Рекламата! - поредния фото и шопски конкурс

• 9 131
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Лека нощ от мен  Hug
Не приемайте нещата на професионално ниво и не задълбавайте моля  Praynig
Тези конкурси носят голямо забавление за всички ни  Hug

# 211
Вярно, има съвпадение на два елемента и то на същите места. Петя може просто да си била вдъхновение за някой, погледни го от тая страна. Аз да си призная преди да започна да пиша в темата, тайничко си копирах рамките, които ми харесваха. Отварях фотошопа и умишлено се опитвах да направя същата рамка. Ама то си беше преди всичко с образователна цел ....

# 212
Ами не ми пречи,че по принцип се плагиатства(и аз го правя-не веднъж съм споменавала,че красивите рамки си ги свалям за идеи),а въпросът е,че участва в конкурса!А там нещата трябва да са уникати!
Иначе и аз се забавлявам и се радвам на чуждите творения Wink

# 213
Не казахте по българско или по СЕТ и затова сега се включвам Mr. Green

# 214
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Не казахте по българско или по СЕТ и затова сега се включвам Mr. Green

еее разгеле!!!  Laughing Mr. Green

# 215
Ами не ми пречи,че по принцип се плагиатства(и аз го правя-не веднъж съм споменавала,че красивите рамки си ги свалям за идеи),а въпросът е,че участва в конкурса!А там нещата трябва да са уникати!

Това е мое, не съм плагиатсвала от твоята рамка, макар че съм я виждала и страшно ми харесва. Даже май ти ми беше дала линка към сайта на ДЮК. Изобщо не съм се замислила даже, че ще решиш че е плагиатство. Първо не става въпрос за рамки, използвани са терлиците и медальона, но като цяло идеята и посланието са съвсем различни и нямат общо с баба Марта.  Изтеглям я от конкурса, за да няма сърдити и обидени и този път.  Grinning

# 216
  • София
А не съм съгласна да се изтеглят неща от конкурса.
Искам да ви питам момичета - мислите ли, че има нещо НЕ ИЗМИСЛЕНО ВЕЧЕ???
Не мислите ли дори, че всичките тези картички за БГ са плагиатство  Rolling Eyes, защото по магазините за сувенири е пълно ТОЧНО с такива  Twisted Evil
Честно казано много присърце взимате всичко и се опорочава идеята на конкурсите във ФШ.Тук сме за да се забавляваме и да научим нещо, а не да си "вадим очите"   Peace
Петя, честно казано на твое място бих се гордяла, дори и да има такова нещо, че на някой му е харесала идеята и е решил да я използва, но в случая съм УБЕДЕНА, че SheDevil НЕ е плагиатствала от теб.  Peace
Хайде отпуснете душите и се забавлявайте - от този конкурс никой няма да получи престижна награда, нито нещо материално.   bouquet

# 217
дяволинке-веднага си връщай проектчето.Аз бях сигурна,че е твое и без да казваш/професионалиста си личи/  bouquet

# 218
  • Вече в моята си приказка...

Това е мое, не съм плагиатсвала от твоята рамка, макар че съм я виждала и страшно ми харесва. Даже май ти ми беше дала линка към сайта на ДЮК. Изобщо не съм се замислила даже, че ще решиш че е плагиатство. Първо не става въпрос за рамки, използвани са терлиците и медальона, но като цяло идеята и посланието са съвсем различни и нямат общо с баба Марта.  Изтеглям я от конкурса, за да няма сърдити и обидени и този път.  Grinning

Признавам си, незнаех, че е твое! Гласувах за теб! Върни рекламата си и нека се забавляваме!

# 219
Ехе, момичета.....Това нали е за удоволствие...Бойното поле го оставете на Осама бен Ладен!

# 220
пак стана търкал...

# 221
Няма такова нещо, аз съм разбран човек, винаги се опитвам да спазвам добрия тон, и да избягвам конфликти когато това е възможно.  Wink

# 222
а върна ли творбата в конкурса?  Grinning

# 223
Е, не съм именно поради тази причина  Grinning

# 224
Имам предложение свързано със сроковете.....
според правилата съм копнала тук долу
това-->Срокове:
за работа и качване на творбите: до 1 юли 2007г. вкл.
за гласуване: 2-4 юли вкл.
за съобщаване на никовете и имената на файловете: 4 юли
обявяване на призьорите:  5 юли
песни, танци, веселие и връчване банери на победителите: 5 юли

Така! Според мен ще е добре съобщаването на никовете към съответните файлове да стане след приключването на гласуването и обявяването на творбите по ред на номерата коя на кое място е. Определяме час, в който гласуването се прекратява и се обявяват, след което на 5 юли се обявява коя на кой е!
Какво ще кажете за това уточнение?

Общи условия

Активация на акаунт