Страстоубийците и разпалващите страстта елементи на външния вид и поведението н

• 18 267
  • 256
  •   1
Отговори
# 135
  • Linz
Монке, 'де се дяна?  Laughing Да не би да ти свършиха съветите?  newsm78

# 136
Момичето вдигна ръце от нас - занемарените и ошишкани домакини с лош дъх и остатъци от храна между зъбите  Mr. Green

# 137
Аз лично не съм съгласна с някои от нещата, които тя мисли, но все пак това е нейното мнение. Не мисля, че това, че не е написала нещо правилно или, че обича кучето си много е нещо осъдително, просто е споделила  как се чувства по темата. Тя е уважила всяко едно мнение и е отговорила търпеливо, мисля, че нейното мнение заслужава уважение също.

# 138
 Mr. Green Mr. Green Mr. GreenВече обясних за правописа!Както виждам всичко ви е ясно от това което съм написала .Докато съм пред компютъра извършвам и много други операции свързани с работата ми и съм заета там да оправям правописа си ,досега не съм чула да се оплакват от него.Забелязала съм ,че във всеки форум когато настане някякъв спор ,започва да се издребнява за правописа. и разни запетаи и така нататък.Нямам проблем с правописа ,не се тревожете толкова.Даже гледам вече и ме търсите къде се загубих ,за да има с какво да си почешете пръстите, а за темата никой нищо не пише.Тя е много хубава ,но скоро ще бъде заключена заради вас...
Кучето е дого аржентино.Не нося гривни и пръстени по принцип,много рядко при специален случай само...нося нещо отговарящо на облеклото ми на врата си и обици за него,много рядко при специален случай.Не съм забелязала другите майки ,които познавам да ходят без бижута навън.Това че нямам още дете се дължи единствено на отговорността която осъзнавам ,че трябва да поема,че това дете трябва да има ,както баща ,така и дом.Това дете трябваше да почака да минат поне две години без да пуши майка му ,за да няма проблеми от това,трябваше да почака да не пие майка му ниакъв концентрат поне 6 месеца ,да завърши образованието си,да се погрижи за кариерата си и независимостта си,за да се появи на този свят.Вече всичко това е готово ,само то трябва да се появи...И когато стане това ще си поддържам ноктите къси ,но винаги когато изляза те ще са лакирани все така.Няма да чувствам умора ,защото имам  ритъм в живота ,които водя в момента и майнчинството ще ми се стори като ваканция,нямам търпение даже.Имам си идея вече какви са грижите ,информирала съм се за всичко.
Сенки нямам и няма и да имам ,спя достатъчно през денонощието ,имам необходимата медицинска козметика за очи...но си стой все така пълна...не я ползвам,нямам нужда.
 Вече съм готова да бъда майка.Така че дали го има или го няма в момента ,аз няма да го пренебрегна,но няма да пренебрегна и нормалното си ежедневие и мъжът ми няма да усети разликата.С удоволствие тогава ще ви напиша още някой мой закон които съм прибавила и от какъв лош навик допълнително съм успяла да се избавя.Освен това смятам да стана майка най малко на две деца....
За мъжа още нещо бих добавила.С този мъж смятам да остана цял живот.С него ще бъда и когато децата са самостоятелни и си тръгнат от дома,този мъж ще ме обича все така и аз него ,защото няма да го пренебрегна ,той заслужава да бъде обичан и не бих желала да имаме каквито и да е конфликти.Няма да допусна страстта да си отиде.
Лав Благодаря ти за уважението  bouquet Може би трябваше да ги напиша в първо лице единствено число,за да не звучат така строго,но не съм ги измислила аз тези неща ,за това предпочетох тази форма.Тези неща съм ги наблюдавала,чела съм ги в някое списание или някой ме е посъветвал и аз съм си ги събрала от живота...не съм аз автора.Виждала съм ги в други хора ,даже по голяма част от тях в един човек,но никога заедно.Все пак всеки си е различен и уникален сам по себе си.

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 14:33 от Monka

# 139
  • София
Монка, като те чета все едно Кашпировски ме хипнотизира Mr. GreenТова се казва самонавиване, де да можех и аз така

# 140
  • Варна
Убиваш ме мила! Прекалено си съвършенна, за да е истина. А и за да е нормално, въпреки, че понятието е разтегливо. Но това е според мен. Щом целият този перфекционизъм те прави щастлива - дерзай, това е важното!
Дано само това не е заместител на по- важни и липсващи ти неща в живота.... Не искам да звучи като че ли ти правя анализ, просто ти подхвърлям тема за размисъл.

# 141
сега се сетих откъде ми е позната Монка - от темата за обрязаните мъже. Обрязването пази от хламидия и още 29 болести, или нещо подобно. дай Боже това детенце да се появи скоро, щом вече всичко е приготвено за него.

Хубава тема иначе. Имах своите периоди на занемаряване. И сега не съм перфектна, нито някога ще бъда, но детенцето ми беше по-важно и от дългите нокти, и от висящите обици.

