Рекламата! - поредния фото и шопски конкурс

• 9 159
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Гласувах! Гласувах! Макар и с гаф.....
Цоцоланке, за теб обещава да направя специална награда лого  Peace Ще си го получиш на края на конкурса  Hug Heart Eyes

# 196
  • София

Какъв гаф, че не видях май гаф, освен, че някой в последния момент пусна две нови неща? newsm78
Без да иска цъкнала на друго място, ама нали не може да се променят гласовете  Joy - скица  hahaha

А това с последния момент  ooooh! Притесних се - наистина  Blush

# 197
Цоцоланке, за теб обещава да направя специална награда лого  Peace Ще си го получиш на края на конкурса  Hug Heart Eyes

Неподкупен фен?????

То знам,че не е за тук...Ама не смея да вляза при динозаврите на фотошопа, срам ме е от тях,че там всички сте от лъв нагоре......Откъде да си изтегля фотошоп-а...Днес опитах нещо да инсталирам, ама не успях.....Такъв лаик съм,че незнам дали си представяте...Ама имам  време тия дни и защо поне А и Б да не науча......

# 198

Какъв гаф, че не видях май гаф, освен, че някой в последния момент пусна две нови неща? newsm78
Без да иска цъкнала на друго място, ама нали не може да се променят гласовете  Joy - скица  hahaha

Биг Систър вижда всичко!

# 199
  • София
Ееее, к'ъв лъв, к'ви 5 лева бееее  ooooh! Joy Laughing
От замиунда си го свали  http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=76210   Hug
И ще помагаме  Hug

# 200
Само две анкети ли са пуснати Simple Smile) или аз спя пред компютъра Simple Smile)))))))))

# 201
Човек да позачезне за малко и вие вече даже анкетите сте пуснали Hug

лулу нищо няма да сваляш, първо на първо не се знае дали говорим за едно и също,  никой никого не обвинява,  моля те да ми простиш.
 Wink  bouquet
Дамаянти също е права за морето и планините  Joy

Оооо изобщо не съм го приела като обвинение, пък и чак да ти прощавам Joy Joy Joy  bouquet  bouquet  bouquet Трябваше да направя едно маркетингово проучване преди да си кача нещата, ама викам айде няма, че ще се повлияя Grinning Joy Като тръгнах да качвам, видях че сме се застъпили, ама вече беше късно. И за да не остане засегнат другия автор, предложих да си сваля работата. И без това подходих страшно несериозно, не съм се напъвала кой знае колко, та ди си заслужава да скапя настроението на някой, който се е постарал повече Hug Както и да е - гласуването вече е факт Heart Eyes

# 202
  • София
Вечерницеееее, къде се затри с твоята анкетааааааааа  newsm78

# 203
Ние боледуваме и от известно време не съм влизала във форума.Разгледах нещата и виждам пак недоразбрани условия!
Например ето това да ви прилича на тази моя рамка Thinking newsm78
композирането и два от елементите са същите.А целта беше нещо различно и собствено ако не бъркам.

# 204
Петя линка към рамката ти не работи

# 205
  • Вече в моята си приказка...
Ние боледуваме и от известно време не съм влизала във форума.Разгледах нещата и виждам пак недоразбрани условия!
Например ето това да ви прилича на тази моя рамка Thinking newsm78
композирането и два от елементите са същите.А целта беше нещо различно и собствено ако не бъркам.

Линкът към твоята рамка не работи!

Кошничката ме е изпреварила, но все едно!

# 206
Петя линка към рамката ти не работи
Как бре аз го отварям!

# 207
Предполагам че става въпрос за тази рамка на Петя newsm78
Аз също не отварям пуснатия линк, но разрових в албумчето и.

# 208
  • София
Е, едва ли е плагиатство - може да е съвпадение  Hug Все пак гъгъл е за всички  Hug
Абе, Вечерница я няма, да не и спря нета  Laughing
Последно активна е била в 18 часа  Thinking Да пусне някой друг анкетата  newsm78

# 209
Предполагам че става въпрос за тази рамка на Петя newsm78
Аз също не отварям пуснатия линк, но разрових в албумчето и.
Дааа ,щом си намерила приликата,явно не само аз го виждам!

Общи условия

Активация на акаунт