Отговори
# 120
  • Варна
Здравейте момичета, Юзерче аз също тренирам преди ядене. Просто, ако се нахраня ми е тежко и мързеливо и не ми доставя удоволствие тренировката. Обикновено следобед, когато Ива спи. После докато се изкъпя, да се пооправя и е минал час. Ако съм гладна хапвам плодове, но обикновено пия зелен чай. Вечерям след 2-3 часа. Уондърфул много хубав летен разтоварващ режим си си спретнала  Peace Моят напоследък е подобен, само към салатите прибавям семена, кълнове и лимон и от време на време хапвам тараторче. Приятно е и освежаващо, но наистина си трябва внимателно захранване след това. Вичито супер ти звучат тиквичките. Още утре ще ги сготвя на мъжът ми. Благодаря, че сподели рецептата  bouquet. Алекс поздравления за резултатите на Аля. Винаги съм знаела, че нашите, форумски деца са най-умните, най-хубавите и най-талантливите и твоята принцеса го доказва абсолютно smile3525 Ками то не останало време до срещата с Калоян. Ще минат бързо, бързо и тези вече два дни. Приятно прекарване на почивката. Верче как ми се доходи и на мен на планина. На Витоша не съм ходила никога Embarassed Когато Ива порасне малко обаче съм си обещала да поправя този си пропуск. Миленна честно казано не съм се задълбочавала да търся информация за кафето, но ще ти кажа, че и аз го пия сутрин на гладно и ям плодове по-късно. Може би час-два след него. Това като правило, естествено има си изключения.
За РХ- вчера бях цял ден на кайсии. Вечерях с таратор. При такъв режим няма как да наруша РХ. Да не забравя да се похваля-свалила съм още 3 кг. Общо станаха 7 от както се храня разделно. Благодаря ви момичета за съдействието, подкрепата и съветите през цялото време от както съм с вас newsm51
Желая ви страхотен, усмихнат и успешен ден   Hug

# 121
Добро утро от мен!

Денис все пак се разболя  Sad и днес съм си в къщи. Обаче съм решила доколкото е възможно да се насладя на почивния ден. Станахме към 8.30, направих му закуска и после докато той си гледаше "Том и Джери" аз направих 45 мин. на велото. Трудно е да се тренира в жегата. А аз взех, че извадих и неопреновия клин, който не съм ползвала от година и яко се изпотих. Взех си душ и седнах да драсна 2 реда докато изсъхна. после ще се мацотя с разни кремове. Юзерче, правилно са ти казали за храненето преди и след тренировка. Аз също не мога да правя кардио сутрин на гладно и то не защото закусвам, а заради ранното ставане и тръгване за работа. Днес обаче имах тази възможност. Но от жегата ли или от двете кафета, които изпих ми стана доста замаяно и гладно и хапнах една праскова току що  Embarassed
Разхубавила съм се и много се харесвам.
Wonderful, това са wonderful новини!  PeaceПродължавай така, но имай предвид, че именно захранването е голямата тънкост. Аз там се издънвам винаги.
Вичи, ти къде беше на плаж?
Алекс, разбрах за какви изпити говориш. И аз съм завършила английска гимназия, но тези изпити ги въведоха малко по-късно. Поздравления за резултата на Аля. Може и да не е 6, но поне е най-високия.
Ками, ми то не останало.Радвам се, звучиш много добре, сигурно нямаш търпение. Може и да си споменала, но не си спомням, къде ще ходите на почивка?
Мише, споменах в предния си пост за бурята. На нас не ни се отрази зле, защото бяхме на закрито, макар че пръскаше малко през откритите прозорци, а и на плажа не беше толкова страшно. Поне се разхладихме, защото жегата беше нетърпима. Но голям ужас е било тук в комплекса, където живеем. Имаше цирк, който е бил съборен, такива железа са се срутили, че цяло щастие е, че е нямало пострадали. Че и единият крокодил изтървали. Какъв ли страх са изживяли децата не мога да си представя!
Миленна, аз съм си фен на кафето и не го мисля толкова. Сутрин изпивам по 2, но тъй като не закусвам, не мисля че е проблем. Плодове обикновено ям чак към обяд, така че е минало достатъчно време. Следобедът пак пия кафе или към 2.30 или към 5.30-6. Вечерята ми е към 8 най-рано. Май без да се старая особено и да съм си го поставила за цел се получават достатъчно големи интервали м/у кафето и др. храна.
Не си падам по чая, но съм решила да направя един истински зелен студен чай, не от готовите (че са подсладени), а да сваря от един пакет, дето мъжът ми го беше донесъл от Турция и после да го охладя. Дано да ми хареса, че много полезен го дават, а аз все не мога да се насиля да го пия. Хайде, отивам да се мажа, че докато изсъхнах и пак ми стана горещо.  Hug

# 122
Здравейте момичета,

Ще приемете ли ново попълнение в редиците си? От доста дълго време ми се иска да започна да се храня разделно, но винаги ми се е струвало твърде трудно като начинание. Доколкото успях да прочета, то е станало част от начина ви на живот и никак не ви е трудно. Сега съм по-мотивирана от всякога да си смъкна излишните килограми и да ги задържа съоветно.
По-късно ще изчета всичко, което сте писали.
Чао и лек ден от мен! Hug

# 123
Шарли, браво за свалените клица! Много се радвам за теб! Колко останаха още?
Мис Каприз, добре дошла! Приемаме те, разбира се. И на мен преди години ми изглеждаше сложно, но така се свиква, че без да се замислиш после си спазваш осовните правила.

# 124
Здравейте разделни момичета!!!

Минавам набързо през темата за да ви поздравя преди да тръгна за работа.

От вчера пак започнах с ограниченията, цял ден бях по магазините със Стрелчето и удържах фронта геройски. Хапнахме по една салата. ПО късно изпих една цитронада, фреша ми е твърде тежък и това за цял ден. След това тя реши да ядем катми, но аз геройски издържах на изкушението и я оставих да си яде сама. Само вечерт малко обърках работата май. Като се прибрах се оказа, че синът ми е с 39 градуса, вероятно претоплен от през деня и си поиска детето жълта супичка, което в превод означава картофена. И аз си хапнах от нея, но не съм сигурна колко е разделна. Богата застройка с 2 яйца и кисело мляко, картофи, лук, моркови, кашкавал, сирене и много подправки. Поне успях да се огранича само с една купичка.

За днес съм планирала риба хек на скара и голяма доматена салата или таратор....
Само дето съм купила вместо хек филе, хек риба и сега не знам как да я почистя...Стърже ли се отгоре, какво се прави???

Така м се пада като много бърборя, продавачът в рибния магазин ми е съученик и дъра бъра....и аз  му казах  хек и той ми сложил това...То си е хек де, но не е филенце...Както и да е, ако знаете какво да го правя преди да го метна на скарата споделете  Hug

# 125
Здравейте wavey
Намирам ви в добро настроение Heart Eyes,което ме радва Party.
Днес сутринта ходихме с Криса тя на плуване,а аз се пекох.От 9ч. до 10.30 едвам издържах  ooooh! стана много жега и си тръгнахме.Часовника на Пикадили в 10.30 показваше 36градуса направо ужас Shocked.За утре сме решили да ходим на следобеден плаж  grinning039.Преди малко ми се обади мама свеки да ни пита как сме,при тях е доста по хладно,преди седмица като им бяхме на гости ще ви се стори странно,но спахме с юрган Shocked,при това не сме зиморничави.От градината на племенницата им се обадили да си приберат децата,  sweatingна вън мирише на огън,пожар.
Алекс поздравления за отличния резултат на Аля newsm51.Реге и аз минах през банята, но в тия жеги не мога да се мажа с нищо,става ми едно такова-лудостта ме хваща Mr. Green.Мажа само лицето,ръцете когато излизам,че имам алергия от слънцето.Доня Коприва много вкусна рибка,не се стърже тя няма люспи,почистваш я режеш на две по дължина и мяташ на скарата  chef,с нея най-добре салата,че таратора заради млякото не се комбинира добре с риба.Шарли  smile3501,аз не съм мръднала от повече от месец,от тия жеги пък се подувам...Мис Каприз  welcome.
Благодаря на всички за пожеланията Hug,снимки от РД за сега няма,че наште станаха много тъмни,ако другите са направили по добри ще ви покажа тях.
Чудя се в коя стая да се опъна newsm37най-добре в банята Mr. Green.
За днес съм замислила да направя някакви картофки,ще реша по късно.
Хубав ден Hug

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 13:14 от ani33

# 126
МисКаприс - добре дошла сред нас!Права си , че с времето РХ е станало наш начин на живот.Свиква се и после не можеш да приемеш неправилните комбинации.Е от време на време някое сладоледче лично мен ме изкушава и си хапвам,но по принцип гледам тези моменти да са един път седмично.И ако ми се случи по често  #Cussing out
Ани33 - завиждам ви на вас живеещите близо до морето.когато си решите хоп и топнете крачето.Много добре са направили от градината на племенницата ти.Предпочитам да я забера ,пред това да слънчаса там.
Доня Коприва - дано детенце скоро се оправи!Хек не знам как се приготвя,но е добра комбинация със салата , а не с таратор.Що се отнася до картофената супа май не е много разделна,защото сирене с картофи не се комбинира.
Реге - стискам палци и вие скоро да се оправите.
Шарли - браво за постигнатите резултати.Продължавай в същия дух и занапред.

# 127
  • София
Здравейте и от мен. След тридневна почивка на диня и таратор, реших да започна и да похапвам. Не че ми се яде много в тези жеги, но... Смъкнала съм 2кг, което не ме радва много, защото това е вода. Но пък се чувствам прекрасно  newsm68. За днес менюто ми е за закуска преварена чаша вода, обяд салата с риба на скара, а за вечеря зелена салата с пиле. Пия около 7л вода на ден, което за мен не е проблем, по принцип пия около 3л, но на тия жеги и на последния етаж на който живея ... Чакам с нетърпение петък, когато ще се качим в Рила планина , ще опънем палатката  newsm41 и скарата  cook и ще се наспим на хладина, а през деня - плаж. Как да не се радва на живота човек при тази програма  smile3521.

# 128
Здравейте и от мен wavey
Днес съм затрупана с работа та минавам на бързо Embarassed
 bifana, блазе ти за планината. Мен ме чака освежителен ремонт smile3507
Мис Каприз, добре дошла!  bouquet
Момичета лек ден и до скоро Hug

# 129
Момичета, чета в рецепти за разделно хранене тук във форума, че има грис халва, както си и е традиционната рецепта Thinking Захар с грис разделно ли е newsm78

# 130
Привет   smile3525,

тази сутрин моите мъже ме събудиха рано, за което в началото се сърдих, но след това си направих фитнеса по хладина и си привърших задачките до обяд.Даже ми остана и време да дремна преди работа. И сега ето ме бодра - готова за бойни подвизи . newsm44
[Сутрин ям плодове за закуска, на обяд салата без сол и мазнина, слетобяд пак плодове и вечер отново зеленчуци. Разхубавила съм се и много се харесвам. И освен това не ми е толкова тежко в тия жеги.
Не зная колко време ще продължа да се храня така.
wonderful поздрави за резултата чудесен! PeaceИ аз тази седмица съм я посветила на салати и плодове , нищо че готвя в къщи(то е пак разделно), но не ми се ядат манджи , нито месо.

sharli , разбира се че ще я споделя, нали затова сме тук за да се покрепяме и помагаме! За което много ви благодаря и аз! Hug Hug HugАз днес за опресняване на инфото пак почнах книгата РХ -2част на Д.Пашкулев, чела съм я отдавна и тогава си мислех,че няма да мога да спазвам правилата, но сега и с ваша помощ разбирам,че не е трудно.

Юзерче  то и аз не винаги успявам да тренирам сутрин, но когато мога предпочитам да е тогава. Аз работя на смени и когато съм 2-ра - ходя рано във фитнеса, както направих днес. Наистина имам много енергия , когато тренирам на гладно, само на кафе. nuts
ReGe   по-бързо оздравяване на Денис(страхотно име) . А за тренировка и аз имам неопренов клин, но май откакто съм го купила не го ползвам.Тази зима си купихме кростренажор на старо, но не трнирахме изобщо в къщи и много бързо го продадохме. А на плаж ходих на Златни Пясъци, спахме в една база на Енергото(тънкина голяма там) . За голямата почивка ще слезем на юг - Черноморец.

