Перник-6

• 20 840
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Ани, Hug благодарско за изчерпателния отговор.Полезна информация.
Коте, няма да е скоро туй идване. Ако е рекъл Господ в Неделя вечерта заминаваме.Аз съм на работа днес и утре, а ако идваме по квартала, то ще е на пазар само и набързо. Сори Tired
Кажи на Ванко, че непременно ще дойдем след това.

# 136
Аз нещо съм пропуснала - на почивка ли отивате?

# 137
Живи и здрави - да. Решили сме да мръднем до моренцето, че се било затъжило за нас Mr. Green

# 138
Ани, добре дошла в Перник!  Stop Страхотни снимки! Искам и ааааЗ! Cry Добре сте си изкарали щом и Деян е доволен и щастлив. Навсякъде е голичък, бански ползвахте ли изобщо? Аз не съм купила на Калоян и май няма и смисъл...
   Ние днес решихме да не излизаме заради жегата. В чуденка съм какво ще правим в събота и неделя и къде ще се свираме. С нетърпение чакам в сряда да захладнее /според синоптиците/  Имаме и резервация за морето, но още не сме платили, да не изникне някой ангажимент на татито. Как ми се плува в морската вода! Искам шоколадов тен.
  Боби, приятно изкарване и да направите много снимки.
  Светле, най-голям избор от столчета има в Хиполенд и Прасешкия в София. Цените са много различни според марката. Вие сте за най-малките от 0 до 13кг. Най евтините са 60лв, а най-скъпите около 300-400лв.. А това чете ли го? http://www.bg-mamma.com/site/content/view/920/63/  Успешни покупки!

# 139
Здрасти бе Ели,  Hug   bouquetкъде се губиш токлоз време. Помислих, че сте драснали към морето или при някоя баба. Съвет да ти дам за събота и неделя - хващаш децата и над Кладница по пътя за хижа Селимица - там има река и прохладни сенки, има и пейки и масички. Взимате си храна, вода, играчки, одеялце и... там. Може и плаж да си направите - тъкмо подготовка за морето.
А къде сте резервирали, ако не е тайна?

# 140
Момичетааа, къде съм аз в списъкааа Cry? Вярно, че не съм влизала скоро, но.. от днес обещавам да досаждам по-често  Wink Хайде , пишете ни и нас, моооооля   Praynig
 Росица 11.12.1978 ,дечица- Жики 18.08.2003 и Боби 22.01.2005 .Живеем в центъра. Благодаря Hug
 Кога ще има среща???? Wink Grinning Party

# 141
Здрасти бе Ели,  Hug   bouquetкъде се губиш токлоз време. Помислих, че сте драснали към морето или при някоя баба. Съвет да ти дам за събота и неделя - хващаш децата и над Кладница по пътя за хижа Селимица - там има река и прохладни сенки, има и пейки и масички. Взимате си храна, вода, играчки, одеялце и... там. Може и плаж да си направите - тъкмо подготовка за морето.
А къде сте резервирали, ако не е тайна?

Боби, точно там бяхме вчера. Днес планираме други мероприятия. Беше ме страх заради кърлежите, но си изкарахме супер. Морето вече е сигурно. От 11 август на Бялата лагуна. Това е между Балчик и Каварна. Чакам с нетърпение да се пльосна в солена вода. Сега видях, че заминавате и нямя да прочетеш това, но... Приятно изкарване!

# 142
Здравейте, момичета - ще ме подкрепите ли с гласове за конкурса "Боженствен дар". Втората съм аз - Ана Ботева. Предварително благодаря.

# 143
Забравих да ви пратя сайта:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=208561.0

# 144
Момичета, къде изчезнахте? Айде Боби има оправдание - на почивка е, ама другите  newsm78 newsm78 newsm78...

# 145
Ти къде си? Naughty

# 146
Ей ма на! Като излизам в градинката все поглеждам към вашия прозорец, ама нещо липсвате. А аз сутринта го водих в градинката на Чайка, че е по-чисто, тая нашта от ден на ден се затрупва с повече и повече боклуци.

# 147
Права си за боклука. Много е мръсна и неокосена. Ние обаче тези дни сме там - до пързалката, сянка е и по-чисто сякаш.

# 148
  Ехо, и аз съм тук! Ама да ви се оплача. От няколко дни се опитвам да платя сметките и нъц. Само една каса работи, километрична опашка, задух...
  Калоян обърна да спи по веднъж от 3 дни и бързахме да се приберем за обяд и дрямка. Ми малко егоистично от моя страна, ама реших да пия едно фрапе и ледена вода, та малчо не си поигра в градинките. Само малко подивя из тротоарите.
  Чудя се как ще сготвя в тая жега, ама трябва да ставааааам!

# 149
Ха добър ден, момичета! Я да ви попитам аз, ходите ли с малките в Че Гевара? Ние веднъж бяхме там ама миналата година и си спомням, че децата се пържеха на слънцето... Все още ли няма някакъв навес за сенчица...? Благодаря ви предварително Wink Simple Smile
Пазете се от слънцето!!! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт