Отговори
# 135
  • София
В шок съм  #Crazy #Crazy #Crazy

Няма ми ги постовете  newsm78 newsm78 newsm78

Чудя се аз, как така никой не пише  Rolling Eyes
и тръгнах да търся  Shocked Shocked Shocked

Направо мистерия  Sad Sad Sad

Както и да е - намерих ви  Peace липсвахте ми  Hug Hug Hug

Привет момичета,
наистина съм шокирана - где ли са ми постчетата   search
Или съм сгазила лука   Mr. Green Joy Joy Joy
Или просто ЕГНето не прощава  hahaha hahaha hahaha

Целувки на всички  lovekiss Kissing Heart lovekiss Kissing Heart Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

# 136
  • Варна
Здравейте bowuu, пак взех да отсъствам често от темата, но нали ви обясних-достатъчно е,че занимавам момичетата от другата тема с моите дневни истории, че и вас да тормозя.
Поне едно от решенията е взето, обмислено и твърдо заявено bowuu. Сега остават другите 2 важни неща. Имам все още време за тях, затова ги обмислям всяка вечер, дори си разигравам ситуациите -ако това...., или ако онова.....,и се опитвам да предвидя най-лошия край, за да съм подготвена и за него, но май няма да се стигне до него. Grinning

Честито на рожденичето, всичко най-прекрасно за него и семейството му  bouquet Heart Eyes

Ужасната жега почти ме е принудила да се храня РХ и вече НВД-то остава на заден план, днес изцяло бях на РХ-праскови, риба и салата, после смокини, сега пък диня ядох, вероятно ще пропусна вечерята. Топлото време ме кара да пия много вода, вече минавам 5 литра, но нека-само така се охлаждам и не прегрявам.
Лека вечер на всички Heart Eyes

# 137
Няма ти ги я ,нали първо трябва да ги напишеш  smile3521.И ти ни липсваш, Мине Hug,  наминавай по -честичко от тук .Аз излизам, приятна вечер на всички   Heart Eyes .Въх, каква съм хубавица  Mr. Green,ще си разходя новата рокля Joy. 55 55 55

# 138
.Аз излизам, приятна вечер на всички   Heart Eyes .Въх, каква съм хубавица  Mr. Green,ще си разходя новата рокля Joy. 55 55 55
АЛЕКС Много романтична вечер ти пожелавам!  Flowers BouquetИ ако може снимки - да видим роклята,все пак!

# 139
Налага ми се малко да пиша на тъмно, дано все пак улучвам буквите!
Първо, Капризчеwelcome   !
Алекс, не се притеснявай, по-добре е да си взискателна, а пък и човек колкото повече задължения има, толкоз повече се мобилизира  newsm10 . Аз живея в Бадема. Не мога да кажа, че е много близо до Кенана, но по един черен път издрапваме някак си. Тази сутрин се запознах и с други ранобудни майки, но от всички само аз кърмя и като ревна Тони голям крос направих с количката, докато да намеря по-закътана пейка. Не знам какво са си помислили, но пък като ми разказват те какво трябва да правят с адаптето, предпочитам кросчето пред стерилизиране, дозатори, бъркане, ама топло ли е/студено ли е и т.н.
Юзерче, като тренирах преди (на млади години  Laughing ), тренерът ни беше казал 2 часа преди тренировка никакво ядене. Сутрин е по-приятно да се тренира, но трябва повече да обърнеш внимание на загрявката, защото сърцето все още "спи", мускулите са отпуснати и костите не са раздвижени.
Бифанче, благородно ти завиждам! Аз обожавам планината. А Рила е прекрасна! Жалко че е толкоз далеч и винаги предпочитаме да идем на почивка някъде по-наблизо.
Софи, Търново е любимият ми град. Толкоз много история има на всяка крачка и красота... Много исках да ме приемат да уча там, но първо ме приеха във Варна и то специалност, която много ми харесваше и си останах с въздишките по Търново. Ах   Kissing Heart!
Мишето , не ти завиждам! Мразя ремонти! Така да са ми втръснали!
Успех на всички, които са решили да се възползват от жегата, за да свалят някое килограмче!
Аз отивам да уплътня малко, че ми престъргаха червата.
Чао!

# 140
Цитат
Аз отивам да уплътня малко, че ми престъргаха червата
krasi_vasi  с какво уплътняваш в този късен час?

Аз хапнах една зелева салата към 19часа и се озъбих къмто 21ч. И нападнах едни кайсии и нектарини, май повече от 1кг.изядох.И после се чудя защо не мърда кантара. newsm78

# 141
...Ще приемете ли ново попълнение в редиците си?...
Мис Каприз, приемаме, разбира се и не е толкоз трудно начинание РХ, дори напротив като му схванеш идеята нещата идват и се подреждат сами. Само дано волята Ти да издържи първоначалните изпитания, стимула е здравето или да изглеждаш добре в банският? Успех Ти желая, имаш много хубава усмивка, и общо взето Тя изпъква и привлича, сигурно са Ти го казвали вече?!
Алексче, приятно изкарване утре на София и успех на Аля на записа. А ако посетиш и плажното парти на другата Аля само хубави емоции Ти желая! дано да сте имали с 1/2 приятна и запомняща се романтична вечер.
... преди тренировка ли вечеряте или след нея?...
Юзерче, зависи кога вечеряте вкъщи. Аз не мога да тренирам вечер и затова спортното време зависи от ангажиментите ми за деня и от Дана, но винаги гледам да е на празен стомах сутрин или поне 2 часа да имам след закуска или обяд.
Копривена Лейди, бързо оздравяване на Калоян. А някакви покупки направихте ли със Стрелчето?
РеГе, значи и Ти си лъвица като Алекс, Ти от юлските или августовските си? Бързо оздравяване на Денис Ти желая и дано Ти хареса зеленият чай, това е моят избор от доста време насам.
Любопитке, успех с освежителният ремонт! Златна 1/2 си имаш, да си я пазиш. Как върви курса?
Миленна, аз кафе не пия, но според мен гледай на него като на течностите, преди или след ядене го приемай, а не с храната.
Краси Васи, голям сладур е Тони, и Ти с доста дълга и красива коса си. Кърменето отрази ли се по някакъв начин засега на блясъка й и здравината?
Ками, приятно изкарване на почивката Ти желая!
...Разхубавила съм се и много се харесвам...
Уондърфул, дано повече Момичета да имат смелостта да напишат подобни думи! Поздравления и дано да успееш да запазиш хубавото усещане на красива и желана жена, даряваща и получаваща любов!
...как ми се доходи и на мен на планина...
Шарли, а Вие нямахте ли вила на планина някъде в Родопите или се бъркам? А разбра ли от какво е обрива на Ивето, някаква нова храна ли си въвеждала напоследък или наистина от горещините? Поздравления за минусовите кг, при Теб наистина са свалени с много воля, постоянство и упоритост!
Ани33, честит Ти нов аватар!
...Смъкнала съм 2кг, което не ме радва много, защото това е вода...
Бифанко, не бъди толкоз сигурна, че е само вода Ти все пак компенсираш с доста течности които пиеш, така че изглежда при Теб нещата с свалянето на кг се задействат. Приятно изкарване на Рила. Вие къде къмпингувате там, качвате ли се на езерата?
Верче, Ти нощна смяна ли работиш, като гледам че тръгваш на работа сега?
Карамфила, приятно организиране на РД на щерката!
Тонимирко, успех и с другите важни решения!
...винаги ще намирам време за вас-слабост сте ми,и много често влизам във форума само за да чета и пиша в тази тема...
Софи, това е страхотно признание. дано наистина ти остава време и за нас от другата седмичка, защото в началото докато се адаптираш към новото ежедневие ще Ти е доста трудничко.
Вичито, много вкусни звучат тиквичките, особено след като си пожънала такъв успех сред мъжете си. А Ти като работиш на смени как се оправяш с хранене там, носиш си от вкъщи или ползвате някакъв служебен стол?

Дими, Исайкова, ЛСТ, ДидиП, Биляна, Мартеа, Дани Дженкова, Светли, как сте Момичета?

# 142
Благодаря ви момичета за милото посрещане!   bouquet
След доста лутане по разни режими, ми трябва нещо постоянно, не диети които обещават чудеса за кратко време, но за съжаление с гарантиран йо-йо ефект
Калида, стимулите ми са доста, но най-вече искам да се чувствам добре в кожата си и да си върна 60те кг в който се чувствам най-комфортно. Проблемът е, че тези 10 дето ми остават не са натрупани скоро и не искат да си отидат лесно. Аз и не бързам, но искам да знам че ще стане. А относно банския, ми иска ми се поне мъничко в тяло да приличам на Летисия Каста (на аватара ми)
Лека и спокойна нощ ви желая  Hug

# 143
Добро утро момичета  Grinning,пия кафенцето, пооправям се и тръгвам за София. Искам да ви пожелая успешни разделни дни без мен Hug. Снимки няма ,защото батерията беше паднала и я включих да зарежда, но от концерта и гостенското ще има . Иначе вечерта наистина беше много романтична newsm03. Краси ,страхотно е ,че има майки като теб, които осъзнават колко е важно да се кърми детето Peace. Ох, трябва да ставам, цунки на всички   love001Чао.  http://www.vbox7.com/play:54906082

# 144
...ми иска ми се поне мъничко в тяло да приличам на Летисия Каста ...
МисКаприз, мечтите са хубаво нещо. Да, може би жената на аватара Ти е привлекателна, но едва ли има такова чаровно съкровище като Теб. От сърце Ти желая да откриеш в РХ своя начин на хранене.
Герганко, приятно изкарване в БГ.
Пинкито, посрещна ли щерката, харесва ли й мечтата- Америка?
Алексче, приятен път и изкарване на София. Ако се видите с Карамфила, много поздрави да й предадеш и весело тинейджърско парти.

# 145
  • да има едно лесно - на мотора
Добър ден Дами

Само да кажа, че ви чета, продължавам си с РХ-то , съчетано с моя си режим , чувствам се супер . Към малините добавих и кайсии сутрин .
Обаче много работа ми се отвори в службата, а в къщи от тийна не мога да се вредя на компа .
 Hug

# 146
Мерси за отговорите Hug Кафето го пия самостоятелно сутрин и нищо не ям до обяд Peace Ако ям нещо е плод и то поне 1 час след кафето PeaceЩе свикна на този режим, все по-лесно ми става Flutter

# 147
Здравейте момичета, Hug
бързам да споделя рецептата на спагетите,които спретнах набързо докато майсторите в другата стая ми слагат климатика. Следобяд на работа ще ви чета на спокойствие.
А ето и рецептата:

Чеснови спагети:
1.пакет спагети /панделки/ или друг тип паста;
2.7-8чесънчета,1глава стар лук;
3.200мл.доматен сок/пюре;
4.100гр.гъби;
5.3-4маслини;
4.джинджифил,босилек.
Сваряват се спагетите.Запържва се отделно чесъна, лука добавят се гъбите и дом.пюре .Накрая джинджифила и босилека и обезкостените маслинки. Всичко това се добавя към сварените спагети.
Да ви е сладко! bowuu

Хубав ден! bouquet

# 148
Хубава е рецептата, но май не е разделна newsm78 Нали не може домати със спагети newsm78

# 149
Хубава е рецептата, но май не е разделна newsm78 Нали не може домати със спагети newsm78
*milenna* май си права, но моите момчета не са най-стриктни в РХ, а аз няма да ям от тях.
Карам си на салатки и плодчета сега и съм си ОК. newsm10

Общи условия

Активация на акаунт