ние сме тук, но верно ни мързи и само четем...На мен ми е едно криво и смотано/вчера ми дойде отново и съм като ударен хеликоптер...на всичкото отгоре трябва да ходя скоро на гинеколог, че освен нерегулирания цикъл след раждането ме притеснява и кървенето по ден, два след
..., абе ужас/. Както и да е аз съм си аз, но и детето е непоносимо -вече освен навън и през деня вкъщи е нервен и през нощта-буди се през час-два, после пищи докато не му дадем сок и не го приспим отново и така вече 2-ра седмица 
за кошарите - все още не сме смъкнали нивото, но ме спира само люшкането, че без него съвсем ще я закъсаме със съня...Матраче, първо мислех да не слагам, но верно не ми се вижда никак удобно нито за мен, нито за мишоче, така че ще взимаме.
снимките - и аз гледах всички и затвърждавам, че най-сладки са нашите бебоци

Много се радвам за Дидита, че се е успокоила-ще се успокои и Митака.
Радвам се и за Евелинка /по секрет-даже и завиждам за турнето, но се успокоявам като си помисля че хора като Кали, които са по-близо не са успяли да отидат, пък камо ли аз
Оставям ви засега, че Криско подивя.
От миналата седмица Ваньо сяда съвсем уверено и стабилно от легнало положение, а сега като от няколко дни човекът освен това и пълзи активно (и бързо) и се опитва да се изправя за решетките на кошарката, хем се радвам, хем се чудя как да го опазя. Вчера падна за пръв път от леглото (задрямала съм, а той изпълзял до края и полетял надолу с чаршафа, та поне е имал нещо за омекотяване на удара, ама сега е с две сини коленца...). Да не говорим за последните няколко дни колко пъти се удряше в решетките на кошарката в опитите си да се изправи... После рев естествено... Кошарката вече е на най-долно ниво, с цел безопасността му, ама се чудя дали не е късно да сложа обиколник предвид всички тези удари... Но дали ще си струва инвестицията? Какво правите за да обезопасите острите ръбове на мебели и шкафове в дома си преди да пуснете детето си да изследва нещата? Че аз съм се видяла в чудо и не знам. Също знаете ли с какви размери са кошарките (преносими) на Бертони, че този и следващия месец ни се очертават пътувания на места където няма да има кошарка за Ваньо, а той не може да спи с нас защото ще изпълзи и ще падне на земята... А ако имате такава кошарка колко тежи горе-долу? Знам че сте заети, но ако можете да ми дадете отговори на въпросите ще съм ви благодарна!
но има ъгли които се продават за острите ръбове, иначе племенника ми се научи да пада по дупе- първо и нямаше проблем 
и не издържат на дърпането

(при положение, че преди това за 2 седмици не беше качил и грам) и е пораснал с цели 3 см.
Мерките са му 8,430 кг и 75,5 см. Докторът беше много готин. Възрастен човек и обяснява много, разпитва с какво се храни, колко пъти на ден, какво количество, какви са му двигателните умения... абе "от - до". И понеже мъжът ми му каза, че се притеснявам, че малко наддава (аз не се притеснявам, но си го наричам кльоща, та затова) и д-р Янев ме поглежда и казва "Абе, госпожа, много си е добре детето. Много се движи детето(Калоян между другото не се спря в кабинета) затова наддава малко, всичко си му е нормално. Явно ще върви слабичък, но детето изглежда много добре, много жизнено и много добре се развива в психологично... 

,аз съм много доволна от мерките му.
.
. Сега руши къщата наред
,не знам дали ще имам сили да се посмея
,без да го усетя при това /каката ги изкарваше с Т/ а на Вилянка изтрака в лъжичката и тогава го забелязах че е пробил