ЮЛИ щом на прага чука, скоро още бебчета ще има тука!

• 13 671
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
nameika, това с тупането на килима го пробвах и виждаш резултата  hahaha
Секс нещо хич не ми се прави... Sick
Уж чистих онзи ден, прахосмукачка пусках, вчера прах нарочно на ръка, с гореща вода се изкъпах ама...нъцки!  Joy Малкия се е метнал явно на мен - и аз така съм изтормозила майка ми и са ме карали да излизам със системи, инжекции и какво ли не!  Whistling

Коя ли ще е следващата щастлива мама?!?

# 196
nikka какво само пробутваш другите мами на предна линия, а ти си мълчиш  Crossing Arms Аз залагам 2 клечки че ти ще се похвалиш скоро  smile3534
И аз да не остана по назад ще се похваля че си имам нова прическа и маникюр. Вече съм хубава за беболинчо - да заповяда да види  smile3521

рокси какво стана с милинките? тука в квартала са ги изяли и ще трябва да почакам до утре сутрин. Сега ще си направя спагети, ако не ме домързи

# 197
  • Sofia
55  
хайде донси вътре си вече пет клечки тогава   Mr. Green   много хазартни личности сте се събрали тук.  
Честита да са бебоците на Ани и Нелиани, здрави, щастливи и много послушни да пораснат.
За преносването гледат и състояние и количество на околоплодните води.
А пък не мисля че нещо наистина помага ако бебо не си е решил да излиза. Аз онази вечер без нищо имах контракции на пет минути, а вчера един водопроводчик ми ос..а с извинение двете бани, всъщност едното е само тоалетна и аз едва се събирам вътре, не питайте как съм чистила.    Twisted Evil   И след като бях готова се оказа, че продължава да тече, което означава че ще трябва да се върне да си дооправи.    #2gunfire   След това си прах щорите, свалях ги закачах ги катерих се по столове, сто пъти се наведох. И нищо. Резултата беше че се чувствах все едно ме е сгазил влак и ме болеше кръст.
Рокси и аз искам такава тераса, но както написа вече някой може и къщичка с двор.

# 198
Аз ще ставам и ще се приготвям да излизам. Днес кръщелницата става на 3 годинки и ще ходя да избирам подарък за малката пакостница   Gift.
 Черпя ви виртуално  cook newsm38

# 199
Милинките се пекат в  момента Mr. Green
Деси, браво че сте почнали вече с ремонта, ние се мотаем нещо Embarassed. Никакъв ентусиазъм нямам, ако щеш ми вярвай, направо  безразличие ме е обхванало, а мъжа ми по принцип не е много инициативен в това отношение.
На някои хора гледам им е широко около врата, залагат си клечки и хич не им пука ....дайте нещо по актуално в жегите- вентилатор или поне едно ветрило заложете: Joy Sunglasses Joy
И ако взема че родя първа от 5те клечки поне 3 ми се полагат Mr. Green Sunglasses
Се Dim, да ти е жива и здрава  bouquet

# 200
Оооооо, mds, след всичко което си свършила пък ще взема да сложа и аз 2 клечки за теб newsm10

Хайде, леко и успех !!!

# 201
Мале вие тука вече и клечки връткате  Mr. Green
И аз съм за r0ksi   Laughing ама ще я карам скромно само 3 клечки  залагам Wink А вентилатора си не го давам - вървим си комплект с него  Joy
Що се отнася до кексовете - и аз си мислех да врътна един да зарадвам мъжа  Mr. Green
Няма ли да изписват някое от новите майчета вече  newsm78
Indiscipline поздравления - ти си герой направо, как си се справила на тази жега Simple Smile

# 202
  • София
Залагам си легена със студената вода за теб Рокси Mr. Green (жив да е, който даде идеята, май Ели, че и един прост вентилатор нямаме вкъщи, тва ми е сега рахата....) До довечера има време някой да се похвали, особено след печене на милинки на 40 градуса...  Twisted Evil

# 203
  • sf

Цитат
хайде донси вътре си вече пет клечки тогава      много хазартни личности сте се събрали тук.

