питанката ми още виси без отговор, никой ли не знае

didita4u съвет не мога да дам само ви стискам палци да се оправите

Вече все по-малко искам да го водя там , все си викам да свикне , ама чак ми е жал и ще ми се скъса сърцето , а той явно няма намерение да свиква . После се видяхме с едни приятели , всички го мачкаха ли мачкаха , а той беше супер доволен ( което със сигурност показва , че не е ревливо бебе , както твърди свекъра .Явно детето си има лично отношение

,а мама преглежда в нета лятни колички леки и да се сгъват тип чадър.
нещо хубаво,пък тези дето ги имам ще ги пусна в продавалника,ако някой икса да ги купи. 

и прятен ден 
Идва ми понякога в повече тъй като и работя вкъщи, но се свиква
Но за през нощта гледам да му завия крачетата с чершафче. 

Двата почивни дни бяхме на море в Албена и си изкарахме страхотно.Кyпихме малко басейнче на Вяра,но в него не стоя повече от половин час.Дрyгият път повече.Бяхме с два чадъра и количката с малката я сложихме посредата,за да е на сянка.Добре и се отрази на бебка морския въздyх,спа си два часа на плажа,та имаше време и за мен да разбера и аз нещо от плажа.Няма да ви казвам,че релакса за всички беше пълен.Сега седмицата започва с пълна пара,но поне сме отпочинали
Иначе видях,че сте започнали нова тема,благодарско за което на Таси.Само да попитам какви данни ти трябват,за да ни включиш и нас със Вяри.Неart,честито ви християнче,дано само радости ви носи :hug:Flores,раничката ми я обгаряха с ток,болеше на моменти доста и имаше мирис на пърлено.Мен повече ми беше неyдобно от цялата процедyра,отколкото болката.После някаква слyз изтича,но за о/о две седмици.Lovi,по въпроса за кърменето и аз като теб бях принyдена да търпя подобни коментари от некомпетентни майчета.Последната изцепка беше на една съседка на майка ми,че как съм мислела като циганките ли да кърмя до годинката.Ама аз хич и не счетох за нyжно да и се връзвам.
В тия жеги пием по много малко вода,но сокче пие по стотина грама.Преди обед спи за о/о час и слетобед толкова,a към 7h си доспива за о/о половин час.Aбе бебешки работи.Поздрави от нас и приятни разходки
.
,добре дошла отново.Радвам се че малчо ве4е е добре и ви пожелавам проблемите да са вече минало.Мислихме те,да 
хич е съм в час относносно твоята питанка,затова замълчах.