Отговори
# 165
 Сирена - така е най-добре изчакай до края на юли, ама даже недей и чака до края а към 20-ти се поразходи до Варна. Абе толкова ли е страшно родилното в Бургас.Едва ли е по-страшно от нашето РО.
Херелина - това не е добра идей, ще и дойдат в повечко емоциите на Сирена ако трябва да стои и преди това там  #Crazy
Мама Цоцоланка - здравей  Hug

# 166
Херелинка и това за влизането в болницата по-рано го мислих,ама то влезна ли в деветия и по всяко време може да е,та пак не знам как да преценя кога да влезна!
А за пътя Ребус права си,че е така,но ще видим какво ще стане накрая!

# 167
Вася,на мен лично ми е страшно тук в Бургас и лекарите и болницата.Нямам им доверие и не се давам,та за това решихме с моя мъж Варна.

# 168
 Сирена Тук при нас в Търново е пълна идиотщина, всички бягат да раждат в Горна, но мисля, че когато имаш доктор на който да разчиташ и да си сигурна в него(защото все още се намират и такива), дори и вкъщи да родиш, всичко ще е ОК.

# 169
Херелинка и това за влизането в болницата по-рано го мислих,ама то влезна ли в деветия и по всяко време може да е,та пак не знам как да преценя кога да влезна!
А за пътя Ребус права си,че е така,но ще видим какво ще стане накрая!
Абе всичко ще се нареди накрая newsm10

# 170
Сирена Тук при нас в Търново е пълна идиотщина, всички бягат да раждат в Горна, но мисля, че когато имаш доктор на който да разчиташ и да си сигурна в него(защото все още се намират и такива), дори и вкъщи да родиш, всичко ще е ОК.
Тук аз не намирам такъв лекар!Нямам и грам познати от тази област на медицината,та за това !
Вярвам,че накрая всичко ще се нареди-само бебо да е здрав!

# 171
Абе в тоя чат защо няма никой/ Аз да не съм объркала нещо?

# 172
Абе в тоя чат защо няма никой/ Аз да не съм объркала нещо?
Абе уж аз и Вася сме там,ама и аз нещо не разбирам.А теб не те виждам!

# 173
и аз съм там
видях ви

# 174
здравейте!
вие пишете ,като за световно ...уууууфффффффф изморих се само, докато ви чета!
честито на рожденичката!леко и безпроблемно да мине всичко ти желая и аз!!!  bouquet
sirena,защо не пишеш в biberona???
 newsm78

# 175
здравейте!
вие пишете ,като за световно ...уууууфффффффф изморих се само, докато ви чета!
честито на рожденичката!леко и безпроблемно да мине всичко ти желая и аз!!!  bouquet
sirena,защо не пишеш в biberona???
 newsm78
ми защото тук е толкова приказлив народа,че не ми остава време!

# 176
Франи калпазани къде се дяна???
Ребус кво стана с чата влез пак!

# 177
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПОЛИ!!! Много здраве, любов, щастие ти желая и голям и красив бебок /когато му е време/   bouquet

# 178
и аз се намърдах в чата  Grinning
от кога започват да се правят масажите? рано ли е да купуваме масажни лосиони?  newsm78

# 179
Франи калпазани къде се дяна???
Ребус кво стана с чата влез пак!
чакай пак ще пробвам

Общи условия

Активация на акаунт