аааа, не се знае, Деси, ние залагаме кой ще е следващия- все още нямаме победител.
а Роски, я заложи няколко милинки, че се чудех кво ми се яде  Joy

# 204
  • София
Милинките се пекат в  момента Mr. Green
Та към колко казваш да наминем Mr. Green

Да се оплача... Не щат да ме прегледат като хората. Лекарката при която ходя на ЖК никога не ми е правила запис на тоновете /то и апаратурата в поликлиниката е под всякаква критика/. Същата работи и в един частен мед. център с добра апаратура. Та повлияна от вас и от акцията за запис на тоновете в ТК се тропнах там. Жената направо искаше да ме отпрати, много се учуди защо тук й идвам, направо се засрамих. После вика, айде, тъй и тъй си дошла и послуша 2 - 3 мин. тоновете. Идеята й беше да не плащам, а да си отида др. седмица в п-ката, ама на излизане така се получи с администраторката на центъра, че предложих да си платя и съответно си платих /за няма нищо/. Ама се ядосвам - до сега никой не ми е казвал колко тежи това бебече, каква ми е степента на зрялост на плацентата и от сорта... ако аз не си искам албумин, хемоглобин и от сорта, никой няма да се сети...

Та кой викате ще ражда днес Wink

# 205
Айде честито на новите мами Ани и Нелиани!!!   bouquet Да са живи и здрави и те и бебчетата им Grinning

Ама вие що толкова бързате да раждате? Аз искам ако може чааак края на юли, ама се съмнявам.  Mr. Green Добре си ми е така засега (като изключим шутовете, които редовно бебо ми раздава  Laughing)
Аз пък си харесах днес едно басейнче в Практикер и така ми се иска да си го паркирам в градината и да се пльосна в него - цял ден няма да изляза от там. Ама нъц - няма къде да го сложа  Sob и ми остана само миража за басейнче.  Confused Но пък си купих бебефон  Grinning

# 206
Ми като сте почнали със залаганията и аз да се включа   Mr. Green
Залагам на Миксилена и NaMeLeSz. Нещо ми се губят днес  Whistling
Надявах се да ме изчакат да си правим компанийка в Тина Киркова ама да видим...  Peace

# 207
  • София
Леле, момичета, опекох се Shocked Цял ден съм по консултации и разни счетоводни задачки. Трябваше да ходя няколко пъти до едно и също място. Добре, че си имам златен мъж, който ми беше шофьор, че сигурно щяха да ме приемат за раждане. На вън не се диша.
Ама как си залагате на гърба на горките момичета... мани - мани, ще спечете народа.
Лекси,за съжаление по поликлиниките е така Sad

# 208
  • sf
Лекси, много чудна работа с тебе, нали като си ин витро би трябвало по-прецизно да следят цялата бременност.   newsm78 не че нещо би ме учудило в тая държава.

Цитат
Ама как си залагате на гърба на горките момичета... мани - мани, ще спечете народа.
ама ние съвсем добронамерено , да убиваме време. а койте не иска да ражда, му пожелавам да изчака кокото му се иска   bouquet.

и хайде в петък на групов запис на тонове в ТК- май няма да е толкова жега , дават го да се захлади

# 209
  • На края на вселената!
Здравейте, тубачета!
Така като гледам залозите никой не се е сетил за мен, та щях да ви изненадам. Снощи ми се размина - контракции на 6-7 мин + силни менструални болки в кръста. Ама нъц... Още сме 2в1, за моя радост де. Утре ще се срещаме със собствениците да се уговаряме за квартирата. После ме чака чистене, подреждане на мебели, местене и т.н. Та се моля бебо да чака докато се настаним и подредим.
А за залозите ако някой заложи климатик, ще се включа и аз, дано пък намажа нещо.

Веси, кога ще дойде зехтина? Нали не си ме забравила  Hug

Утре кой мисли да ходи на лекцията на 9 месеца? Във вторник не видях никой - тези ваште гофретки изложиха отбора на юлките.

Фил, на мен Жекова ми каза също около 10юли на запис. Може пак да ходим заедно в ранните часове. Искаш ли?

Общи условия

Активация на акаунт