Вече лятото дойде,ОКТОМВРИйчетата тръгват на море!!

• 13 789
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
oska добре дошла!Щом здравето е наред всичко друго се нарежда  Peace
friki аман от този атопичен дерматит ,а дано съмненията ви да са напразни. Praynig

# 46
  • София
Оска, как да не сме те мислили  Hug. Радвам се, че нещата са се оправили. 
"...щом няма температура и е жизнен и активен както обикновено ,значи вс. е ок..." и на мен така ми каза приятелката по телефона.
Дидита, и на мен ми звучи логично. Дано да е права и да се оправите с диетата. Внимавайте да не се обезводни в тези жеги. А възможно ли е да е минал вирус (както са ти казали) без Т  newsm78? Или е било доста отдавна? И не се ли хваща с кръвните изследвания? т.е. левкоцитите не са ли повишени?
Фрики, е писна ми от този дерматит  #2gunfire. Дано се окаже, че не е  Praynig.

# 47
Момичета, от утре заминаваме на море за 5 дни с бебе Йо. Ще се видим в понеделник   bouquet

# 48
  • Откъм Варната
Варненки да ви напомня утре за протеста, да не забравите, който може да дойде и да довете колкото може повече народ

# 49
  • София
assia75, благодаря ти за отговора!  Hug   bouquet
Оска, радвам се, че се завърнахте в нашите редици. Липсвахте ни   Simple Smile
Фрики, дано съмненията ви са напразни  Peace Честито озъбване и от нас!
Дидита, стискам палци да се оправите с диетата.  Hug
ВерчИтУ, да си изкарате много хубаво и да се забавлявате. Чакаме снимки  Mr. Green
KaliMa, дано инициативата има УСПЕХ!  Peace

# 50
  • Варна
Любопитка, а той преди да ака така имаше ли разстройство, т.е. течни изпражнения?

Не е имал разстройство . Акаше ли по 5 - 6 пъти , но не като вода . По-скоро си беше от това , че започнах да му давам АМ като добавка от време на време . Сега като започнах попара , и отново има слуз , явно трудно се адаптира към млякото .
При вирусните инфекции обикновено е без Т , а и левкоцитите не се увеличават . Така че може да се изкара инфекция , без  да се установи каква е била .
ВерчИтУ и да си изкарате супер ! Ние на море няма да ходим , мъжът ми лятото има много работа и дума не може да става за почивка , но за октомври имам обещана екскурзийка до Италия .
КалиМа не сме забравили , засега май имам проблем с транспорта , ако се провали , може да минем за малко с кенгуруто .За идеята  Flutter

# 51
Здравейте момичета
като изцеден лимон съм, от пълния план за деня изпълних едва 50%. Майсторите за мебелите леко пропуснаха да дойдат да монтират  #2gunfire #Cussing out  bambam. Затова от тук нататък полски, калпави каквито такива отивам и купувам  Sick. Поне поръчах пердетата, утре идва мивката за кухнята, ама кухнята я няма никаква #2gunfire #2gunfire

Оплаках се, сега 30 мин релакс и започвам да бачкам   comp03

# 52
  • Откъм Варната
....КалиМа не сме забравили , засега май имам проблем с транспорта , ако се провали , може да минем за малко с кенгуруто .За идеята  Flutter

Има автобуси за инвалиди, които са ниски и лесно се вкарва количката, знам че на 20 номер и на 118  вървят, но трябва да се почака доста на спирката докато дойде такъв

# 53
  • София
Фрики какво ви кара да се съмнявате за АД? То май докторите казват АД вместо "детето Ви има обрив и не знам от какво".
Любопитка може би трудно разгражда молекулата на млякото, тя е доста сложна, можеш да пробваш със специалните млека, които са с раздробена молекула, но те не са вкусни.
Лови вирусът явно е бил миналата седмица, т.е. в началото на разстройството.
Весето днес и Димитър се опита да си изяде лепенката от пръста след взимането на кръв, направо изпаднах в ужас докато му я извадя от устата. Добре, че я е изкарал Ники.

# 54
Момичета да ви се похваля, че моя маймун вече се научи да показва колко голям ще порасне, да пляска с ръчички, като му запея песничката "Пляс, пляс ръчички".Също така казва чао и дава целувка Grinning.Е, по негов си начин де!Например целувката го уча да я дава с една ръка, а той я дава с две и то пъхнати в устата.Когато казва "Чао" маха с ръце като удавник, но ние вкъщи много му се радваме.Ще го снимам и ще пусна клипче, а вашите на какво ги учите, какво правят, че се чудя какво още да го науча?
Днес го подлудих все да ги повтаря и накрая вдигаше ръце да покаже колко ще порасне вместо целувка Laughing.

# 55
Добро утро Hug
ДОБРЕ ДОШЛА ОСКА newsm51
МОЯТ ЗМЕЙКО ГО ПРИСПАХ СЕГА В КОЛИЧКАТА СПИРА ПЕРАЛНЯТА ПРОСТИРАМ И ЩЕ ИЗЛИЗАМЕ ЧЕ ДНЕС СЕ ОЧЕРТАВА ДОСТА ГОРЕЩО  Nature Sunny.
Вчера беше един малък ад,тия дни с мъжо ще слагаме климатик у дома,че не се трае няма никакво спасение от жегата.
Съботата ще ходим с едно приятелско семейство на БОРОВЕЦ  да отпочинем малко ще ходим във вилно селища Ягода.
Отивам да си взема един душ и излизаме.
Прятен ден на всички  bouquet

# 56
Добро утро на всичкииииии,

Теодора ние сме ходили там(или май на Малина беше).На мен ми хареса много.

Ние нищо не правим.Много се впечатлих от едно дететнце което правеше тези неща като на мишка ама не го и уча.Той сам ще си покаже кога е готов да възприема нещата.

Имам и въпрос към вас.От два дни когато му давам да яде и си държи храната в устата и преглъща след2-3 мин.Вчера реших,че го боли гърлото и го водих на лекар,но тя каза че му няма нищо.Направо  newsm61  за 1 час изядаме едвам половината пюре.Киселите и попарата са по-добре(в смисъл по-бързо).Вашите бебоци правят ли така?

Асиа-трябва да кажеш термина си кога е бил,кога се е родило бебенцето,колко кг. и колко см. и как се казва.

# 57
Добро утро и от наС

Оска, добре дошла Hug.Дано всички проблеми с татито са зад гърба ви.Само да ти кажа, че и ние бяхме така,но мисля, че е нормално.Когато се появи едно малко човече и то е първо за младото семейство е съвсем нормално да сте изнервени, изморени и недоспали, а това рефлектира винаги върху отношенията ви.Особено и ако няма баби да помагат,както е и при нас.От Цеци и работа и недоспиване, не остава много време за гушкане и татито се сърди, но проумя, че сега не той е на първо място Wink Hug

Таси
, може да го боли венеца или да не му е вкусно пюрето.Щом лекарката ти е казала, че не му е зачервено гърлото, вярвай й Wink

Мише браво на малкия сладур.Цеци знае да дава пет пет.Слагам си моята длан хоризонтално, казвам му дай пет и той започва да пляска с неговата ръчичка отгоре. Преди правеше и Боц, сега вече не иска.Уча го като е седнал, да си пеем песнички и да пляскаме с ръчички,а той дивака пляска с крачета Mr. Green Heart EyesВъобще обаче не се притеснявам.Всяко нещо с времето си Peace

Моето шиленце пак се е подрискало.Пие лечебна Милупа и ентерол.Вече не е рядко, но аз съм се наплашила много от минали път и сега бая време ще бъде на диета.Иначе нямаме зъбче, но венеца му е страшно болезнен, защото не дава да го докоснем дори. Плаче насън и не мога да го събудя.Намазвам го доколкото ми позволява с Пансорал и се успокоява и заспива.Много го измъчиха тия зъбки милия Cry Дано по-скоро избият, че аман вече Praynig

Теди
, браво за Боровец.Да си изкарате много добре Peace

Диди, бързо да се оправя Митето, че и ти да се успокоиш малко Hug

Момичета довечера ще дават Мира в "Горчиво".В 16:30ч. съм пред ТВ-то Popcorn Mr. Green

# 58
Здравейте момичета!
Днес ми е изпита и стискайте палци, че не съм много подготвена. Тези дни само разчиствам новото жилище.
В петък и ние отиваме до морето за 4 дни. По този повод исках да питам варненки, да ми препоръчат някой гинеколког. Всичко се случва, надявам се всичко да е наред, но има и път да пътувам, пък и в тези жеги. Пък дано не ми се наложи да ползвам услугите на доктор.  Praynig Ако нещо се случи искам да знам къде мога да отида на лекар, а не да се юрна моментално за София.
Другата седмица ще водя дребния за проба манту. Диването се опитва да прави стъпки и се е научило да рита топка. С баща му по 1 час си я подават  Crazy. И естествено и двамата са страшно щастливи. Joy
Таси, може да е някакъв период. Не го насилвай да яде!newsm78
Дидита, стискам палци да се похвалиш, че Митето е по-добре! Praynig
Кръци, и на Цеци стискам палци бързо да се оправи. Преди десетина дни Благун се беше продрискал и Нина ме просветли, че можело и да е от зъбче. Наистина не беше много и като му сварих оризова водичка се оправи моментално. И след няколко дни зъбчето изби. Дано да е от това!  Praynig
Оска, дано проблемите да отшумят и по-често се разписвай тук!
Лек ден и  Hug!

# 59
  • София
Добър ден и от нас!

Венци вече спинка след дълга разходка и пиене на кафе с мама и тати рано сутринта. Тази нощ беше много тежка за нас - буди се на всеки час, иска да се гушка в мен, мрънка, виси ми на гърдата, направо съм труп. И като прибавим и жегата в тези гадни панелки... вече съм така  Sick
Венци дава боц, понякога пляска с ръчички, когато и аз пляскам, иска сам да си държи лъжицата по време на хранене (понякога му давам и става мазало), мъчи се да се изправи, но засега само с моя помощ. Общо взето не мисля, че може кой знае колко неща, но и аз не го насилвам. На въпроса "къде е лампичката?" веднага поглежда нагоре да я гледа. Не иска да седи в проходилката за мое учудване, предпочита да пълзи. Гоним се из целия апартамент - не съм предполагала, че пълзящите бебета са толкова бързи.
Днес изяде малко попара - пасирана, че само намачкана с вилица не искаше.

evelinar, приятно и безпроблемно изкарване на морето.
Оска, дано да е период и вече всичко да е наред с таткото. Всеки си има моменти. Хора сме. Но сме се събрали, за да си помагаме и проявяваме разбиране към нуждите и на другия.
кръц кръц, дано Цеци скоро се оправи от това разстройство. Сега в летните жеги все по-често ще им се случва като че ли.
tasi, да не го мъчи зъбче? Или пък да му е по-едра храната, отколкото му харесва.

Днес отново ще е ужасна жега. Пожелавам ви по-леко да я понесете! Приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт