Вече лятото дойде,ОКТОМВРИйчетата тръгват на море!!

• 13 799
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Дидита съчувствам ви , че такова упорито е това разстройство . Всяка храна трябва да се дава с голямо внимание , че при малките човечета нещата не са като при възрастните. Моят Димитър например от пюрето от моркови на Хип ака повече и по-често , но не и от пресни сварени моркови . А пък от пресни череши противно на всяка логика , се запича.

# 76
здравейте,
милички , благодаря ви за топлите думи ! само жалко ,че нета беше една от ябълките на раздора ( щото при нас си ги имаме на килиграм ) и не можах да ви чета толкова време !

кръц , това го казах и на диди преди , но при нас много помогна оризовата каша ( спород мен за известно време може да се спестят плодовите пюрета ) , после дадох чисто картофено пюре ,  резултатът не е мн. бърз , но за 2-3 дни действа.

фрики , стискам палци да е фалшива тревога!
миринда , горкичката Ема - с температура в тези жеги . добре ,че ви е разминало вече!
мира , ако пропусна , ще опитам да те гледам на повторението през нощта ,( нали още се кърмими по това време ) много ми е любопитно да те видя.

# 77
Здравейте на всички.Малката тази вечер много ме измъчи с това приспиване,от жегите ли или коремчето я мъчеше незнам.Снощи пък и ние като heart се гyшкахме на всеки два часа.Явно ще да е от жегите,иначе беше почнала да се бyди само в 3 и после чак в 5h.Таси,термина ми беше за 12.11,а родих Вяра на  20.10.06;,роди се със скромните 2.250кг. и 44см.Мира,yтре непременно ще ви гледам.И без това заради жегите излизаме към 6h.За закъсненията от работа изобщо е без коментар,то я вно си е нещо в реда на нещата.Миринда,дано Ема скоро се оправи,че само една майка знае какво и е когато детенце е болно PraynigДано и дрyгите бебчета бързо се оправят.За прaвенето,Вяра още нищо не прави,но всичко с времето си.Лека вечер на всички и да оздравяват всички бебоци Hug

# 78
Добро утро

Момичета благодаря ви, ама Цеци не е болен слава Богу.Нищо му няма.Просто имаше веднъж три пъти по-рядко ако и аз се стреснах. Помня още миналия път.Минахме на лечебна Милупа и май го запекох. Crazy CrazyКакто някой беше писал в тези горещини, много внимавам какво му давам да хапва.Никакви кухни засега.
Вчера е ревал цяяяяял ден, с мнооого малки прекъсвания.Откачих.Не дава да му пипна зъбките, за да ги намажа с Пансорал.Незнам от тях ли е,от какво е,но гледам го сега,пак е кисел Twisted Evil

Оставям ви засега и дано днес се разхлади, че не издържам  Crazy bouquet

# 79
  • Варна
Добрютро!
Ние започнахме деня с екшън. Митето снощи спа при нас , защото го приспивам на напето легло и после ме домързя да го приместя на неговото.  И сутринта той се събуди заедно с баща си и взе да се търкаля . Докато баща му си мие зъбите в банята , аз дремя и се събуждам от трясък .Милото видяло , че аз спя и явно решило да отиде при баща си , само дето се изтъркули от леглото и се удари в гардероба. Не плака много , ама се удари . Сега си има цицина над лявото око. Уффф , колко пъти ще падне , докато се науча да го пазя като хората   smile3518
И сега спи миличкия ми , аз да взема да се справя с купа дрехи за пране , че в тези жеги хич не ми се занимава и купът стана застрашителен.
Лек ден от нас . В тези жеги сме си тука и сигурно пак ще се включа

# 80
хай и от нас  Hug

Първо Пламена е болна - разхлабена и вдигна температура, та по повода вчера на доктор в 10,15/Кали Ма за това не дойдох  Twisted Evil/ иначе весела и жива нищо и няма, пие много вода и т.н. изписаха ни два вида прахчета и лечебна хумана, но не я долюбва нещо, та се лъжем  Crazy

спирам, че имам много работа  Twisted Evil

# 81
  • София
Както се очакваше Димитър и през нощта се изкенза.
Аз пък непрекъснато развивам мускули на китките и пръстите с "добрия личен треньор" помпата Авент. Не само, че нищо не пускат тия смотани цици, но и зърната почват да се разраняват. Снощи питах мъжа ми дали иска да суче той за да не спре кърмата  Grinning Вече ще се местя на 4ти километър, казвам ви. Той обаче заяви, че ще суче ако трябва  Crazy Ох, лудница.

