Отговори
# 255
идвам, ама нещо не мога да се ориентирам кай на кого отговаря  Crazy

# 256
  • Златна Добруджа
.........че ние изчезваме на Балчик и няма да разбера как е.

Каке, стегна ли най-накрая багажа  Grinning Хайде, лек път утре сутрин и една добра почивка да си изкарате  Hug

Сонита, проблеми със секса и аз не съм имала /раждах нормално/. Отначало ме беше шубе, т.к. се бях наслушала на глупости, естествено 1-вия път имаше лек дискомфорт, но после всичко беше ОК /за протокола - имах няколко вътрешни и външни шева/.

Маме, ей дойде си у наше село и не се обади  Crossing Arms

# 257
 Ето идейките и от мен.

1.Първо бебе се задава, АВГУСТ вече наближава.
2. Жегата мори ни вече, идвай АВГУСТОВСКО бебче
3. Хайде малко ми остана, АВГУСТ аз да стана мама.
4. АВГУСТИНКИ сладки ний сме, бягай бързо слънчо скрий се.

Много се напекох и заради това така скромно този път
Айде до после т.е. до понеделник евентуално.
От днес съм в 45-дневен болничен.Ох доживях го.

# 258
  • В светлината на слънцето
Вася, чудесни са и четирите предложения.  Peace

Аз вече трябваше да съм в 45-дневен болничен, но ще бъда на работа и следващата седмица. Просто няма друг начин да си свърша работата.  ooooh! Добре, че акушерката от ЖК излезе разбрана и ще ми пусне болничния от 2 декември направо.

Момичета, да ви изкажа възхищението си какви хубави неща сте накупили на бебоците. Всичко много ми харесва.  Peace Аз вече започнах да се оглеждам за туй-онуй, но ще купуваме чак като бебо се роди. Пусто суеверие.  ooooh! Само съм казала на мъжа ми, че може да вземе комплект за изписване, ако хареса такъв по време на пътуването си в Гърция. Той трябва да е там в средата на юли, та може да види нещо интересно.  newsm78
Оттам може, но от София засега май не съм много склонна да пазарувам. Обаче кооолко неща съм бройнала... Не е истина. Mr. Green
Засега от моето обикаляне насам-натам печели само каката. Вчера намаза поло от "Бенетон", днес пък й напазарих разни дрешки от "Oviesse". Бяха ме канили на откриването на този магазин, но не си спомням защо не ходих - макар, че на мен точно това ми е работата все пак. И днес за първи път отидох там. Много хубави дрешки, перфектни материи и разумни цени (не само за нещата в намаление). За бебоци пък има чудни неща. Жалко само, че не предлагат готови комплекти, но човек може и да си направи сам. Иначе хубав комплект харесах в "Mothercare", но е без пелена - само дрешки. Не знам как стои въпроса в "Premaman". Някой бил ли е там? Има ли красиви комплекти за изписване?  newsm78

# 259
Тъй  като в чата се навъртат доста ..... как да ги нарека....... абе дразнещи лица, който иска може да пише на скайп. teddy_pencheva - като ми пращате пълномощно обаче пишете, че сте от форума иначе няма да ви приема  Peace

# 260
  • В светлината на слънцето
Теди, аз за съжалание в работата си нямам такава опция. Имаме разни ограничения, да не обяснявам... ooooh!

# 261
ок, който може и иска да заповяда - аз сега ставам, но сега и други ще си дадат скайповете - пишете на техните и така накрая ще се съберем там  Peace

# 262
  • София
моят скайп е loni_0902

# 263
  • София
Абе вие само в чата седите а? Аз не влизам там защото много ми бъга Rolling Eyes
Маме Цоцоланке поздрави на Миленка  Hug  bouquet
Аз ходих до Пигиса взех си бибка за новородено на Нук силиконова анатаомична,кутийка за нея, термометри за вода и въздух, ножичка за нокти на Чико,мокри кърпички на Бюбхен за чувствителна кожа голям пакет, и прах за пране + омекотител на САНО!
А навън е майкооо.................. ooooh! а аз готвя и само идвам да се разхлая в стаята и пак бягам в кухнята!  ooooh!

# 264
  • UK
Елате пак в чата... когато влизате махайте другите канали колкото може по- бързо и влизайте в нашия си
аз сега ще пробвам през абв да вляза и ако стане ще пробваме от там
ако някой има по- добра идея за чат някъде да казва

# 265
pisito9969  ще си направим собствен 4ат  Peace всеки ще добавя абонат от форума и ще се съберем  Peace

# 266
Ако човек е на работа и има ограничения - АБВ-то може да се окаже единственият изход...Иначе с Мирка-та може да се пробва или имаше още една чат-програма, също добра....но вие не обръщайте внимание на заядливците...Такива винаги има!

# 267
  • Пловдив
моя скйп е swetlaaa

# 268
Мен ще ме приемете ли във вашият скайп?

# 269
Мен ще ме приемете ли във вашият скайп?
разбира се ска4ай

Общи условия

Активация на акаунт