Вече лятото дойде,ОКТОМВРИйчетата тръгват на море!!

• 13 795
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
...имам една питанка какви документи да приготвя за да изляза в отпуска по майчинство, някой ако може да ми прати на майла ( в профила ми е ) някакви образци....

питанката ми още виси без отговор, никой ли не знае  newsm78
Утре ще питам счетоводителката ни и ще ти пиша.
didita4u съвет не мога да дам само ви стискам палци да се оправите Praynig

# 31
  • София
Лови не, утре ще нося секрет. ЛЛ е готов да го натъпче с химиотерапевтик без изследване.

Калима подадох молба-декларация по образец (дадоха ми го от работата) и молба свободен текст.

Последна редакция: нд, 24 юни 2007, 21:37 от didita4u

# 32
  • София
Дидита, и аз не мога да ти дам съвет. Стискам палци да се оправи бебчо.  Praynig
mama toni, и Ачко спи отвит. Дори и да го покрия, той пак се отвива и така си спи само по боди. И ние няма да ходим на море тая година, но догодина ще наваксаме  Wink
mila71, много е пораснала Кали  Simple Smile
Лека и спокойна нощ от нас  Hug

# 33
  • Варна
Vesseto s - да е жив и  здрав Ради и да се радва на безгрижно детство!
...имам една питанка какви документи да приготвя за да изляза в отпуска по майчинство, някой ако може да ми прати на майла ( в профила ми е ) някакви образци....

питанката ми още виси без отговор, никой ли не знае  newsm78
Не знам и аз , не се обадила счетоводителката да и трябва нещо . При мен 315-те дни изтичат някъде в началото на юли и тогава ще си каже какво и трябва.
Дидита май нещата при вас са доста сложни , не знам какво да те посъветвам. Когато Димитър акаше 5 - 6 пъти на ден със слуз , го изследвах и имаше бактерия в акото , давах му Ентеросан ( съдържа лактобацили). Но това беше , като го захранвах и може и от това да е било , сега понякога пак има слуз . Дано се намери решение за мъника скоро скоро  Praynig
Днес ходихме пак при родителите на мъжа ми . И дребния като видя свеки , и както винаги  newsm45 Вече все по-малко искам да го водя там , все си викам да свикне , ама чак ми е жал и ще ми се скъса сърцето , а той явно няма намерение да свиква . После се видяхме с едни приятели , всички го мачкаха ли мачкаха , а той беше супер доволен ( което със сигурност показва , че не е ревливо бебе , както твърди свекъра .Явно детето си има лично отношение Mr. Green)

# 34
  • София
Лови не, утре ще нося секрет. ЛЛ е готов да го натъпче с химиотерапевтик без изследване.
Хрумна ми, че може да е бактериално, а те да си мислят, че е от алергията. Затова и да не помага диетата. Къде ще носите изследванията? Имам позната в инфекциозна болница, ако искаш помощ, кажи. Оска имашще подобни проблеми, защо не се свържеш с нея? Да обмените опит. Химиотерапевтика е нож с две остриета. И аз мисля, като теб, че е по- добре да се направят изследвания, преди да се прибегне до него. Ще се оправи всичко, но трябва да се намери причината за проблемите:hug:.
Kali, идея нямам какви документи трябват. Затова оставих на знаещите да отговорят  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 08:55 от Lovi

# 35
  • Откъм Варната
Мерси на всички които ми отговориха  Hug Hug

# 36
Добро утро Hug
Малкият змейко си спинка сладко сладко smile3524,а мама преглежда в нета лятни колички леки и  да се сгъват тип чадър.
Има ли някоя от вас такава количка да ми ппрепоръча,аз си харесах две едната е  Количка PORTOFINO - Cam за 295 лв ,но тя не се сгъва тип чадър иначе е лекичка сравнително 7.700кг,а другатаКоличка CT 0.5 - Chicco
[chicco_60755 тя се сгъва тип чадър и тя на същите кила,гледам  ги и двете в danet в момента,мойте и двете взимат голямо място в багажника на колата,а и ми трябва лека и маневрена да е и да има полулегнало положение,да не е само седнало.
Тази на CAM май Ангелинка я има  доколко виждам на снимките.
Момичета помагайте и дайте съвет че тия дни съм решила да купя Peace нещо хубаво,пък тези дето ги имам ще ги пусна в продавалника,ако някой икса да ги купи. newsm03
И днес се очертава доста жешко на вън,сега се събужда и излизаме докато не е стало ад на вън.
Да ви се похваля вече имам около 6 кг да сваля и ще стана една мацка и половина като вика мъжо newsm03
Желая на всички днес прятни разходки  bouquet и прятен ден newsm03

