Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Кои са основните теми в публикациите?
Какви са предизвикателствата, свързани с бременността, според публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Кои са основните теми в публикациите?
-
Какви са предизвикателствата, свързани с бременността, според публикациите?
-
Какви са проблемите, свързани с пенсиите, според публикациите?
-
Какви са медицинските показания за аборт?

тази сутрин едно мрачно,сиво,депресиращо...Само ви се радвам,даже выображение вече нямам да си представя,че някыде все пак е лято и едно гооорещооо!Уф,тук човек само в сауната може да си понагрее /вече/ревматясалите кокали.Срамота! 

А италианските университети и Бокони,и твоят выв Флоренция
,и в Болоня ,са на доста добри места в световните класации на топ унитата.Поне миналата година като тырсих информация за UBC с гордост/сякаш аз сым ги основала,или поне завыршила
/ срещнах няколко познати италиански имена.
Както и да е-мисли за това,че си на почивка,а почивката е за положителни емоции:млада,здрава,красива,с прекрасно детенце,здрави родители,любим и любящ мыж...и животыт е пред теб.Е,аз акыл давам сега,ама много ми беше трудно/и още не ми е минало сывсем/между двата стола-Бг.и Ит.Вече помыдряла/ха-ха/по американски