Отговори
# 105
Здравейте разделни момичета,
аз се появявам тук за малко да ви кажа, че скоро ще бъда на българска земя и ще почивам от разделното хранене. Всъщност не точно, но ще си позволявам много неща, а най вече ще ям от вкусните плодове и зеленчуци. Много обичам вишни а тук не съм яла дано сега в Бг да има. Ако имам време ще ви чета тук.
Поздрави на всички   bouquet

# 106
Добро утро!
Тонимирка, успех във вземането на важните ти решения и не се притеснявай да ни товариш Споделянето помага, знаеш. Освен това още си спомням какво ни беше казал преподавателя по философия: "Всеки избор е грешен. Винаги след това съжаляваш, каквото и да избереш" Е, дано не е съвсем така...
Юзерче, ще ми се да ти кажа да не се отчайваш, ама и мен в събота ме обхванаха подобни "черни мисли". То всичко съм опитала вече-писна ми от ограничения и без резултат. Идва ми да зарежа всичко и си го казвам, че ще го направя, ама знам, че не мога да се откажа. Тая борба я водя вече толкова години и края й не се вижда. И аз мисля, че трябва нещо коренно да променя, но какво не знам. По случая снощи изядох 1/2 пица и сладолед. 3 седмици бях изкарала без нарушения, но се изморих вече...Днес ми е криво малко, но губя стимул като не виждам резултати.
Алекс, стискаме палци на Аля! Аз обаче не съм много наясно за какви държавни изпити става въпрос.
Калида, лъвче съм и ми личи  Laughing. Лятото е моя сезон. РД прекарахме добре. Каква буря се разрази на плажа към 10 вечерта! Разбрах, че в квартала, където живеем е било по-страшно, предполагам, защото на плажа няма дървета и не се усещаше толкова бурния вятър. Свекито умряла от страх с четирите внучета сама. А цирка до нас се сгромолясал  Sad Горките деца, какво ли са изживяли. Слава  богу няма сериозно пострадали, че е имало и доста страшни животни от рода на тигри и крокодили.
Пинки, аз навремето карах кънки, тогава ролери нямаше още в България. А сега да ти кажа право, страх ме е малко, пък и време откъде   33uu Представям си как се чувстваш щом чакаш дъщеря си. От колко време не сте се виждали?
Wonderful,  и аз тази седмица заменям черешите с кайсии и праскови. А вечерята ще я мисля на момента, още не съм взела решение дали седмицата ще е изцяло плодова.
от днес пак съм разделна или поне ще се опитам. Олях се последните няколко дни. Изядох толкова ядене, през ръцете ми минаха около 4 торти, а пиенето, което изпих за последната седмица е толкова, колкото съм изпила в последните няколко години  Embarassed
Доня Коприва, доста поводи ти се бяха насъбрали. Простено ти е. Нали имаше някаква приказка относно диетите и това да можеш да изядеш парче торта на рождения си ден. Е, аз не ядох торта на РД на баща ми, на следващата седмица не ядох торта на РД на майка ми. Тази събота не ядох торта на РД на приятелката ми и какво... да не заслабнах  #Cussing out.
Шарли, надявам се Ива вече е по-добре  Praynig Денис и той се разкашля доста сериозно, че съм в готовност пак да хукна към градината ако ми се обадят.
 Бифанка, и мен ме е страх, че ще ме простудят колегите с климатика. Голяма борба пада лятото в офисите м/у мъжете и жените. На първите все им е горещо. Аз едва наскоро се стоплих, такъв студ ми беше само преди месец, а сега пак искат да ме охлаждат, а климатикът е точно до мен. Викам на шефа "Добре, ще идвам с жилетка на работа, ама на главата какво шапка ли да слагам"  Rolling Eyes. Оня ден ми замръзна мозъка направо, непрекъснато ставах от бюрото.
Софи, как си? Ками, а ти? Дано не пишеш, защото се забавляваш някъде, а не от мъка  Hug.
Лек ден и целувки!

