуса засега и в сравенение с вчера си е направо прохладно Laughing
Алекс,приятно изкарване HugИ после ще чакаме снимчици Wink

Току-що се върнах от зъболекар и започвам да стягам багажа по малко.Добре,че са все още в София 1-2 приятелки,че иначе щях да откача от скука по цял ден.
Сега съм на вълна Д-р Хаус и си гледам следобед 3-я сезон в къщи,на хладно hahahaГолямо забавление,няма що Joy
Днес мисля да спретна едни Пилешки рулца на Ани 33  chef.Отдавна им се каня и се наканих най-после LaughingИ някоя салатка,ако не ме домързи Mr. Green

Мишенце,ама ти си ми била комшийка,бе,мила Grinning.Трябва да си направим една срещичка някой ден,когато дойдат по-прохладни дни Wink

Целувки на всички  Heart Eyes

# 154
  • София
Алексче, приятен път и изкарване на София. Ако се видите с Карамфила, много поздрави да й предадеш и весело тинейджърско парти.

Kalida, мерси мило за поздравите  Hug Hug Hug
Алекс и убавото диване ще отседнат в нас  Wink
Вече и приготвям изненада за довечера  Wink Wink Wink
Събрахме се 12 човека от форума  Peace

И не и вярвайте, че няма да пише  Wink
Ще и отпуснем лично време от нашия комп  Mr. Green Joy Joy Joy

Да се похваля ли  Wink
От осми май до сега съм минус ОСЕМ килограма  newsm44 newsm44 newsm44
И да споделя, че имам грехове  Embarassed Embarassed Embarassed
Миналата неделя изплюсках почти килограм сладолед  Mr. Green
Имах нужда от калорийна бомба  ooooh! ooooh! ooooh!

Целувки на всички и проХ(г)ладен ден  Wink Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 155
  • Варна
Здравейте и от мен bowuu, дишам едва-едва, вярно че имаме климатик, но въздуха в стаята е ужасен, прашен и мръсен
Искам да питам Ками-видях,че ще правиш пилешките ролца на Ани33 и там има бекон-може ли два различни вида месо да се смесват?

# 156
  • София
Тонимирка,аз смесвам различни видове месо,да WinkНе смесвам риба и месо,но то и не върви Laughing
В тази рецепта не сложих маслини,защото по принцип не ги смесвам с месо.Но май повечето момичета ги смесват,затова няма проблем Wink

# 157
  • Варна
Здравейте, Карамфила  smile3501 smile3501 smile3501. Това за 8-те килограма. Приятно прекарване довечера  bouquet Тонимирка аз мисля, че не може да се смесват два вида месо, беше коментирано по-назад в темите, но пък не съм съвсем сигурна. Аз лично съм ги смесвала, но пак казвам мисля, че не е съвсем правилно. Мише Ива е добре вече. Обривите се прибраха, температурата спадна и така. Вече си е пак усмихнатото бебе от преди. Мис Каприз добре дошла и от мен. Ще видиш колко бързо се свиква с този начин на хранене. Сигурна съм, че ще ти хареса и че съвсем скоро ще се разделиш завинаги с тези последни 10 кг. Реге благодаря за поздравленията.Те килцата са много още. Отдавна спрях да си поставям цели защото в крайна сметка като не ги постигна се обезкуражавам. Така, че колкото и да сваля още е добре дошло за мен. Ани, Юзерче благодаря ви за поздравленията Hug Алекс сигурна съм, че снощи си прекарала страхотно. Приятно прекарване у Софийско и успех на Аля  bouquet Калида имаме вила точно в Родопите. Ще ходим на почивка, но чак август. На Ива обривите най-вероятно са слънчева ли контактна алергия. Не съм въвеждала нова храна, но пък смених праха и за пране, а и освен това за пръв път я сложих в един пясъчник с други деца да си играе. Така, че виним праха или пясъка и съответно мръсотията от него, или слънцето. Софи сигурна съм, че ще свикнеш бързо отново на работа. Така и прекараното време със София ще е по-пълноценно. А и нали беше казала, че професията ти е такава, че не изисква да си постоянно на работно място ще си прекарваш пак доста време с беба и в същото време ще работиш. Аз също от време на време искам да се върна на работа вече, но пък ако го направя ще трябва да дам Ива на ясла, което е сложно.
За РХ- нямам нарушения отново. Вчера бях на праскови и салата от домати, краставици и малко кашкавал за вечеря. Днес съм на кайсии до обяд. Към 14 хапнах едно порция тараторче, а за довечера ще имам диня. Не съм яла тази година все още и вече ми потекоха лигите само като сесетя за нея.
Хубав, усмихнат и успешен остатък от деня ви пожелавам newsm51

# 158
Едва издържах днес до 12 без да припадна от глад, не си бях взела никакви плодове, грешка Naughty На обяд ядох 200 гр зелева салата с моркови и 3 съвсем тънки филийки пълнозърнест хляб с няколко вида зърна Peace Смятах калориите, към 530 май бяха. Довечера още незнам какво ще ям. Ако има някаква подходяща манджичка от нея ще е, ако ли пък не пак някакви зеленчуци Peace

# 159
  • София
Здравейте момичета. Днес съм на диня сутринта, на обяд тарато и преди малко рибка. За довечера не съм решила, но май ще е салатка. Ето една разделна рецепта за спагети: Спагетите се сваряват, запържват се в зехтин няколко скилидки чесън, докато поразовеят, махат се от котлона, прибавя се лют червен пипер и този сос се изсипва върху спагетите. Много е вкусно. Тази рецепта ме е спасявала, когато не ми е стигало времето.