# 37
Evelinar, аз дадох каката на майка ми само докато бях в болницата (5 дни). В началото един месец беше на ясла, но след това я спрях. Раждах секцио и ми трябваше време да се възстановя. Имам си лични съображения да не ги оставям на никой  Peace Идва ми понякога в повече тъй като и работя вкъщи, но се свиква  Mr. Green
Teodora K, много ми препоръчаха количките на Peg perego, леки са и може да се манипулира с тях само с една ръка. Има и модели със стъпало отзад за по-големи деца да се возят.
Ние имаме климатик, но на мен не ми понася особено та гледам да не го включвам много много.
Влади напоследък го оставям почти цял следобяд по гащички, че ми се изрина от жегата  Tired Но за през нощта гледам да му завия крачетата с чершафче.

# 38
  • Варна
Писах писах и накрая не излезе  #Cussing out
Хайде пак . Моят дребосък днес спа до след 11  Shocked Сутринта се събуди в 7:50 , та да събуди и баща си , че се успа и закъсня за работа (започва от 8 , ама се явил след 8:30).После свърши голямата работа на гърнето , нацока се и заспа . Сега вече е съвсем наспан и готов  за подвизи.
Teodora за количките , Чико и на мен много ми харесва , мисля , че Леля Зеля е с такава ( ако не съм объркала по снимките , де , тя да каже).Иначе имам една приятелка с тази на Сам , много е удобна и лекичка , на мен много ми хареса.Само че е късичка, все пак е лятна , де. Тя искаше Ариа-та , но си купи още като роди , а Ариа няма пълно легнало положение .Аз засега ще си бутам старата , не се очертава нова  Sad

# 39
Здравейте и от нас с Калоянче.. Hug
Честит рожденник на патерици на Веси.. да ви е жив и здрав и многоо да ви радва. Hug
Дидита милата ами дано да се оправите по-скоро.Честно казано аз изобщо не мога да дам съвет. Praynig
Ние вече си имаме 2 зъбчета които пробиват долу..Това е най-новото при нас и много ме радва понеже все слагаше тия ръце в устата и цялата му беше в пъпки та се надявах да избиват по-скоро.Иначе не се е будил през ноща спи си спокойно но усещам че тия дни е доста топъл и има малко температура 37.3.От време на време като кашлица вади но знам че е от зъбки.
Вчера ходихме на Златните мостове и си изкарахме много хубаво.Ще кача и малко снимки да види какви сме образи.. Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135178&photo=143
Heart честито ви християнче да ви е жив и здрав Венци и много да ви слушка. Hug
Фрики и на вас честити зъбки. Hug
Ами това е в общи линии от нас.Желая на всички ви хубав и прохладен ден.

# 40
Здравейте,мамчета HugДвата почивни дни бяхме на море в Албена и си изкарахме страхотно.Кyпихме малко басейнче на Вяра,но в него не стоя повече от половин час.Дрyгият път повече.Бяхме с два чадъра и количката с малката я сложихме посредата,за да е на сянка.Добре и се отрази на бебка морския въздyх,спа си два часа на плажа,та имаше време и за мен да разбера и аз нещо от плажа.Няма да ви казвам,че релакса за всички беше пълен.Сега седмицата започва с пълна пара,но поне сме отпочинали Simple SmileИначе видях,че сте започнали нова тема,благодарско за което на Таси.Само да попитам какви данни ти трябват,за да ни включиш и нас със Вяри.Неart,честито ви християнче,дано само радости ви носи :hug:Flores,раничката ми я обгаряха с ток,болеше на моменти доста  и имаше мирис на пърлено.Мен повече ми беше неyдобно от цялата процедyра,отколкото болката.После някаква слyз изтича,но за о/о две седмици.Lovi,по въпроса за кърменето и аз като теб бях принyдена да търпя подобни коментари от некомпетентни майчета.Последната изцепка беше на една съседка на майка ми,че как съм мислела като циганките ли да кърмя до годинката.Ама аз хич и не счетох за нyжно да и се връзвам. #2gunfireВ тия жеги пием по много малко вода,но сокче пие по стотина грама.Преди обед спи за о/о час и слетобед толкова,a към 7h си доспива за о/о половин час.Aбе бебешки работи.Поздрави от нас и приятни разходки 1stroller

# 41
                                                     здравейте
                                                                                          (най-сетне и от нас)
никак нямам търпение да се включа , така ,че пиша чела недочела дори последната темичка  ! имам да наваксвам почти 3 месеца и моля за извинение ! още не съм прочела и съобщенията си , но предварително благодаря на всички , които сте мислили за нас!
ние с Васко сме добре , само малко с таткото си имахме ( или имаме ?!-още не е мн. сигурно ) проблеми . съвсем не здравословни , поне не и физически , ако се сещате  Wink.
обаче вече имаме интернет и ще сме на линия!

лови , говорихме по телефона с дидита . Васето имаше доста време разтройство - може-би дори месец , но така и не отидохме да го прегледат в инфекциозна болница . в най-тежкия период му давахме глюкоза за да не се обезводни , а после нещата се оправиха със захранването . не смея да давам съвети , защото техният случай може да е различен . само да допълня , че доки ни успокои ,че щом няма температура и е жизнен и активен както обикновено ,значи вс. е ок - излезе за пореден път права !

маймунчо се събуди и отивам да му осигуря терен за пъзене !

# 42
  • София
Здравейте  Hug

Лови, мерси мила, но дано не се налага да се обаждаш на приятелката ти. Днес дадохме секрет, както и кръв, утре ще нося и урина.
Според лекарите не би трябвало да е бактерия обаче, тъй като няма Т. Най- ми се вярва на доцентката, която твърди, че през него е преминал "едикойси" вирус и си е оставил последствията, като едно от най-гадните е липса на лактаза (ензим, разграждащ лактозата), та затова до петък да не го кърмя. Каза, че е много лошо това, че трудно изцеждам и ще е жалко да загубим кърмата, но това е по-малкия проблем. По-важното е детето да се оправи. За сега не се налага да ни приемат в болница, защото няма признаци на обезводняване. С една дума увери ме, че ще се оправи само с диета детето. Много се надявам да стане така.
Любопитка, а той преди да ака така имаше ли разстройство, т.е. течни изпражнения?
Хайде връщам назад лентата да ви чета.

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 18:27 от didita4u

# 43
Оска Hug,добре дошла отново.Радвам се че малчо ве4е е добре и ви пожелавам проблемите да са вече минало.Мислихме те,да Wink
Дидитачу,поне се вижда светлина в тунела,стискам палци.
ВЕСЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК.ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ВЕСЕЛО ДЕТЕ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ
Кали, Crazyхич е съм в час относносно твоята питанка,затова замълчах.
Честито на новите tooth
Ние пък сме със съмнения за атопичен дерматит....

# 44
Благодаря ви за милите пожелания, мили приятелки!  bouquet
Едва се диша в тия жеги, но поне си имам помощници - Ради не е на детска градина и братовчедка му ни е на гости - ами то така остава много време за компютър. Значе май 3 е по-добре от 2... Joy
Оска, надявам се проблемите да са преодолими и кризата да отминава!
Диди, дано се оправите, че в тия жеги само топлото изморява, пък и разстройство....
Фрики, честити зъбчета.
Ники в събота си глътна лепенката, която слагам на оченцето....та баща му се поболя от притеснения какво ще стане и само го наблюдаваше. Вчера на детското парти и на роднинското събиране вечерта се държа страхотно. И днес в памперса открих добре оаканата и чакана изненада, слава Богу!
Приятна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт