Евелинка приятно изкарване на морето и не мисли за лоши неща нищо няма да ти се случи.А и успех на изпита.

Оска радвам се че се завърна
.И при нас таткото някой път мрънка че не му обръщам внимание както преди ама какво да се прави нямаме много сили и за тези работи и не винаги съм на кеф. Таси аз си мисля че е или от зъбче или от самите жеги.И нашия сега нали му избиха зъбчета не иска много да яде и само бута тая лъжица.Абе ние в повечето моменти сме така де.

Мишка браво на твоя мишок.
.Малкия дава боц,сега си приказва някакви неща и като за начало каза та-та при което мъж ми направо се разтопи ама аз не мисля че точно него зове де...
Кръци радвам се че се сети за предаването ама е утре на 27.06.Но все пак гледайте го и днес ще са едни много готини двойки с печелившата от които бяхме на Елените.Големи са образи.Мъжа е един такъв слабичък а жена му по-едричка ама са сладури от всякъде.

Айде че ме чака малко работа..
Приятен ви ден.
.Дано бързо се оправи
.От кога се чудех кога беше и даже вече си мислех,че съм го пропуснала.Нямам търпение да го гледам днес 
.Има време за всичко наистина.
Приятно прекарване на морето!
В събота виках бърза помощ, чак. Казаха ми да й слагам свещички за Т и толкова. Слагах свещички, ама получи разстройство.
Решихме, че е от жегата, ама малката киселааа... не се търпи.
Днес сутринта пак на доктор и поне вече имаме

!
Вярно отговорна работа, но пък чак толкова пари.. Аз имам и резервен вариант, който обаче ме разплаква ...
И аз се се майтапя , че съм една самотна майка , защото си ходя навсякъде сама с детето . Като бях бременна и се разхождахме с Морската с една приятелка , и тя сама с щерка си и си се жалвахме една на друга . И покрай нас мина един татко , дето буташе сам количка . Е , викаме си , какво друго ни остана , освен да сваляме самотни татковци 
.