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 11:15 от ReGe

# 107
Здравейте и от мен wavey
Верче, Честит Рожден Ден на патерица! Желая ти много здраве, щастие и романтични моменти с 1/2!
Ани33, Да ти е живо и здраво и послушно детенцето!
Юзърче, благодаря за съвета относно тортата!
Реге, почувствах се по-добре. Щом си се потопила цялата и за мен... Направо се разхладих като го прочетох smile3521 Grinning А Как Ти се отрази бурята В съботната вечер? Много ли силна беше?
Тонимирка, успех с взимането на решения! Опитай се да действаш сама. Така е най-разумно.
Алекс, успех на Аля и Тишо! А ти как си?

Калида, относно тортата....мисля да я направя. Щом казваш, че не е в много голям разрез с РХ....
Ками, къде се загуби? newsm78 Дано всичко да е наред при теб Praynig
Искам да се похваля с моята половинка. Направо не мога да повярвам, че това ми се случва. За пореден weekend ми носи закуска в леглото. Е не е разделно, но не му правя забележки, защото ще спре да ме глези. Много ми помага и с домашните ангажименти-пере, чисти, бърше прах, а сега го помолих да започне освежителен ремонт. Докато аз съм на курс да се занимава с нещо, а не да ходи по кафета-ей много съм лоша newsm48, но пък на него явно му харесва. Щом ме слуша newsm44
Желая ВИ лек и разделен и ПРОХЛАДЕН ден  bouquet

# 108
Добро утро и от мен  bouquet
Как я карате в тея жеги Crazy Аз направо едва дишам......ужас Sick Относно климатиците, и аз имам същия проблем, климатика е точно над главата ми и ми вее в лицето Sick Голяма война се води, ще вземат да ме простудят Tired
В тази жега изобщо не ми се яде, само леки храни, вчера сутринта ядох диня и после чак след обяд към 4 хапнах 1 домат с кашкавал, вечерта ориз със зелева салатка. Днес пак съм на диня.
Имам въпрос за кафето, то към кои храни спада и как се смесва  newsm78 Колко време трябва да мине след като съм пила кафе, за да ям нещо, какво и да е то newsm78
Нито грам не съм свалила след първата седмица, но сигурно още е рано. Мисля да почна и калориите да следя, да не ям калорични храни, че да почна да свалям, ще се ходи на море, а аз дебела Sick /е не чак толкова, но не се харесвам/

# 109
  • Варна
Здравейте момичета, Алекс, Юзерче, Реге благодаря ви за пожеланията. Вече Ивка е по-добре, но очаквам скоро включване отново. Получи уртикария. Силни обриви по цялото тяло незнайно от какво. Най-вероятно слънчева или контактна алергия, но лекарите не изключват и хранителна такава. Сега сме изключили всички възможни алергени, не се извеждаме преди 18 часа и пие лекарства. Отделно от това беше два дни с висока температура, която е абсолютно необяснима. Никакви други симптоми на вирусно заболяване, а от алергиите няма как да бъде, така че го приписахме на зъбът, който изби снощи. Та в момента е добре, но пък ако от зъбите вдига температура очаквам тези дни още един. Миленна добре дошла и от мен  bouquet Реге за кълновете, на мен са ми вкусни, но предполагам е въпрос на вкус, Надявам се Денис да не се разболее Hug. дона коприва честито ти дипломиране, много, много успехи ти желая  bouquet Ани33 Честита ти рожденничка!!! Да ти е жива и здрава, да е безкрайно щастлива и усмихната.  bouquet Мише аз съм я правила тази торта, невероятно вкусна е, но наистина не е разделна. Обаче е много лека и не мисля, че е кой знае колко калорична, така че давай смело. Сигурна съм, че ще ви хареса. Любима е на мъжа ми и на всичките ми приятели, които са я опитали.
За РХ може да се каже, че съм била стриктна тези дни. Почти инщо не съм яла до снощи. Хапнах салата и 1 кюфте (отиде ми суровоядството). Иначе и аз сато повечето от вас карам основно на плодове и зеленчуци, тук-таме по някой таратор.
Хубав, усмихнат и успешен ден от мен  bouquet

# 110
  • София
Здравейте!
Много благодаря на всички за пожеланията.
Вчера си направихме страхотна разхотка на Витоша. Тръгнахме по една пътека в гората, 1ч. и 45 м. ходене (без Деян я минаваме за 1 час) и стигнахме до една хижа. Там обядвахме и после още час надолу до колата. Много приятно и прохладно беше. На Деян много му хареса и учудващо е ходил през цялото време - въобще не е искал да го носим.

*milenna*, не знам към коя група е кафето, но аз се оптивам поне 1 ч. след него да не ям.

За днес на работа съм си взела праскови и диня, а за довечера може би тиквички.

# 111
Здравейте!
От както започнаха жегите, бебо сучи по-начесто, а се научи да си лапа и юмручетата и почти не мога да се отделя от него, да не говорим, че без да ме захапи не иска да заспива.
Имаме си и нов домашен любимец. Едно гълъбче, което храня на терасата. Май му харесваме много, защото дори нощно време спи на нашата тераса и вече не бяга от нас. До другата седмица смятам да го дресирам да яде и от  ръката ми.
В тези жеги климатикът работи по цял ден и не смеем да се покажем на вън. За това и изтеглих сутришната разходка към 7 сутринта и като се разхождам на Кенана хората много ни се радват, дори днес едни жени ми казаха, че се възхищавали от мен защото съм си разхождала бебчето толкоз рано. Ама как няма като и двамата не виреем на такива жеги.  sweating

# 112
  • София
Здравейте,мацки Hug

Ще умрем от жега,уффф Crazy

Нищо не ми се прави в тези горещини,мързи ме дори да драсна някой ред тук Embarassed
Още 3 дена и заминаваме при дечко LaughingНямам търпение вече.2 седмици на почивка и после си го взимаме с нас в София Wink
Вече ми е доста скучно и няма какво да правя по цял ден newsm78.Обикалям магазнинте само,но вече и това ми писна Tired
Онзи ден бяхме на пикник с приятели,а вчера цял ден в МОЛ-а.Понапазарувахме из магазините,хапнахме в Хепи и гледахме кино.Много добре си прекарахме с милото Grinning

Още щях да пиша,но ме е напекло слънцето здраво Crazy
Лек разделен ден на всички и стойте на хладничко Laughing

# 113
Здравейте милички ,от сутринта съм навън ,чак сега се прибирам и мозъкът ми ври, направо се скапах .Сега малко ще си почина на хладно и пак излизам .Ками ,звучиш ми добре, а след три дена сигурно ще запееш от щастие Hug. Краси Васи ,ти наблизо до Кенана ли живееш ,там е много приятно за разходки .Верче ,и аз тези дни си хапвам диня с удоволствие , в тези горещини е приятно да се разхлади и освежи човек с този прекрасен плод .Шарли ,дано тази уртикария мине по- бързо ,аз получавам такава от някои храни и знам колко е неприятно, особено в жегите. Миленче к,афето по принцип го отричат ,но аз си правя удоволствието да го пия на гладно сутрин и после- една чаша минерална вода .Изчакай един час и си хапни плод. Мишенце, благодаря ти мила  Hug,аз съм си добре ,щом и в тази жега си ходя на тренировки, много ни оредяха редиците напоследък, останахме най- навитите или най лудите Thinking. Реге, не зная дали е точно държавен изпит, но така му казват, защото всички чуждоезикови гимназии го държат. Това е цялостно изпитване за годината и ако някой не го издържи, не продължава. Прогнозите на Аля се сбъднаха ,тя и още едно момче са с най- висок резултат ,няма отлична оценка  Sad.Аз съм доволна, това го постигна сама ,без частни уроци или помощ от някъде .Притеснението си е казало думата, допуснала е малки грешки ,но като цяло е много добре ,особено на есето ,където има отличен. Сигурна съм ,че можеше и още, но по средата се беше отпуснала и.. така .Юзерче ,желая ви бързо оздравяване  Hug.Уондърфул, много се радвам за теб ,това е супер постижение ,продължавай в същия дух  Peace.Калида ,благодаря ти, мила Hug.Аля сигурно ще бъде с нас на почивка ,не сме решили окончателно къде и кога ,а Тишо- с приятели на морето .  На всички желая успешен ден  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 114
Ето ме пак.Забрах малката от градина и за сега сме добре.Искам да ви питам /тези които тренират / преди тренировка ли вечеряте или след нея?Или как е по-правилно да се прави с цел отслабване?Реге,Алекс,Поци и всички останали моля  smile3547.

# 115
Юзерче ,аз преди тренировка не ям ,а след тренировка пия течности ,къпя се и докато се пооправя ,то минало час, тогава си хапвам салатка и после вечерям .Това не е с цел отслабване ,а защото организмът е зает да релаксира и не трябва да се товари с храна .Тя изисква допълнителна енергия .А преди тренировка ще ти е тежко ,ако се наядеш, хапвала съм плодове ,ако ми е гладно  Hug.

# 116
Привет, мили разделнички и от мен Hug Hug Hug

малко си починах , събрах и малко слънце на плажа, а както и наруших режима , за което кантара днес си отмъсти.
Когато се качих направо се втрещих: +1.5кг. УЖАС! badscaleНо сега съм се зарекла - вече да не се отклонявам и да съм по-стриктна.

Днес спретнах едни пълнени тиквички ИМПРОВИЗЕ(според наличните ми продукти):
2средно големи тиквички;
2стръка пресел лук+2стръка пресен чесън;
2 малки пилешки филенца;
1морков;
2домата.Морска сол,вегета,копър,зехтин.
Издълбават се тиквичките и се осоляват +малко вегета.Нареждат се в тава намазана със зехтин и малко водичка.Запържва се лука,чесъна,моркова  накрая се добавя на дребно пил.филе+копър.С тази смес се пълнят тиквичките.
Отгоре се редят доматите на колела.Малко зехтинче и в/у тях може да се сложи.Пече се в умерена фурна(200C) за около час.

Мисля,че са разделни newsm78.Моите мъже бяха възхитени от резултата и питат кога пак ще направя.

Поздрави на всички и успешна седмица  Flowers Bouquet

# 117
Искам да ви питам /тези които тренират / преди тренировка ли вечеряте или след нея?Или как е по-правилно да се прави с цел отслабване?
Юзер_1 Ще се присъединя към Алекс , за да има отслабващ ефект  най-ефективно е да тренираш сутрин на гладно след като си изпила едно кафе(задължително) - то дава много енергия. Прави кардио  поне 45мин, ако издържиш добре е даже 60мин..Може да комбинираш кардио уредите. До 90 минути след кардио тренировка е най-добре да приемаш само протеин. Най-добре млечен или яйчни белтъчини. По време на тренировката може да пиеш вода, но не и енергийни напитки. Те са подходящи за силова тренировка.
Дано съм била полезна и успех! newsm10

# 118
USER 1 , Aleks,ReGe, много са вкусни тия кайсии и праскови!
Сутрин ям плодове за закуска, на обяд салата без сол и мазнина, слетобяд пак плодове и вечер отново зеленчуци. Разхубавила съм се и много се харесвам. И освен това не ми е толкова тежко в тия жеги.
Не зная колко време ще продължа да се храня така. Времето ще си покаже. Но след това, този път ще направя много внимателно захранване и ще продължа с разделно хранене.

Поздрави на всички!

# 119
Ви4ито - аз сутрин не мога да правя упражнение.Ставам в 6,00 за работа и затова ги правя вечер.Благодаря на теб и Алекс  за подробната информация.Вчера като се прибрах си хапнах диня след това 45 мин. упражненията на Синди Крауфорд и около час след това салата с ленено семе.Мисля тази вечер пак така ,а след седмица да увелича натоварването и продължителността.
Миленнна - според мен е още рано за резултати.Организма ти трябва да свикне с новия начин на хранене,да се настрой към него.След месец съм сигурна , че кантара ще те зарадва.Аз лична се качвам на кантара 1 път месечно.
Гергана - има вишни в Бг.Ти кога точно ще си тук и в кой град ще бъдеш.
Калида - надявам се , че сте добре с Дана.Би ли обяснила ти по кое време на деня тренираш,преди или след хранене ?
Успешен разделен ден!

Общи условия

Активация на акаунт