# 160
Цитат
krasi_vasi  с какво уплътняваш в този късен час?
Вичито , уплътних с бекон, кашкавал, сирене и краставица. Погледнах в таблицата, която е поставила Калида в началото на темата и ми се стори много подходящо. Да си призная честно преди да забременея след 18 ч. не си позволявах да ям и поддържах перфектните за мен килограми, но сега ме гони един глад и си хапвам когато огладнея и не гледам часовника, но щом спра да кърмя ще си възстановя и този режим. И спорта, че откачам вече. Аз съм родена в Русе и преди често ходихме там, но от миналото лято нямам възможност да ида. Като порасне Тони сигурно ще го разходим до там да го види прабаба му и може да ти се обадя да се запознаем.
Калида, определено нещо се отрази на косата ми, но не знам какво и се наложи да я скъся (в петък). Сега е дълга малко под раменете. По принцип до сега не съм се боядисвала и използвах само къна, но последния път продавачката ми препоръча къна на Арома и косата ми стана като слама. Предполагам, че не е чиста къна, а има примеси и на боя. Вече започнаха да ми се появяват повече бели косми и се чудя дали да не почна да я боядисвам. Но някои хора ми казаха, че от боята побелявала още повече и не знам какво да правя. Иначе ползвах индийска къна (смятам да продължа с нея) и косата ми ставаше като коприна, дори и маски за подхранване не съм й правила. Момичета какво мислите по въпроса?
Карамфила, как ги правиш тези магии? Осем килограма  Hands Clap Страшна си!
Чао за сега!   bouquet

# 161
Здравейте!

Днес късно се включвам, ама така е като почиваш май няма време  Laughing. Денис е по-добре, може би утре ще е на градина и аз на работа. Да ви призная много взе да ми харесва да не работя. Наистина имаш време за всичко. Спах до 9 сутринта, пих кафе спокойно, тренирах час и половина в къщи, след това гладих. Следобяд легнах с книга, приспа ми се и си позволих да заспя, изобщо голяма почивка. От утре пак в ежедневния режим  Tired Сега чакам Денис да се събуди и ще излезем малко аз на кафе а той да си покара мотора. И аз карам уж на плодове, но интересно защо за пръв път в жегата ме гони някакъв глад  Shocked. Сигурно защото трябва да ми идва тия дни. При мен резултати с кг-те няма никакви. Варирам непрекъснато с едни 2 кг, ама май ще взема да се примиря вече, че това ще е новото ми постоянно тегло. Мина, поздравявам те за невероятния резултат! Алекс, чакаме да разказваш като се върнеш. Калида, родена съм на 7 август. Нaвремето с естествената си руса коса наистина приличах на лъвица. Краси Васи, този бекон много не се връзва със сиренето и кашкавала. Иначе и аз вчера изкарах на плодове, ама в 10.30 гладът стана неудържим и се нядох с 4ушки, домати и сирене. Не че е лоша храната, ама в този късен час...и що вода изпих в леглото после заради сиренето (уж го обезсолявам). Шарли, и да не си си поставила високи цели, напоследък си много изрядна в храненето  Peace Лека вечер на всички. Аз ще се приготвям за излизане  Heart Eyes

# 162
Успех а всички, които са решили да отслабнат, независимо как   bouquet
Искам да попитам защо при мен втори път разделното не даде ефект?
Преди 5 години отслабнах с 10 кг за три месеца.
С разделното наистина ми беше лесно, нямаше гладуване и лишаване
от каквото и да... само сладките неща избягвах.

Преди 3 години отново исках да сваля (5-6) кг. с разделното, но не подейства.
Оттогава не съм опитвала, макар и да имам нужда в момента. И желание имам.
Чудя се дали изобщо да пробвам отново?  newsm78 Какво бихте посъветвали вие?
И от други хора знам, че втори път с разделно не са успели да свалят тегло... Защо ли се получава така?

# 163
Краси Васи, този бекон много не се връзва със сиренето и кашкавала.
Пак ли сгафих  cry , а уж гледах да са само протеинови. Мина ми през ум, че месо с кашкавал и сирене може да не се вързва, но в този късен час не знаех, ако ви питам дали ще ми отговори някой.  newsm78
geminarius, пробвай! Целта на разделното хранене не е само свалянето на килограмите, а и доста други неща, за които дори и не си предполагала, че оказва влияние. При РХ не може да се очакват мигновени резултати, както при другите диети, а пък и разделното не е диета, а начин на живот. Може би и за това не се е отразило както първия път, трябва повече време. Това е мое мнение предполагам, че момичетата, които го прилагат по-дълго време от мен ще ти дадат по компетентен отговор. Както виждаш и аз все още допускам грешки, но се надявам с времето да вляза в ритъм.  newsm03

# 164
Ще взема да се пробвам!  Hug
Имам нужда от радикална промяна на хранителните навици след дълго лечение и искам отново да се чувствам добре, лека и подвижна  Crazy Joy
Варената царевица към кои храни спада?

Общи условия

Активация на акаунт