"Sapore di mare" или Ваканционни мами в Италия 58

• 22 419
  • 288
  •   1
Отговори
# 135

Писмо от Б.Б до Ж.Ж

"Господин Желев,моля да осигурите 4ове6ки живот на ку4етата в България"

Отговор на Ж.Ж до Б.Б. :

"Госпожо Бърдо, в момента съм зает да осигуря ку4е6ки живот на  хората в България"
  Mr. Green
  JoyMr. Green Mr. Green Mr. Green Shocked
дори се престара,свърши си доста добре работата #2gunfire #2gunfire

# 136
Моята свекърва съм я виждала с очите си как мие чотолките на онези двамата помияра в мивката,С гъбата и за чинии,и след това слива на -две на три мивката,слага цедката и изсипва спагетите,които освен че се отцеждат ,се провлачват през дупките и хууубаво се овалват във въпросната мивка.И ты като няма къде да отида,след като ме е поканила и не съм намерила убедителна причина ,стискам зъби и започвам да и ям пастата,като се старая максимално да не мисля.Затова,когато под масата има пес,не успявам да се съсредоточа в мисли за друго и ми става изключително зле. Confused

# 137
Ох, да отивам да 4истя,4е и днес пак за пет пари работа не съм свършилаа Rolling Eyes.
4ао мацки  приятна ве4ер ви пожелавам Hug

# 138
Ох Влади скъсва6 ме от смях бе мацко  Joy Joy Joy Joy

мале ма голям си образ,за хора като тебе оби4ам да казвам,4е трябва да са ве4ни  Hug

Сега се сетих за съседктата под нас.Има едно хмммм как да го нарека  newsm78, абе води се ку4е,ама не прили4а много  Mr. Green
Пове4е прили4а на мокър плъх.Та въпросното животин4е носи "гръмкото" име УЕНДИ  Mr. Green
Та в на6ата кооперация имаме доста голям,прекрасен двор и тази малка твар барабар с няколко котки си се разкарва и съответно дриска там по всяко време.За тези прекарсни животинки са се погрижили да сложат и купи4ка с вода в двора,така 4е като ожаднеят да си пийват  Crazy

Малко преди да тръгна за БГ ставам свидетел на следната картинка.

Детето на моята приятелка,което е на две годинки си играе в двора докато ние с майка му си бъбрим.По едно време виждам как детето отпива вода от въпросната купи4ка,при което аз запо4вам да кре6тя от ужас и погнуса.Реакцията на майка му: "Еее стига де Ели,колко пъти ти казвам да не пие6 от водата на котетата,нали после и те 6те ожаднеят"  #Crazy newsm78 Sick #Crazy Sick newsm78

# 139
Ник,не съм лоша.Аз също обичам животните.Но да обичаш животните,не означава че ртябва да имаш лоша хигиена,нито да пренебрегваш деца ,като ги изпращаш да спят на втория етаж,защото на дивана където искат да легнат и да гледат Тв са се настанили мръсните помиари и се пощят.
И изобщо,има елементарни норми на хигиена,които нямат нищо общо с любовта.И изобщо,средно интелигентният човек никога винаги се замисля за това че лошата хигиена и лошите навици на любимците могат да застрашат здравето и дори живота на тези които най много обича.

# 140
 С две думи ,заставам с две ръце под постинга на Анджи.И ние имахме същият сетер,но не си позволяваше подобни волности.Поведението му беше регламентирано от денят в който за пръв път лапата му стъпи в къщи и не е създавал никакви проблеми от подобно естество.+ това живееше в градината,а не в-у дивана. Peace

# 141
Мацки, да ви кажа, обадихме се в италианското посолство в София и също така баща ми на летище София, за да питаме дали важи това лаша пасаре. Важи и още как. Писна ми да са толкова некомпетентни в Киоджа....за тук говоря защото незнам как е в другите градове.
Ох ох ох...ако всичко се развива така добре, на 14ти съм в БГ.... Боже Господи как мечтая да се върна... Praynig

# 142
Моята сетерка в БГ ако не я изведа 2 дни да пика, ще стиска и няма да се изпусне вкъщи. С поглед се разбираме в доста от случаите. Каишка няма. Баща ми доста често прави грешката да й отваря вратата на апартамента и тя сама си слиза, излиза и после връща. Лятно време се връща почти всяка вечер миришеща на скара. Баща ми веднъж я проследи, и познайте къде я намира....в едно кръчме легнала до масата на едно семейство, което й подава месца. Пълна е с истории за разказване. Миналата година беше за първи път на море, държа се изключително добре. Беше любимката на плажа. На никой не попречи с нищо. А тая сладурана дето я имаме сега, на първото водене на плажа се изака доста добре точно пред погледите на всички малко преди брега. Аз се направих, че кучето не е мое...срам срам срам. Пратих мъжа ми да ходи да й събира изпражненията

# 143
Абе девойки, ей сега се сещам .... педиатърката ми каза че към 2рия месец ще ми пратят известие да заведа детето да ми бият ваксини. Още нищо не съм получила а след 2 седмици заминаваме за БГ. Какво да правя, къде да ги търся...и няма ли да трябва някаква допълнителна ваксина за БГ??

Peace

# 144
Анджи , обади се на педиатърката за повече информация и и обясни , че ви предстои да пътувате !
Другият вариант е да отидете до АЗЛ , там да ви кажат дали правят ваксини и как да постъпите в случая

# 145
Дани, така ще направя. Утре първо ще звънна на педиатърката и после на АЗЛ. За съжаление съм като вързана с това дете. Не ни дават да се качим в автобуса с количката,а АЗЛ не е много близо. Но ще им звънна.

Rolling Eyes

# 146
Аз пък си обикалям на всякъде с количката !
И до сега на 2 пъти контрола ми е създавала проблеми , но не са ме глобявали .
Пък като видя , че е много претъпкан автобуса чакам следващият те са на 4-6 минути един след друг .

# 147
Мен въобще не ме пуска да се кача

# 148
Сериозно,това за автобусите не ми беше хрумвало до сега!Ама и за влаковете ли важи?Ако искам да отида до Торино с бебето,дали ще мога с влак?
Анджи,нашата сетерка пък имаше следният дефект-непрекъснато ходеше в съседите.Преди да започне да го прави бягаше като прескачаше оградата и дим да я няма по улиците,голямо желание за скиторене имаше.След това се наложи да издигнем допълнителна мрежа и когато видя че няма на къде реши че ще прескача плета,който ни делеше със съседите.Така еди добър ден просто отпраши нанякъде и не я намерихме.Явно някой я прибра.Не и е за първи път да се губи ,де...голяма панта!

# 149
Аз не съм имала проблеми с пътуването и с влак .
Ходила съм до Виченца с количката и до там и на връщане нямах грижи , но и там в автобусите без да си си сгънал количката не ти дават да се качиш .
Също така съм ходила и до зълва ми , която по това време живееше в Сиджилло на 15 км. е от Губио .
Лека нощ !
Отивам да се опъна , че днес цял ден го откарах пред компютъра .

Общи условия

Активация на акаунт