# 142
  • Свиленград
Да се включа и аз Wink.
Преди няколко дни гледах едни мои снимки 1 година преди да родя и след това гледах други направени съвсем скоро...... Има разлика!!!!! Но тя не е само външна,аз си усещам разликата вътре в мен! В начина ми на мислене, на поведение, отговорностите,които имам сега и които съм имала преди. Мога да кажа,че в тялото съм се променила въпреки всички опити за сваляне на килограмите, и детето вече ходи,а аз съм си все същата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out. Мъжът ми ми казва,че съм си както преди,но това е,за да не ме обиди. Имам си огледало и знам какво представлявах,но за сметка на това компенсирам като си оправям ноктите на ръцете и краката, ходя редовно на козметик, боядисвам си косата. Единствено не ми оставва време за фитнес,защото малкия няма кой да го гледа,но като дойде време да ходи на градина или ясла се захващам със себе си. Така,че момичета...НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!
Аз така се успокоявам,мисля позитивно и знам,че след кратко време ще изглеждам както преди! Wink   bouquet

# 143
  • Linz
Монке, Монке... животът е това, което се случва докато ние си правим плановете...  Rolling Eyes
Че те "търсим" е силно казано, но ти отговаряш изчерпателно на всеки пост, пък нещо позачезна по едно време Wink
Интересно как знаеш, че няма да имаш сенки под очите след като пишеш, че няма да търсиш помощ, ще бъдеш перефектна във всяко отношение и мъжът ти няма да усети появата на детето. Това и по филмите го няма Laughing
И още нещо- хората когато се обвързват естествено смятат, че ще остареят заедно, но никой не може да знае какви изненади ще му поднесе животът. Много си категорична и малка доза реализъм няма да ти е излишна Peace

# 144
  • София / Пловдив
...Детето и мъжа ми ,и кучето имат равно място в сърцето ми!!!
.......

Rolling Eyes чак пък и кучето... Tired

.......Сенки нямам и няма и да имам... мъжът ми няма да усети разликата....

Роди и пак ще си говорим. Искрено ти желая ти да си права!

# 145
Монка, наколко пъти се въздържах да пиша за подозренията си, че деца все още нямаш, за да не те обидя, но виждам че вече другите са го констатирали и за това мога да си позволя да ти кажа, че аз също преди да родя (както по- рано отбелязах и през цялата си бременност до последния и ден) имах почти същите правила (не в същата последователност  Wink ) и неотлъчно ги следвах (както и обичах кучето си до полуда- е не чак на ред със съпруга си де, но все пак хората са различни, но само да вметна, че то почина-имах го от детството си и израснах с него цели 20 години- и аз страдах страшно много, но живота продължава и когато се появи детето ти ще разбереш колко различна е майчината любов от всяка друга, а и наскоро загубих по време на бременност дете и повярвай ми отново- мъката е несравнима за двете, колкото и да си обичал кучето!!!!).  Искам да те уверя (като бивш член на фанатичните правила като теб), че всички те се променят и някои от тях за най- голямо съжаление временно остават на заден план, когато се появи детето ти, ако искаш наистина да изпълниш най- важната си роля в живота, която е да дариш и отгледаш максимално добре според силите си един нов живот! Познавам и още купища такива като предишната мен и теб сега и без никакво лошо чувство, искам да ти кажа, че всяка от тях правилно подреди приоритетите си в този така важен момент от живота на истинската жена, а тези които не успяха и продължиха с правилата си за живот преди детето го направиха за сметка на него и след време само ще мечтаят за загубените часове далеч от детето и спестените грижи, които са могли и е трябвало да му дадът, изкарани при козметичката или някъде другаде. Няма как физически да издържиш да кърмиш дете на поискване (което при мен беше почти на 20 минути), да не го оставяш да плаче НИКОГА, а то да е от спящите по 10-на минути през 3 часа, да сготвиш и прочие и да спазиш и всичките си норми за красота! При мен нещата седяха така- да, може за период от 10-на месеца да не съм била ВИНАГИ с маникюр, прическа ала "сега излизам от фризьора" , грим и съвсем предишната ми фигура, но пък само за толкова време успях да подредя живота си така, че сега имам дете кърмено година и два месеца, никога не оставяно да плаче, доволен и горд съпруг от всеотдайната майка и жена, която е избрал за детето си, работеща вече наравно с него и всички онези правила от преди (пречупени през новата ми роля) за външния ми вид, че и нови отново в живота си. Не са заблуждавай, че ще можеш да огрееш навсякъде, когато се роди детето ти, колкото и да ти се иска да е така....от личен опит  Peace , но с тази дисциплина и хъс, които демонстрираш тук ще успееш за кратко време да си възвърнеш ритъма и да не ограбваш детето си заради нарцисизъм и лак за нокти. Всичко това обаче ще можеш да разбереш само и единствено, когато наистина станеш майка.....няма как да си го представиш сега, колко и да мислиш, че успяваш!
Пожелавам ти искрено живота ти да се стече точно както си го планирала и семейството ви да е щастливо с начина си на живот във всяко отношение!

PS. Мамите тук се подразниха толкова от теб, не защото ти завиждат, чудят се как да се заядът или няма какво да правят, а защото им звучиш малко фалшиво с тези бетонни НИКОГА (без да си уточнила, че не си майка все още), а целта е да се пишат реални неща, за да си помагаме истински, както и защото темата остава усещането, че се търси съвет от родилите вече майки, знаещи какво е ангажимент с бебе/ дете, какъвто дай Боже и ти скоро да можеш да дадеш!

# 146
  • София
Монке, монке ... ти да не се бъзикаш с нас нещо, а в същност да си някой пубер на 16 години и да се забавляваш с дъртите опърпани майки по форумите?
Наистина се съмнявам да си вярваш, не се бъзикам  newsm78
Трябва да си наистина без грам житейски опит, пък и мъжът ти също да е без такъв, че да ги приказваш тия закани, какво щяло да бъде, като се родяло детето.

Всъщност защо се хабя, сигурно си някое детенце...
Където го бутнеш там звъни hahaha

# 147
Ох, изкъпах се, измих си зъбите, но се чудя как да отида до хипермаркета без цветчета на безименните си пръстчета?  newsm78

# 148
как да отида до хипермаркета без цветчета на безименните си пръстчета?  newsm78

Как??? Само на безименните ли??? Трябва и на палците на краката!!!! Аз веднъж отидох без и ме върнаха...  Close

# 149
хахаххааха  newsm62

Общи условия

Активация на акаунт