Вече лятото дойде,ОКТОМВРИйчетата тръгват на море!!

• 13 795
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте мамчета Hug
Евелинка приятно изкарване на морето и не мисли за лоши неща нищо няма да ти се случи.А и успех на изпита. Peace
Оска радвам се че се завърна  Hug.И при нас таткото някой път мрънка че не му обръщам внимание както преди ама какво да се прави нямаме много сили и за тези работи и не винаги съм на кеф. Mr. Green
Таси аз си мисля че е или от зъбче или от самите жеги.И нашия сега нали му избиха зъбчета не иска много да яде и само бута тая лъжица.Абе ние в повечето моменти сме така де. #Cussing out
Мишка браво на твоя мишок. Party.
Малкия дава боц,сега си приказва някакви неща и като за начало каза та-та при което мъж ми направо се разтопи ама аз не мисля че точно него зове де... Mr. Green,като му покажа бу/кола/и много се радва т.е знае кое е колата,кончето и кучето също.На рекламите направо пощурява и тогава успявам да вкарам някоя друга лъжица. Mr. GreenИначе ръчичките още не знае какво да ги прави като му пляскам с две ръчички ама има време ще се научат на всичко.
Кръци радвам се че се сети за предаването ама е утре на 27.06.Но все пак гледайте го и днес ще са едни много готини двойки с печелившата от които бяхме на Елените.Големи са образи.Мъжа е един такъв слабичък а жена му по-едричка ама са сладури от всякъде. Grinning
Айде че ме чака малко работа..
Приятен ви ден. Hug

# 61
  • Виена
Привет и от мен  Hug
 Кръци милия Цеци  Heart Eyes.Дано бързо се оправи  Hug.
Добро утро и от наС

Оска, добре дошла Hug.Дано всички проблеми с татито са зад гърба ви.Само да ти кажа, че и ние бяхме така,но мисля, че е нормално.Когато се появи едно малко човече и то е първо за младото семейство е съвсем нормално да сте изнервени, изморени и недоспали, а това рефлектира винаги върху отношенията ви.Особено и ако няма баби да помагат,както е и при нас.От Цеци и работа и недоспиване, не остава много време за гушкане и татито се сърди, но проумя, че сега не той е на първо място Wink Hug
Точно така си е  Rolling Eyes.Особено когато няма баби,когато няма дори и за 1 час да оставиш бебко на някого,много е трудно.И нашият тати много се сърди,че не съм му обръщала внимание,а цялото такова е насочено към Влади,но още не иска да проумее,че остава на по заден план.
 Мерси,че ме сети за "Горчиво"   bouquet.От кога се чудех кога беше и даже вече си мислех,че съм го пропуснала.Нямам търпение да го гледам днес  Flutter
 Аз Влади май не съм го научила на нищо,ама разчитам сега като се приберем в БГ това да свършат бабите  Crazy.Има време за всичко наистина.
 Момичета,незнам в БГ,ама тука днес е голям стуууд,няма да има разходки  Rolling Eyes

# 62
  • София
Момичета, да  ви кажа какво научих при болезнени венци -  мажели се с витамин С от ампула. Не съм го пробвала, но една дружка ми каза, че много по-добре действало от гелчета и т.н.
Оказа се, че има много върл летен вирус с дрискане. Днес и една мама от квартала (Стефи, някои я знаят) се оплака, че и нейното било така. Но ако се даде нещо запичащо в първите 48 часа минавал за 2-3 дни.
Митреле е по-добре сякаш. Посгъсти се акото и снощи за сефте не дриска през нощта. Надявам се да се оправя, днес почнах да му давам и по малко ябълка и ще му дам и картоф, много се надявам да не се раздриска пак, та да мога да започвам захранването с кърма.
Евелинка още не мога да възприема, че пак ще си коремчеста Simple Smile Приятно прекарване на морето!
Митреле прави браво и хей ръчички хей ги две.

# 63
  • Варна
Здравейте мамчета Hug
Не съм чела, но набързо да ви споделя какво ми мина през главата. Нали ви бях писала, че Ема е с температура и никакви други симптоми и докторката каза, че е от зъбките. Да, ама гадната температура взе да се качва, а малката не искаше да поеме нищо през устата и само плачеше. Cry В събота виках бърза помощ, чак. Казаха ми да й слагам свещички за Т и толкова. Слагах свещички, ама получи разстройство. Shocked Направо в чудо се видях... Вчера най-сетне температурата спадна и цялата се изрина. ooooh! Решихме, че е от жегата, ама малката киселааа... не се търпи. Tired Днес сутринта пак на доктор и поне вече имаме диагноза - тридневна температурна треска, или още се казва 6-та шарка, или розеола (четох из форума малко). Симптомите са 3 дни висока Т и като падне Т се появява обрив (нашия е по цялото тяло, най-много по глвичката, вратлето и гърдите). Докторката каза, че е вирусно, често се среща и няма как да се диагностицира, преди да се появи обрива. Изписа ни какпки Фенистил, че обрива явно доста я сърби и сега спинка малката ми душичка. Heart Eyes
За тези няколко дни така се бях паникьосла - не мога да ям, да спя, нищо, 3 кг. свалих от притиснение. Embarassed Искрено съчуствам на всички майки с болни дечица, направо е истински кошмар!
Хайде, отивам да полегна и аз малко, после като изчета темата, пак ще се включа. Hug

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 15:21 от _миринда_

# 64
  • София
Привет!

_миринда_ - не ти е било лесно. Много е трудно с болно бебе, не може да каже  нищо, само гадаеш какво му е.Важното е , че сега се лекувате и ще се оправи.  Да си починеш после и да имате спокойно лято!

didita4u и кръц кръц  - да се оправяте бързо! Горещините дойдоха и стомашните неразположения май започват.

mira sm - ще ви гледам непременно!!!

оска - нормално е да има проблеми, появата на детето е първото сериозно изпитание в брака!!! Но въпреки многото, ама наистина многото задължения и грижи по дечковците е добре мама и тати си имат свое време  - полезно е не само за брака, но и за самите деца. Макар, че на теория е лесно, но на практика..............Ние с тези две деца, ......направо на моменти е страшно трудно! Rolling Eyes

И Калина намали яденето покрай жегите и доста се обрина по челото и главата! Чудя се дали да я мажа с нещо. Засега я къпя и мия често.

Tedito_799 - искам от студа, искамммммм!!! Дано се разхлажда вече и при нас!!!

Фрики - дано да не е сериозно, а нещо временно. Бебетата имат доста чувствителна кожа и какво ли не им влияе.

Калина нещо завика и отивам. Доскоро!

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 15:58 от mila71

# 65
Само минавам да кажа че ви чета ,но в тези жеги ме мързи да пиша Tired
На болничките -да се оправят бързичко Praynig Peace
На почиващите-приятно изкарване
Мира -със сигурност ще ви гледам ,и аз чакам с нетърпение.
Ще изчезвам че ме зоват Flutter

# 66
Радвам се че сте се сетили и не сте забравили за предаването но само пак да уточня че нас ще ни дават утре в 16.30 а не днес. Mr. Green
Миринда бързо възстановяване желая на малката Ема.Уф тия вируси са много плашещи. Embarassed
Фрики стига с тия лоши дерматити.Ама сигурни ли са тия доктори.. #Cussing out
Мале тая жега направо е ужасна искам и аз вече да е по-хладноооооо. Sick

# 67
  • Варна
Остана време и аз да пиша някой ред . Димитър след като вчера проспа целия ден , днес е на линия от 6 и спа по-малко от 2 часа по обед. Сега пак успях да го тропясам , че да пооправя къщата . Баща му имаше имен ден в неделя , но не остана ред за подарък и се каним довечера като се наработи да отидем тримата да изберем нещо .
Гледа тук обсъждате семейните отношения , когато станем истинско семейство от поне 3ма. Моят мъж работи и  го няма почти денонощно , така че няма как да се сърди от липса на внимание за сметка на дребчо . Напротив, аз се сърдя , че от много работа детето расте почти без баща .    Crossing Arms
миринда дано вече да нямате Т . Аз тези диагнози много ги обичам - това е нещо от 4тото измерение . Всъщност никой не може да каже какъв вирус е минал и обрива дали е от него или от лекарствата за Т ( те всъщност честичко дават обрив).Важното е Ема да се оправя , че наистина  е много страшно да гледаш как се мъчи малкото човече и нищо , ама нищо да не можеш да направиш.
mira и ние сме на първия ред , ама утре пак напомнете , че каквато съм блейка  ooooh!
Фрики дано да не е атопичен дерматит  Praynig
И всички с разстройство да се стягат веднага. И много внимателно лятото с всичко , което ядат или пият . Че тепърва тръгват тия гадни вируси с разстройство и повръщане.
Аз сега пак съм на фаза детелгедачки . Установих , че май ще е доста скъпо удоволствие и вече се чудя дали има смисъл да се връщам на работа . И честно , вече съвсем не знам какво да правя. Ще го мислим на семеен съвет  Rolling Eyes
Хайде лек ден в тази жега (ние сме на климатик , колкото и да съм против , не се живее иначе)

# 68
Ей, момичета да се похваля, че бяхме на консултация и сме цели 9кг и 74см.!Радвам се, защото си мислех, че с тези жеги нищо не качва, а той за по-малко от месец е наддал цели 500гр newsm68!

# 69
Здравейтееее!
Благодарности на Таси за темата newsm51
И аз нямам време да пиша и само чета, но не е от жегите, а от моите мъже-през деня Криско иска непрекъснато внимание /много ми е ревлив и раздразнителен/ Cry, а като се прибере таткото се лепва той на компа и за мен все няма кога...
В Пловдив е ад - сигурно 40градуса беше към 13 ч...
Добре сме, като изключа непрестанните капризи на Криско, ноооо това да е...В петък си ходихме на Велинград и ако не друго поне си постояхме на хлад без намеса на климатици. Малчо си искара чудесно, подариха ни бебешки басейн и имаше плажове, след които човека спа по минимум 2 часа. Преди да завидите да отбележа, че това спане ни излезе през нощта #Cussing out
Стискаме палци на Цеци, на Ема и Митето, и на всички с неразположения Praynigда се оправят много бързо. Heart Eyes
Фрики, много се надявам и за АД на Андрес да грешат.  Heart Eyes от нас
Евелинка, приятно изкарване на морето, да си починеш добре, че после и да пратиш Благо теб те чакат ангажименти Grinning

Добре дошли отново на Оска и Васенце  bouquet
Честито християнче на Харт  bouquet

Оставям ви засега, че ще готвя.

# 70
  • Откъм Варната
Гледайте новините може да ни мернете нейде из протеста, от октомврийките никой не видях, общо взето кмета пак ни излъга, много съм разочарована, 2 въпроса му зададох и той се гледа да се измъкне със заучени фрази и нищо конкретно, и като почнаха да му задават по неудобни въпроси той направо те одрязва " С вас не искам да говоря" и се обръща, бясна съм направо #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 71
Аз сега пак съм на фаза детелгедачки . Установих , че май ще е доста скъпо удоволствие и вече се чудя дали има смисъл да се връщам на работа . И честно , вече съвсем не знам какво да правя. Ще го мислим на семеен съвет  Rolling Eyes
Хайде лек ден в тази жега (ние сме на климатик , колкото и да съм против , не се живее иначе)

Скъпо не ами скъпо  smile3514 Вярно отговорна работа, но пък чак толкова пари.. Аз имам и резервен вариант, който обаче ме разплаква ...

За таткото не ми се коментира пак е на работа, а аз да хвърча по апартамента.. А се кълнеше, че като дойде детето ще вземе мерки и ще ни се обръща внимание. Само за сведение аз си бременеех сама, той пак беше в кампания  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Калина, видях те по бТВ. Това което прочетох като отзиви направо ме втрещи, що за грубост  #2gunfire #2gunfire

# 72
  • Откъм Варната
....За таткото не ми се коментира пак е на работа, а аз да хвърча по апартамента.. А се кълнеше, че като дойде детето ще вземе мерки и ще ни се обръща внимание. Само за сведение аз си бременеех сама, той пак беше в кампания  #Cussing out #Cussing out #Cussing out....

И аз така, от 7 месец като бях и до сега, като ги запраска тез нощни, почти не се засичаме, все едно го няма  Sad

# 73
  • Варна
....За таткото не ми се коментира пак е на работа, а аз да хвърча по апартамента.. А се кълнеше, че като дойде детето ще вземе мерки и ще ни се обръща внимание. Само за сведение аз си бременеех сама, той пак беше в кампания  #Cussing out #Cussing out #Cussing out....

И аз така, от 7 месец като бях и до сега, като ги запраска тез нощни, почти не се засичаме, все едно го няма  Sad

В този град явно така се води семеен живот .  smile3511 И аз се се майтапя , че съм една самотна майка , защото си ходя навсякъде сама с детето . Като бях бременна и се разхождахме с Морската с една приятелка , и тя сама с щерка си и си се жалвахме една на друга . И покрай нас мина един татко , дето буташе сам количка . Е , викаме си , какво друго ни остана , освен да сваляме самотни татковци  newsm53
KaliMa много съжалявам за днес , не можах да дойда , защото едната жена , дето се уговарям да гледа Димитър , се обади и дойде в 10:30 . Аз като съм патка и забравих , че съм заета , аз съм си виновна де.  Но те видях по новините photo
KOTE ти ме беше питала за детегледачки , аз проучих различни варианти , ако още ти трябва , мога да кажа какво установих за фирми за наемане , за програмата В помощ на майчинството . Аз да пооправя къщата , че нашето тати ще си дойде ( някога , хипотетично , когато се наработи за днес  smile3506 .
Лека и спокойна нощ на всички

# 74
  • София
Миринда и аз ти съчувствам мила, представям си какво изживяваш.
Кръци, дано Цеци бързо се стабилизира!
Мира аз пък днес увиснах пред ТВ-то да те очаквам, аме не и не, не се появи значи.
Фрики да не е от претопяне? В тия жеги много дечица се изприщват..... Дано не е АД.

Димитър днес беше по-добре, но взех, че му дадох ябълка и пак се разхлаби. Просто вече ми иде да рева с глас като дърта магарица.  А и не иска нищо да яде. Днес е ял 4 пъти по 100 грама. Отслабнал е видимо. Просто не знам вече какво да правя....

Общи условия

Активация на акаунт