Отговори
# 270
Тони, мерси за инфото, май другата седмица ще има пак пазар. Heart Eyes

# 271
  • София
Оооо.... то скоро като гледам Ади няма да приключим ooooh! то аз всеки ден си ходя и все си мъкна по нещо!

# 272
е аз като ням,ам скайп сега какво???

# 273
  • UK
е аз като ням,ам скайп сега какво???

Бързо го зваляйййй  Peace

# 274
аз потеглям вече  Grinning
пирятна почивка на всички  Hug

# 275
аз потеглям вече  Grinning
пирятна почивка на всички  Hug
Чао Херелинка:)

# 276
аз съм си пак tzvete_das и в скайпа...
Ще се "видим" и там  Laughing

# 277
Абе момичета да ви кажа,днес цял ден имам едно ужасно чувство в триъгълника, все едно ще падне бебето .Едно такова като чели някой ме боцка или натиска в пикочния мехур.Вие имате ли такива усещания?

# 278
Ей ади , не така! Naughty

# 279
Абе момичета да ви кажа,днес цял ден имам едно ужасно чувство в триъгълника, все едно ще падне бебето .Едно такова като чели някой ме боцка или натиска в пикочния мехур.Вие имате ли такива усещания?
Аз имам такива усещания от седмица на сам , но не постоянно. Чуството дори не може да се опише едно дразнещо направо ме кара да подскачам. Като че ли ме гъделичка отвътре много е странно

# 280
  • В светлината на слънцето
Ади, може бебокът да е решил да ползва пикочния мехур като топка или възглавница, знам ли? Моят го прави отвреме-навреме това нещо.

Момичета, аз ще ви оставям, че нещо вече взе да ми писва днес да работя. Приятен уикенд на всички и да се пазите от 40-градусовите жеги, ей.  sweating

# 281
  • Ланкър, планините Овнерог
Че аз от известно време все съм така. Явно мехурът ми в момента играе ролята на батут.

# 282
Поли Честит Рожден Ден!
От сърце ти пожелавам много здраве, усмивки и едно хубаво и послушно бебенце през Август!!!
newsm51

Аз точно днес в най-голямата жега реших, че трябва да свърша куп неща  #Crazy

Ходихме с мъжа ми да си подаваме документите за лични карти, разглеждахме колички, но най-много ме е яд че не успях да мина на преглед и сега ще трябва да чакам чак до понеделник  smile3518

Моя skype e nora_slavcheva ще се радвам да приемете и мен  newsm47

Аз съм изцяло за нормалното раждане и по принцип съм против плануваните освен ако не се налага. Все пак не е хубаво да се променя съдбата на човек още от самото начало на живота му. Но не ангажирам никого с мнението  си.

И аз съм така цял ден и се поуплаших доста, но сега като чета че и вие сте в същото положение се поуспокоих.  ooooh!

# 283
къде сте на скайпа?

аз съм poli_ico

# 284
  • Златна Добруджа
Няма никой  newsm12 Явно всички чатите  smile3506

Общи условия

Активация на акаунт