MissCaprice  добре дошла в отбора! Hug
Хубав ден и от мен Flowers Bouquet

# 131
Здравейте момичета  Grinning.Днес влизам набързо ,защото имам доста работа. Сутринта изпратих Аля в София ,на обяд имат репетиция с биг бенда на БНР ,а утре  е концерa, от 19 часа  ,във второ студио. Аз заминавам за София утре, да ги гледам  newsm44.Благодаря на всички за поздравите към дъщеря ми Hug.Като знам, че може много повече ,имам едно на ум, но  Naughty на тази възраст е доста трудничко .Знам, че някой ще ме упрекне в прекалена взискателност ,но  до миналата година всичко беше на 6, супер претоварена програма и тнт.... Thinking няма значение Grinning. Юзерче ,аз пък тренирам винаги вечер, понякога отивам на стадиона рано сутрин да бягам,но тае бо- само вечер .Тези дни го ударихме на рибка -шаранче, скумрийка, придружени със салатка. Довечера сме на романтична вечеря,само аз и половинката ми, така че сега трябва да си събирам багажа, после да се къпя ,да се направя на хубавица 4470 newsm56 и така Laughing. Оставям ви, ще се връщам чак в неделя ,до тогава бъдете послушнички Mr. Green ,цункам ви   love001.А ,забравих -добре дошла на Капризчето   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 132
Доня Коприва - дано детенце скоро се оправи!Хек не знам как се приготвя,но е добра комбинация със салата , а не с таратор.Що се отнася до картофената супа май не е много разделна,защото сирене с картофи не се комбинира.

Знаех си аз, че съм издънила положението, но нищо, здраве да е!!!

Пия около 7л вода на ден, което за мен не е проблем, по принцип пия около 3л....

Мноооого вода бре Shocked, къде я слагаш???

Мишенце
, не съм те забравила, ще се обадя като идвам до Младост...

# 133
  Здравейте,мили дами  bouquet
  Как сте в тия жеги TiredНие,със София едва издържаме-пускаме щорите,не излизаме никъде и така...Днес в Търново е 41 градуса CrazyАз не ходя още на работа,но от другата седмица,колкото и да не ми се иска,трябва да се върна Cry/преди,като излязох по майчинство не си представях как ще стоя вкъщи толкова време,сега пък-как ще свикна отново да ходя на работа ConfusedТам имам също И-нет,така че Калида   ,винаги ще намирам време за вас-слабост сте ми,и много често влизам във форума само за да чета и пиша в тази тема  bouquet
  Мис Каприз,добре дошла Hug
  Ох,възхищавам ви се,че намирате време,и най-вече имате желание да спортувате PeaceАз още не мога да се наканя Embarassed
  Алекс,много се радвам за Аля-стискам й палци,не мисля,че си прекалено взискателна към нея-просто си майка,която иска най-доброто за детето си  bouquet
  Относно храненето,и на мен много не ми се яде в горещината,но и гладна не стоя,де Wink-наблягам на плодовете-до обяд,салатите,киселото мляко,рибата-днес на обяд ядох картофи с бамя-отдавна не съм хапвала картофи,но майка ми беше ги приготвила и нямаше как да й откажа Wink
  Ками,радвам се,че се чувстваш добре,особено заради предстоящата среща с Калоян Heart EyesАз още не зная кога ще пътувам за Добрич-всичко зависи от това,кога ще си пристигне моята приятелка от Испания Thinking
  Реге[/color],Шарли,Юзерче,Тонимирка,Мише,Бифана,Калида,Ани,Доня Коприва,Уондърфул и всички,които не съм споменала- Hug Hug Hug
  Хубава,прохладна вечер!

# 134
  • София
Привет, момичета!
Много жега, бе. Направо не се издържа. Вече втори ден карам само на вода и плодове, а на вечеря нещо лекичко. Снощи и 1/2 ми почти нищо не яде, само Деян си хапна добре. Май минаваме на таратор и салата - то в тая жега как да се яде.
След малко си тръгвам от работа, ама как ще се прибирам незнам - нито е да ходя пеша, нито да се кача в градския транспорт.
MissCaprice, добре дошла при нас  Hug.
Sophi, и аз тръгнах на работа с голямо желание, защото в къщи вече ми беше писнало. Но след първия месец вече разбрах, че вкъщи ми е било по- добре. Най-малкото не бързаш за никъде, имаш си някакъв режим и успяваш да свършиш всичко. А сега нямам време да сготвя, нямам време да изчистя, не мога да обърна достатъчно внимание на Деян. Но това е положението, няма начин, трябва да се работи.
Болните дечица да се оправят бързо!

Общи условия

Активация на акаунт