# 82
Здравейте момичета!
Вчера си взех Благун и то не беше радост, не беше чудо. Т.е радвахме се аз и татито, на змеят му беше май все едно  newsm78. Тази нощ спа ужасно, топло му беше  и се въртя и мрънка, та и ние покрай него не сме доспали. На всичкото отгоре от сутринта съм  Sick и нищо не мога да хапна. Реших да си правя сърми, то пък спря водата  Twisted Evil.  Направо не знам как ще пътувам до Каварна. Тамън се зарадвах, че този път не ми е лошо и то се започна с гаденето и другите екстри на бременността.
Вчера си говорих с Нина и или края на другата седмица, или по-скоро по-следващата ще ходя при Марков да го видя туй диване в корема какво се е развилняло и ме е затормозило отсега.
Вчера изпитът мина добре, утре има устен и ще разбера резултата.
От следобеда съм пред телевизора да не изпусна Мира. И без това в тези жеги излизам след 6.
Зелче, Пламена бързо да се оправя  Hug !
Любопитка, още кооолко ще падат...
Дидита, мисля ви и се надявам Митачи по-бързо да се оправи! Praynig
За работата на мъжа ми не искам да коментирам. Ако си дойде в 9.30 е добре, едва ли има друг татко, който да не си взе и един ден отпуск след раждането на детето му. Митко ни взе от родилния дом, докара ни в къщи и замина на работа. Последните месец-два успяваше в неделя да е почивка и да прекарваме деня заедно(имам в предвид - взима си работата в къщи), ама и това в момента е лукс. Женена съм за работохолик Confused.
Лек ден и  Hug!

# 83
  • Виена
Здравейте  Hug Hug
 С удоволствие бих ви пратила малко хладинка,тука от 2,3 дни си е доста студеничко  cold.За къс ръкав и дума не може да става.Гадното е само,че и много духа и ме е страх да излизам на дълги разходки,че да не разболея бебко.А и аз нещо хич не се чувствам добре  Rolling Eyes.Едно ми е отпаднало и много ме боли кръста,та чак ми се  newsm45.Мажа се тука с едни мехлеми,ама нещоо не ми минава.А и Влади,мине не мине иска на ръчички.Татито ми се кара само,да не съм го носела,ама то не може да стане това нещо.Дано се оправя скоро,че не мога да се понасям такава!Настроението ми също е страшно скапано  Tired.Знам,че има и такива дни,но все се надявах да не идват скоро.
 Исках да пиша още,ама май по - добре да спра да мрънкам  Crazy
 Лек ден на всички   love001

# 84
Дидита, първо запек пък сега разстройство, да не би да е летния вирус. Не мога да си представя какво ти е, стискам палци да се оправите по-бързо.
Evelinar, той и моя мъж е така. И за изписването, нищо че беше събота, а и освен това и аз почнах веднага работа  Tired Колко пъти сме се карали по този повод  ooooh!
Ние преди малко се прибрахме - ходих до магазина, навън не се живее все едно си във фурна.
Теди, и мен от две седмици ужасно ме боли гърба. Трябва да ходя на лекар, ама все не ми остава време.
Тази нощ сънувах кошмар и като се събудих стреснах Влади, той се събуди и после едвам заспа. Сутринта се ококори в 8 ч. и в 11:30 си искаше пюрето за обяд. Дано сега си отспи, та да си оправи режима иначе има да се киселяви цял ден.

# 85
Привет и от нас! По-скоро само от мен, че Стела сега си спи маймуната, след като цяла нощ ме мъчи. И мен и баща си, той не иска да ни види вече (това на майтап, ама каза че е абсолютно против и винаги ще бъде да имаме 2ро дете). Не мога да не ви се оплача, виждам, че повечето деца са неспокойни и с лош апетит заради жегите, но моето момиченце е направо кошмарно. Честно ви казвам на моменти не издържам и крещя по нея като луда, изкарва ме от равновеси, главата ми пулсира вече от нейното целодневно мрънкане. И то не защото я мъчи жега, в къщи е хладно от климатика, не защото й растат зъби, а защото е гладна и не иска по никакъв начин да си отвори устата. Просто не знаете как се измъчвам с това злоядо дете. Според мен тя иска да се храни венозно, яде почти само като е заспала мляко и нощем 2 пъти. Ни спи, ни яде, а има енергия да крещи по цял ден. Пюрета от 2 дена отказва всякакви, напрво ми иде да я хвърля от някъде. Сега има и някакъв обрив на крака, до памперса. Педито смята, че може да е от претопляне. Но досега само по гръбчето е имала веднъж, на вас случвало ли ви се е на това място?

Диди, много кураж мила, измъчи се ти и горкото мишле  Cry Но вече вървите на оправяне, така че не се тревожи!  Hug
И всички останалали болнички дано бързо се оправят, че малко са другите притеснения на майките им, ами и това!
Мира, от колко е Горчивото?

# 86
  • София
Здравейте!

Венци най-накрая заспа, ама то в тази жега спи ли се? Мен ме е страх от климатиците, но вече сериозно се замислям да си купим един. Но след 10 дни заминаваме на планина и там няма да се морим така.
Иначе и той е голямо мрънкало, но въпреки това си яде и спи през деня почти нормално. Но нощно време се буди през два часа и аз тамън лягам, заспивам и пак трябва да ставам за вода, биба или цица. Тази нощ го взех при нас да спи, за съжаление нямаше никаква промяна. Пак си се будеше.

веничка, не мога и да си представя колко ти е тежко с такова злоядо дете. Мога само да предполагам как се измъчваш. Да не би пък самите пюрета да не й допадат? Пробвали ли сте детска кухня - доколкото знам децата много я харесват! Странно как така е гладна, пък не иска да си отвори устата. "Горчивото" е от 16:30 ч.
Tedito_799, тя хладинката уж идвала към нас, ама да видим. Дано скоро се оправиш - не само физически, но и настроението. Hug Всеки си има моменти.
didita4u, стискам палци скоро всичко да си дойде на мястото и да нямате повече проблеми. че направо ужас.

Нашият тати също много работи, единственият му почивен ден е неделя, но въпреки това вечер като си дойде веднага започва да се занимава с малкия. За раждането си взе една седмица отпуска, но преди да ме изпишат, защото за зла беда вместо 3 дни си стояхме 7. Но той през това време дооправи апартамента и довърши ремонта, че нещо бяхме изостанали, а нямаше никакво време. После майка му постоя при нас 10 дни, за да помага. Та аз почти нямам забележки. Иначе за близките отношения и ние се караме - аз съм казала, като започне да става нощно време той вместо мен, тогава да проявява претенции... Wink

Ами това е от мен засега! Чао-чао

# 87
Здравейте и от мен малко преди предаването.. Mr. Green
Ай нямам търпение да се видя какви сме образи и ние.Кой знае колко зле изглеждаме ама да видим.. Grinning
Малкия тази сутрин стана в 9.30 направо голям сън голямо чудо.Да чукна на дърво спи си през ноща и не ми се буди.Даже аз ставам в 6.00 за да го кърмя. Mr. GreenДори и със зъбките нямахме проблем с нощите.
Веничка толкова добре те разбирам че направо не знам какво ще ги правим тези наши злояди деца.Ама като че ли нашия пак малко хапва не е чак толкова зле може би като Стеличка. Embarassed ConfusedИначе и аз понякога страшно много се изнервям и се изпускам за секунда ама после веднага млъквам че да не го уплаша.Ама наистина нерви и на мен не ми останаха.То не е пеене,игра с играчките,рекламите абе не вече нищо не помага.Само като ме види с лъжицата и почва да се мръщи.Вие поне пиете АМ и сте добре с килограмите ами ние ужас......
Дидита миличкия Митаче направо милото се измъчи.Пожелавам ви в скоро време да се стабилизират нещата и да си много щастлива от резултата. Praynig Peace
Нашия тати и той не си е взимал отпуска след раждането но при мен беше майка ми така че не се оплаквам.Иначе той си е до 18.00 часа на работа и после си е вкъщи което много ме радва понеже си ходим заедно на разходки и си къпем малкия.Иначе като съм сама направо съм като инвалид.Само дето някой път с тоя  luvbed не можем да се разберем но стигаме до консенсус де. Mr. GreenАбе не се оплаквам. Hug
Оф тия жеги направо да свършват че направо изпаткахме с малкия вътре.Вече се чудя на какви игри да си играем... Shocked Wink
Айде момичета приятна вече и гледане на Горчиво.... Mr. Green

# 88
  • София
Веничка, сега разбирам какво значи злоядо дете. Моят дрисльо тотално отказва да яде когато го храня аз. От майка ми хапва по няколко лъжички, колкото да не припадне от глад. Май само не маен се сърди, като ме види подава ръце, като го взема само се навежда към циците с отворена уста... Sad
Мира, засядам пред ТВто да се цедя (уж).

Благодаря на всички за съчувствието, много сте мили  Hug

# 89
  • Откъм Варната
Айде аз съм на 1 ред, с бира и пуканки  Wink

Общи условия

Активация на акаунт