Отговори
# 90
Пуснете анкета за поздравите, има смисъл да проверим кое е преобладаващото мнение  Peace

# 91
Аз съм за честитенето на основните празници. Може би ни беше мило първата половин година да отбелязваме всеки един месец, но вече е време да ги броим по годинки.

# 92
Да, и аз много я уважавам тази педиатърка, която гостува всеки вторник. Слушам, гледам и попивам с интересТ  Grinning

Много се ентусиазирах за мангото, че не било цитрус, а тропически плод и можело варено да се дава за наща възраст - 6м - навършени. Мисля да пробвам, било адски полезно и бъкано с витамини Wink

И който иска, на който иска, нека си честити, толкова ме радват и виртуалните почерпки, не го бях виждала никъде из форума до сега Sunglasses. Ако на някой почерпката не му харесва, ами да не си взима  Crossing Arms newsm62  smile3534 Аз от скоро съм тук и ми харесва, макар, че вече да ме е страх да попитам нещо, недай боже да не разбрера или да не видя някой отговор, че да не би "царицата майка всемогъща, велика, всезнаеща и всесилна", да бъде обезпокоена и да изсъска от някой ъгъл, че сме й нарушили (прекрачили) прага на простотията.... Аз лично съм виждала прагове пред домовете на хората.....

Повече не желая да обсъждам темата, първа се оттеглих от безмисления и злобен спор. Хората са го казали: "По-умния - отстъпва"  bowuu

Това е за всички мами празнуващи и непразнуващи днес, за да продължим темата с усмивка:

Kissing Heart

п.п. И какво? Ако излезе,че повечето нещЪт почерпки,тогава? Някой, ако почерпи щего баннат ли?  newsm62 tooth

# 93
Доста неща, ще видиш, мило момиче! Първо обаче, погледни граматиката и правилата в учебника по Български език!
"Аз от скоро съм тук и ми харесва, макар, че вече да ме е страх да попитам нещо, недай боже да не разбрера или да не видя някой отговор, че да не би "царицата майка всемогъща, велика, всезнаеща и всесилна", да бъде обезпокоена и да изсъска от някой ъгъл, че сме й нарушили (прекрачили) прага на простотията.... Аз лично съм виждала прагове пред домовете на хората..... "
Аз пък съм от година и половина тук и проблеми не е имало! Но ме възмути наглоста, перченето и егоцентризма ти!
И не си прави труда да отговаряш - няма да си губя повече времето с теб!

Ива, права си - това поне можеше, но да ти кажа честно- момента с Честито на.... го пропускам.   bouquet

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 16:22 от Дива ирландска пешеходка

# 94
  • София
Честито на Инес, на Николчо, на Бойко на мам21, на Даниел на Клеми, на Стефи на Динка  !
ЧРД на iva-bebe и на Fiffi !

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НЕВМЕНТЕ!
ние вече сме в ямбол и ния е удушена, олигавена и смачкана от щастливи роднини Sick
получихме и един подарък, който меко казано ме потресе - изключително кичозно куче, метър високо и пее някаква тъпотия безкрай, с червена шапка, разни джувки - абе ужас. Shocked  ще гледам да го зарежа в ямбол, защото само това ми липсва в мишата ми дупка в софия Thinking ще кача снимки по - нататък, за да се потресете и вие  bouquet
добре дошла отново, алекс шу много сте морски Wink и аз съм навита за среща.

# 95
Мисля момичета, че вече е редно - ако не друго, то поне от уважение и благодарност към Никки Иванова, да продължите спора на лични.

Иначе може да се направи анкета за поздравите. Peace

Благодаря за отговорите момичета. Аз това в Бон Апети не съм го гледала до сега. От колко часа е? newsm78

# 96
Днес мойта Стефи става точно половин годинка. Hug Щастлива съм. Heart Eyes

Ходихме на консултация по дължина растем, а по кг е качила само 150 гр. незнам защо, добре си похапва. За кашлицата ще пием сиропче. Това е.

Поздравявам и всички бебоци, които днес навършват половин годинка.   bouquet  bouquet  bouquet И техните мами разбира се.

# 97
Муун, това по БТВ е от 10 всеки ден, а педиатърката гостува весеки вторник. Понякога само за големи деца предлага рецепти, но покрай готвенето и други доста полезни и интересни неща казва.

Динка
, честито!   bouquet Знам,че бебковците качват по-малко, защото колкотопо-големи са, толкова повече неща правят иизрасходват енергията от папуто.  Wink

# 98
Алексче мушморока поне не се ли радва на подаръка............казват, че мужмороците много се радвали в тази възраст на плюшки по-големи от тях. Аз скоро в Метро на мойта и показвах едни огломни плюшки и тя се збърка от смях. Но не ми се дават 60 лв. за такова нещо. То само това си нямам вече.
Динка честито   bouquet

# 99
  • Русе
Честит рожден ден, НЕВМЕНТЕ!

# 100
Аз също съм за честитките само за основни празници,но все пак мнозинството решава! Идеята за анкета е добра   Peace
С риск и аз да вляза в двубоя да кажа нещо.  anche_mamche поведението ти ми се струва детинско вече, уж спираш пък ..

# 101
Да, малко сепоУлях, но аз отстъпих...първа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

няма вече  Hug

ни тук ще пиша повече ни на лични с някой.... 

# 102
  • Vaudreuil Canada
iva-bebe аз си мислех че в Метро не пускат с бебета - някакви забележки имаха ли? Че се чудя как да зарежда дребното и да ходя до там без него - не че с него ще е по-лесно ама поне няма да се притеснявам че ще ревне за манджа и аз ще съм някъде си в задръстване например.
За панаира във форума няма да се изказвам и няма защо да се мерим кой от кога е тук и защо е тук - наистина е време глупостите да се обменят на лични съобщения и да уважим труда на Ники. Предложение към Ники - ако искаш де Simple Smile - пускай една нова тема в началото на месеца и я копирай до края му - ако искаш само анкетата сменяй. Идеята за анкета за честитките също ми хареса.

# 103
Moonlady, д-р Антонова гостува в сряда ама не всяка не знам точно как е  newsm78. Можеш да си купиш обаче юнския брой на  "Вкусно", там тя е писала за захранването по принцип, а следващите броеве ще са относно това кой месец каква храна да се предлага и защо. много я харесвам д-р Антонова, дано издаде книга.
ШамАнет, не сме впечатлени а направо зашеметени  Hug браво на малката буба!
Шрю, не се шашкай, но идете на лекар  Hug.
Отдавна не са писали мнооого мами като bla_bla, zory, Tani,vidri4ka....къде ли са  newsm78
ЕАСпирит, брей как седите вие  Hug. Прегръдки на всички  Hug

# 104
МОМИЧЕТА СПЕШНО ИМАХМЕ СЪФОРУМКА КОЯТО ЖИВЕЕШЕ В ГЕРМАНИЯ   СПОМНЯТЕ ЛИ СИ КОЕ БЕШЕ МОМИЧЕТО трябва ми детски магазин във франкфурт,Дармщат или Дортмунд за колички

Моля нека ми пише на лични в интернет цял следобяд търся и само онлайн магазини откривам  ще се побъркам....... #Crazy

Бон апети за деца е в сряда от 9.30.

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 17:47 от ketka

Общи условия

Активация на акаунт