Отговори
# 180
нямаше ли да си имаме канал?  newsm78
или и аз нещо не разбрах

# 181
Здравейте,

Влизам за малко само че работа много ме чака!!! Благодаря ви сърдечно за пожеланията, какво щях да правя без вас....
 А сега да ви почерпя - има за всички вкусове, а догодина малко по-алкохолно:-))

# 182
Хайде до довечера в чата!!!

Целувки

# 183
и аз се намърдах в чата  Grinning
от кога започват да се правят масажите? рано ли е да купуваме масажни лосиони?  newsm78

я влез в чата да ти разкажа

# 184
Олеее Поли,потекоха ми лигите!

# 185
Момичета няко знае ли защо не мога да получавам известия от форума на мейла си? От 1 седмица е така. Рових се в настройките и пак не става. Помогнете ми. Sad

# 186
Момичета няко знае ли защо не мога да получавам известия от форума на мейла си? От 1 седмица е така. Рових се в настройките и пак не става. Помогнете ми. Sad
Мила,бих ти помогнала,но не разбирам нищо!Да не си блокирала нещо от мейла,та да не получаваш известията??Нека някой компетентен каже и помогне!

# 187
ПОЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!!!

newsm59  bigdance2  ura

# 188
Най-интересното е, че не съм пипала в настройките, а сшпрях да получавам известия. А кутията не ми е пълна, та това да е проблема. Нямам представа какво става!!!

# 189
Извинявайте ама да попитам какво е това отношение в чата? Още влизам и ми казват, че им е омръзнало от мен, а аз за първи път влизам  Rolling Eyes За първи път ми се случва такова отношение.

# 190
Извинявайте ама да попитам какво е това отношение в чата? Още влизам и ми казват, че им е омръзнало от мен, а аз за първи път влизам  Rolling Eyes За първи път ми се случва такова отношение.
Мила влезнала си някъде другаде,не при нас!ние до сега си лафихме там,ама ти не си се появявала и сега всяка тръгна по задачки!

# 191
Marsidi, не се връзавй.Не си ли била в чат до сега, това са разни такива дето нямат какво да правят по цял ден иили такива дето няма върху кой да си излеят агресията Heart EyesВероятно си влязла в общия чат, отиди на канали и напиши avgystki.

# 192
Влезте в канал avgust, аз съм там!

# 193
Най-интересното е, че не съм пипала в настройките, а сшпрях да получавам известия. А кутията не ми е пълна, та това да е проблема. Нямам представа какво става!!!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=199696.0

Извинявайте ама да попитам какво е това отношение в чата? Още влизам и ми казват, че им е омръзнало от мен, а аз за първи път влизам  Rolling Eyes За първи път ми се случва такова отношение.

мисля, че това са измислени потребители от създателите на чата, а не реални хора. заяждат се нарочно с който сварят, уж за да е по-интересно.  Laughing

# 194
Ползвала съм чатове, ама такова отношение без причина и то в такъв сайт ми дойде в повече  #Crazy А иначе има деца които няма какво да правят и се заяждат и са агресивни и вулгарни, но да са в сайта бг мама, нещо не го очаквах  #Cussing out значи има канал "август", аз не го видях.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт