Отговори
# 45
  • Бургас
Момичета, хайде да прекратим разговора по темата кой с кого се познава - форума е за всички. Малко или много всеки, когато се е престрашил да пише тук се е чувствал първоначално малко не в свои води и му трябва просто малко време за да ни опознае. Разни хора, разни идеали. Едни са по-общителни, други не толкова. Всяко начало е трудно. Нормално е тези, които пишат от година и повече да се познават по един или друг начин. Аз примерно при все, че не съм виждала никого от вас /изключая Муунлейди, дето всеки ден си гледкаме физиономийките  Laughing/ ви чувствам много близки, но това не е станало хоп ей така с магическа пръчка от днес за утре, това е процес при това двустранен.

Никога не съм казвала, че не може да пращате нови снимки за колажа, все пак бебчетата ни растат и се променят, така, че постепенно и колажа ще подновим.

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 23:47 от Nikki_Ivanova

# 46
  • Варна
ееееееееее писах писах и натиснах "Backspace" да го е.....

както и да е, ше ви мъмря другия път  Wink

ЕАспирит: пробвай с Dactacort да мажеш дупето 3 х дневно,и спри захранването за 1-2 дена, малко почивка му направи на Гогата (който btw е голям сладур   bouquet)

десидм - не бързайте с антиб. и ние дигахме Т а зъб изби след почти месец  Crazy
по мои наблюдения Т пада с Панадол (при Лора! всички дечица са различни)

сега за "НЕвиждането" на снимките бях писала един път.....както и да е ще го обясня нагледно защото макар ЕАS да се усети, много продължават да пускат неработещи линкове  Wink
така....
значи като качвате снимки се вижда ето това:

по публикувани по този начин снимките се виждат само от този който ги е качил.
за да работи линка трябва да цъкнете на Виж Албума и от там да копирате адреса на желаната снимка

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 23:47 от Virginity

# 47
  • София
шамЕнет, абе покрай този лек екшън наистина пропуснах. Ама верно ли казва здрасти! Направо ще я изям като я видя тая синеочка Heart Eyes

aspasia, зарежи ги глупостите, дето си чешем езиците. Това за заплатата е наистина много по-сериозно и тъжно. Толкова е гадно, че ти се възхищавам как държиш фронта. Аз навремето се пробвах в това поприще, но много бързо се отказах. Кураж и дано нещата в образованието се нормализират малко по малко ooooh!

Magesta, добре ме разсмя преди лягане Joy Айде сдавай компа на мъжа ти, че само сеир искаш да гледаш Whistling

А, забравих да изокам и аз за жегите - абе какво правите в тея жеги, девойки! Не се издържа!

# 48
# 49
  • София
Ха ха, Вержи и ние спим абсолютно по същия начин, само че леглото има решетки и единият крак е през решетката навън и едната ръчичка също, иначе точно така е ситуиран в пространството Mr. Green

Ох, отивам да си лягам, че оспамих хубавата тема Blush

# 50
  • Варна
нашето легло е само с една решетка и тя е барикадирана с обиколник  Laughing
щото ако прилича на баща си ще се мята през глава ако се докопа до решетката
а ако прилича на майка си ще се опита да се промуши през пръчките и ще си заклещи главата  Rolling Eyes

# 51
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН FIFFI!!!

Букет от нежни пожелания, дарила бих ти с две ръце, щастие и радост желая ти от все сърце! Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ти до старини!

# 52
  • София-Велинград
Здравейте ,благодаря на всички дето са ни честитили навършването на полвин годинка,и специялно на Десито от Хасково.
Нямам време много да пиша ,защото и на мен ми се наложи да се върна на работа и сега работя от 13 на обяд до 19 вечерта.За разлика от Аспасия аз не мога да водя малката на работа и понякога ми се налага да я оставм на приятелки на брат и  който е  на 10 г. и аз си знам какво чувствам и усещам когато работя,но няма как...........!!!Ако имаше как бих си я гледала до поне навършването на ясленска възраст.
На мен също не ми харесва тона ,който имаше тези дни във форума имам си страна която съм взела но неискам да я показвам ,нека двете мами се оправят и разберат сами.
Ники, според мен е естествено майките ,който с срещат и познават да са си по-близки тук във форума но съм и съгласна с теб че не бива и явно да го показват,форума е за всички и аз съм близка с няколко мами но с тях си говоря по СКАИП .Едната от тях дори не я познавам лично виждали сме се само на камера ,но много си я обичам.Не живеем в един град но рано-или късно ще се запознаем и лично.Нали така Simple Smile???
ХАЙДЕ СПОКОЙНА НОЩТ НА ВСИЧКИ МАМИ И БЕБЕТА.

# 53
  • Русе
ииииих, че сте бързи  Crossing Arms

# 54
  • Русе

Честито на всички половингодишни бебоци!
ох, мацки, стискайте ми палци! Днес ще си защитавам дипломната работа и ще си разбера оценката от държавния изпит, който беше вчера! Мноооооого ми е притеснено  Crazy

# 55
добро утро!вчера само на обед моето момче имаше Т след това още няколко пъти я мерих и нямааааааа,но му дадох към 21 панадол и го сложих да спи,но той..... въртя се ,въртя се и към 22 го взех в мен и като започна едни усмивки една игра разказа ми играта.оставих го пак в кошарата тъкмо си мисля заспал е! и го покрия с чаршавчето и той пак се опули  Crossing Arms и в 23:30 баща му го приспа на ръце /това не се беше случвало откакто малкия беше на 2 месеца/ и еи го на още спи малката нощна птица  Rolling Eyes но поне нямаше Т сега като стане ще видим дали има  Praynig дано няма!
честито на всички които имат повод да празнуват!

# 56
ДобрУ'тро !  Grinning
desidm, дано всичко ви е наред и се размине, че в тоя пек и болни деца - пази боже  #Puppy dog
То и аз вчера с едно гърло, ама ме стегнало сърцето, че не мога да разбера дали от това , че ходихме в поликлиниката / да не сме си прибрали вкъщи някой вирус/  или климатика от колата ...  newsm78
Както писах, очаквам някакъв медикамент за хемоглобина да ни предпишат, много ми е криво - сега мойта лекарка ще каже ..." ами аз те предупредих" и лошото е , че ще е права жената!  Sad
Вчера бяхме на гости на едно друго наборче - девойка / нефорумка/ и направо се комплексирахме зверски Sick Wink
Тя една пухкава, с едно дупе да го изпапкаш, ама като застане на корем някак си се закрепва на колене и ръцете отпред подпряни и стои така и се клати - страшно сладко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Майка и казва, че прилича на магаренце / ако можете да си го представите/ , защото в тая полза се люлка и клатушка - абе бонбон !
Жижо / някой беше ползвал това определение  .."като шило" - много точно и в нашия случай / хич не може да си седне на гъза /опс сори baby_neutralWink
шамЕнет , абе и аз в суетнята тук съм пропуснала това за поздрава на Елито  Hug
Много сладко звучи  Grinning  не вярвам дорде'не видя  Flutter  Wink Искам да видя !
Virginity много еротИШЕ  Wink спите - само по памперс  Grinning трябва да е практично  Peace
Хайде Адриана Здравкова , стискаме палци - ще минеш  Peace

# 57
  • Düsseldorf
Добро утро, записвам се преди да изхвърча на разходка, докато все още може да се диша навън...
Понтесче, Магеста: мерси за комплимента, но и аз се убеждавам всеки път, като гледам снимките на бебоците, че те просто навлизат в ведна възраст, в която са от сладурковци по -сладурковци! Всичките, и Алескис, и Лорка, и Жижо, и Жорко гледах днес - абе няма да изписвам всички, ама са такива образи вече! И като стават по-големи и могат да изразяват повече емоция с мимики и физионимийки са направо да ги схруска човек! Някой път се хващам, че я мачкам като играчка Свиленката и не мога да й се нарадвам!
Хайде, приятни разходки и се пазете от жегите! Аз пия мнооого вода, друго не мога да правя срещу горещините. Даже и малката пропи вода, дето хич не щеше да я види.
  bouquet Поздрав за всички, най-вече за онези, на които не съм честитила някой празник/ месечинка!
Фифи: Честит Рожден Ден!!!  smile3525

# 58
Добро утро! Стискам палци за изпита на Адриана Здравкова. Вержи, ние спим така от месец, но с изключение на вчера, се буди с рев по няколко пъти на нощ и днес ще идва 1 приятел да ми сглоби преносимото легло, защото е на дупки и мисля, че в него ще спи по-спокойно. Този обиколник го задушава! Само да минат на нашия технически гений изпитите и ние ще качим снимки. Да видите как се разтяга мъжко достойнство като ластик при всеки удобен случай!  smile3521

# 59
Здравейте!

Отговарям на анкетата: Играем си, а също така и:
- Пея песнички.
- Оставям я сама да си играе.
- И таткото я забавлява.
- Друго - правя й гимнастика, показвам й непознати предмети, говоря й.

Но все пак най-вече в песните е истината  Peace

20 Юни: бебе Ния на мама Aлексче, бебе Мария на мама slavka gergova, бебе Александър на мама Shrew, бебе Юлиан на мама witcha, бебе Мериан на мама Black_Kitty и бебе Виктория на мама dada-M  newsm51

Вержи и ние спим така от няколко дни, много интересно  smile3503

21 Юни: Честито 6 м. (половин годинка) на: Никола на aspasia, Стефи на dinka, Иван на Mama_Vlad, Лора на aleksandrina_24, Даниел на Klemy, Бойко на mam21, Инес на esy

Да са живи и здрави и много усмихнати и да радват мама и тати!
   bigdance2

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 09:42 от KrisDiMar

Общи условия

Активация на акаунт