Рекламата! - поредния фото и шопски конкурс

• 9 091
  • 305
  •   1
Отговори
# 285
Забравих да кажа, че не ти се сърдя, няма лоши чувства ни най-малко. Ти си ми виртуално другарче и те обичкам  Heart Eyes  bouquet
Ооох,олекна ми Heart Eyes

# 286
  • Вече в моята си приказка...
А защо никоя от нас не се сети да вмъкне един български символ - мартеницата? За по-български не се сещам... newsm78
Ама след дъжд качулка... Tired

# 287
Много се проточи тая работа нещо, аз очаквах че днес вече ще ги видим  резултатите и ще си коментираме. Ей го на, пак стана 22 часа, пък нищо не се знае още...  Crossing Arms  Cry

# 288
  • София-там нейде в западната част
в едната категория още издирваме авторите или автора на две от творбите - категория рекламирай България №1 и №6

# 289
В една от анкетите виждам резултат! Нормално ли е ?  newsm78 Нал беха скрити ....

# 290
в едната категория още издирваме авторите или автора на две от творбите - категория рекламирай България №1 и №6

За лого се търсят автори на 1 и 12
За снимки - 1, 10, 11, 12...

Вече няма ли да вдигнем завесата?

# 291
  • София
Аз пускам ВИДИМИ гласовете на анкетите които правих  Hug
Честито на ПОБЕДИТЕЛИТЕ!!!
СЕга остава да разберем кои са  Joy

# 292
В една от анкетите виждам резултат! Нормално ли е ?  newsm78 Нал беха скрити ....
бяха скрити но нали се мъдрува и по-рано да ги оповестим резултатите иначе си бяха скрите  Peace

# 293
Баш са Дяволина се покри! Голямо чакане за тез награди Mr. Green

# 294
дяволкееееееееееееее айде че ги постнах в козметиката вече ... натам народеееееееееееее  Joy

# 295
  • София
Мола Катя И Вечерница да заключат анкетите  Hug

# 296
  • София
Хйде лека нощ от мен  Hug От утре започваме да мъдрим новия конкурс.
И колко идеи дадох - никой не коментира по тях освен сестрата вечерното име  Hug

# 297
Чакам си и аз наградата!
Дамаянти, аз съм  съгласна с предложенията ти. Макар че бих участвала за постер на любим филм или пък на поп изпълнител.
Нещо много сложно ми се виждат другите ти категории. Къде да търся забавните сватбени моменти, а? А за маймунско-детското лице да не говорим  - много над моите възможности е! Незнам! newsm78

# 298
  • София
Е, все ще измислиш някакъв забавен колаж, като тези от руските прикольi  Hug
А за сватбени, ще тормозиш приятелки  Mr. Green
Шегичка - нали само се коментира  Joy  Hug

# 299
Хйде лека нощ от мен  Hug От утре започваме да мъдрим новия конкурс.
И колко идеи дадох - никой не коментира по тях освен сестрата вечерното име  Hug

лека ... аз вече не смея да се зарадвам на новите конкурси защото на последните два толкова ги чаках а се случиха доста непредвидени неща в личен план и отделно съм затрупана с работа че не успявам да се включа  Confused сега ще си трайкам и ще ви изненадам в последния момент, апропо идейте ти ми харесват  Peace и може да се помъдрува върху тях

Общи условия

Активация на акаунт