Перник-6

• 20 839
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета HugЕй ме на и мен- кацнах на нашенска територия.
Гледам, че не ви е било много скучно, особено на Котето ooooh!Как е положението? Оправи ли се цицината.
Ние се прибрахме вчера към 19 часа и днес с бодра усмивка на уста съм на работа Mr. Green и така ще е 12 дни поред.
За частната ясла - вчера като си дойдохме видях едно бусче при блока на сестра ми, на което пишеше частно училище и детска градина( чсла дали има  newsm78 не знам)
Ели, за съжаление има някакъв гаден вирус и повече по децата ходи. На една приятелка детенцето много тежко го изкара преди ние да заминем на море, а пък Деян ( на сестра ми) го улепи на морето - разстойство, повръщане и температура. Нея също я хвана предпоследния ден.
Като изключим това си изкарахме екстра - времето беше чудно, на плажа нямаше много хора( щото беше малък и относително мръсен, ама карай Mr. Green), бунгалата бяха на сянка и доста добри - с баня, тоалетна, хладилник и TV. Вики се размаза от кеф във водата, не мога да го изкарам. На Дидко също му хареса много -и водата, и пясъка му. Кеф отвсякъде.

# 181
Добре се завърнала Боби!  Hug
Бодрия ти дух определено липсваше на темата! Heart Eyes
Цицината - добре. Хирурга обаче пак иска да го види във вторник.  Thinking

# 182
Добре дошла, Боби! Ама снимки не виждам!

# 183
Здрасти Коте, радвам се, че сте по-добре. Много щури тез мъже бе, какво ще ги правим такива. Ама Ванко не можа да слезе или количката се счупи? Сигурно голям стрес е било и за теб и за него. Сега с превръзка ли ходи -да не му се смеят момите Simple Smile
Здрасти Ели Hug Драго ми е да те "видя" Снимки има, ама са  на лента. Днес дадох да ги извадят. Ние още не сме в крак с новите технологии и си караме със старото добро лентово апаратче Mr. Green Сестра ми носеше камера та се поснимахме малко и така. Като се организираме за среща ще донеса снимките да ги видите. Peace

# 184
Привет младежи и девойки!

Здрасти, Бобсън! Добре дошла на пернишка мръсна териотрия! Наистина ведрия ти дух липсваше. А наистина май стана време за нова срещичка.

Мама Ели, наистина има такъв вирус и е много гаден. Ама ако е без температура може и да е нещо от храна.

Коте, защо пък иска пак да го види хирурга - за всеки случай или нещо не му харесва цицината?

# 185
Ще опитам да обясня за тази цицина - като има кръвонасядане /подутина/ и рана отгоре винаги и възможно да стане замърсяване и да се получи гной под кожата. Тогава се налага дрениране и съответно намеса на хирурга.

# 186
Ще опитам да обясня за тази цицина - като има кръвонасядане /подутина/ и рана отгоре винаги и възможно да стане замърсяване и да се получи гной под кожата. Тогава се налага дрениране и съответно намеса на хирурга.
Ааааа,  ясно. Дано му няма нищо на младия разбойник, че хич не ми прозвуча добре това за дренирането. Изпитвам ужас от подобни интервенции. Мразя болници, игли и тем подобни.
Здрасти Ани, добре заварили. Как е колегата съименник GrinningПита ли за морето. Вики още от сега се пазари пак там да ходим Grinning

# 187
Има едно болно бебенце, което е голямо колкото моята дъщеричка,която спи сгушена в скута ми.Тези,които са запознати с болката на Лилибон и Криско ,моля да гласуват на http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1637&s  ,за да се преборим и да спечелим първа награда от 1500 лева, с която да помогнем за грижата на едно дете, което е същото като нашето, но много го боли...
Благодаря ви!

# 188
Следя нещата с Криско откакто се е родил. Имаше и други теми за него. Сега видях и сметката, която са открили. Ще помогна с каквото мога. Гласувах и на сайта за идеята.И пак ще гласувам. Дано се оправи малката душица. Просто не е честно. Не ми го побира главата......думите са излишни

# 189
Ето ни отново в джаза на трети август - чуден летен ден. Здравейте девойки, още ли  smile3524а, ето заповядайте за пробуждане на сетивата  food010.
Как са дечурлигата, щуреят ли Simple Smile

# 190
Добро утро!
Дремя аз недоспала над чаша кафе. Децата гледат Том и Джери.
Гошко ми вдигна висока Т снощи - черната серия продължава.

# 191
Привет, момичета!

Коте, не така - не ми се нравят тия новини около вас  Naughty. Сега по-добре ли е малкия разбойник? А големият?

Боби, усети се, че се прибра - много естествено някак си ни побутваш - поздравления за което   bouquet! Как върви бачкането - успя ли да се климатизираш от моренцето и да влезеш в час с работата? На мен такива моменти ми бяха супер омразни  Sick.

Момичета, искате ли като направим среща, да обсъдим въпроса да посъберем малко средства за Криско? Вече няколко града са се организирали.

# 192
Ани, благодарско за милите думи Blush  bouquet Засега се справям с аклиматизацията, но ще ми се види изнанагорно - колегата отива днес на море и ще работя 12 дни. Мъка, мъка...Питай ме накрая как съм, ако въобще мога да говоря Mr. Green Тук е пълна скука. Вчера поне имаше работа, а днес....само кибича. Ша 'зема да гледам некой филм.
Коте, Rolling Eyes сори за сполетелите ви неприятности. Дано се оправи по-бързо Гошето.
Момичета, ако ще правим среща може ли да е около 14-15 авг., че преди това хич не мога, а не ми се ще да пропускам такова събтие. Обожавам купончета, партита и сбирчици( с бирчици Joy)

# 193
Ели, как сте вие? Минали ви гадния вирус? А готвите ли се за моренцето?

# 194
Привет и от мен. Как са болните? А как са здравите?
А времето как е в китният ни градец, че в Софето нещо се е смръщило.
Ани, добра идея имаш за Криско Hug,подкрепям.
Светлеееее, къде се губите, бе душка. Как е бебочето? Пита ли за нас Grinning Имаш ли новини за Тити?

Общи условия

Активация на акаунт