ЮЛИ щом на прага чука, скоро още бебчета ще има тука!

• 13 670
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Лекси аз ходя в частен кабинет на една докторица която се води за светило и много добра и т.н.
За цялата бременност една микробиология не ми е пуснала - казва че е нормално да имам течение. Тоновете сме ги слушали 3 пъти до сега за по половин минута.
И на мен не ми е казвала колко тежи беболинчо - само гледа по една табличка на стената и казва дали си отговаря на седмицата
Като ми издаваха обменната карта сестрата отбеляза че не съм ходила на фетална морфология и въобще на никакви такива, а докторицата само каза "за какво и е, няма нужда, тя е млада и здрава". Та от всичко стигнах до извода че при светила се ходи само с конкретен проблем! Вече за наблюдение и някакви такива ще си избирам простосмъртни!

# 211
Томасе сетих се за теб при залозите  Hug, но не исках да дърпам дявола за опашката, че знам колко гадно е това с местенето и новата квартира  Sick
Разбира се че не съм те забравила - зехтина пристига в края на юли, просто по-рано няма как да стане за мое най-голямо съжаление  Sad
Лекси много е гадно това отношение    Tired

# 212
Аз съм навита за петък за ТК, само че съм на жк от 12....така че зависи за кое време се уговорите...
Томасе, стискам палци за квартирата  Praynig Утре каква е темата на лекцията?

# 213
  • София
Ама как си залагате на гърба на горките момичета... мани - мани, ще спечете народа.

Ние за тва си харесваме ранните термини  Grinning Надявам се никой да не се е обидил или уплашил Hug
Томасе и ти имаш време  Naughty Grinning Хайде на запис на 10-и, пак в 8.30 ако искаш, тоз път няма да закъснявам (Ицо беше виновен!  Sunglasses ) Според теб обаче не трябва ли все пак и на ехограф да ни гледа  Thinking Утре съм в поликлиниката на ЖК и се чудя дали да не поискам там да ме видят на УЗ, ама им е много скапан бе...

# 214
  • sf
Томасе, ми ти що не дойде на гофретки?
утре нещо за храненето беше, ама аз се чудя дали пак да не кръшна  newsm78 в някоя сладкарница например  Embarassed
Рокси, ти къде ходиш на ЖК? а в събота правят ли записи?

# 215
Абсолютно добронамерено съм и аз със залаганията!!! Днес четох по-старата темичка (от миналата седмица) и ми беше много интересно какво са писали и как са се чувствали момичетата, които след няколко часа са родили. Интереса ми към това коя е следващата още повече се засили... пробвайте и ще видите Simple Smile

Томасе, аз ще залагам на теб като влезете в новата квартира и си подредиш 'гнездото' Wink Вярвам, че има и психологически момент и няма да се зараждаш преди това Peace Но само да потръгне подредбата.... не 2 - 5 клечки ще сложа за теб smile3521
Иначе, климатика за нищо на света не го давам! Виж мога да заложа слушалката на душа, с която си разхлаждам краката със студена вода Simple Smile

Моята лекарка от ЖК също не ми е слушала тонове - т.е. слага трансфузера, колкото да ги чуе за миг, че ги има и това е. Пита ме дали съм ходила някъде да ми ги записват и каза че като отида в болницата, в която ще раждам - там ще ми ги слушат.

Ще се видим на лекцията утре, с който ще идва

Току що ми съобщиха, че една приятелка с термин на 7.7.07, която настаниха на моето легло пак с високо кръвнов деня след като ме изписаха от Шейново днес са й предизвикали раждане и си има вече момиченце!!!   bouquet

Вече найстина ще тръгвам, че ще затворят магазините

# 216
Лекси, да не би да си казала, че ще раждаш в друга болница и затова така да се е получило  newsm78

Оф, аз съм вече полуопечена  ooooh! .Докато ходех на работа, бях обещала на мъжлето, че като си остана вкъщи ще му готвя всеки ден, и ще поддържам изряден ред навсякъде. Сега все ми казва да си почивам, ама аз не се предавам, пусти инат  newsm78, и се пека като пиленце до печката.

И аз съм в ТК в петък.

# 217
  • София
Аз съм в петъкл на ЖК в Тина Киркова сутринта, та ако сте там, може да се засечем. Не знам дали ще ми записват тонове този път обаче newsm78
Като казахте зетин та се подсетих- аз от зехтин никак не разбирам, а нали казаха да преварим и първите дни с със зехтин да мажем после с мляко, та се чудя какъв да взема и колко?
За залозите-  аз залагам на Неймлесчето ама може да почака още малко  Hug Mr. Green

# 218
Donsy,  на Петте кьошета съм на ЖК.

# 219
  • София
Лекси, много чудна работа с тебе, нали като си ин витро би трябвало по-прецизно да следят цялата бременност.   
Моята работа стана от много столове, та на земята. Първоначално ме следеше моя док. /при който правих ин витро/ и отделно ходех на ЖК в поликлиниката /заради болничните най-вече/. В 32 г.с. моя док. каза да се прехвърля при Диков /където ще раждам/. Обаче Диков ми каза направо да си дойда за секциото на 9-ти юли. Та останах само с ЖК. Реших, че докторицата ще се постарае повече, ако й отида в частния кабинет, че баш на финала да се стискам и рискувам не върви, ама не.... Жената иска да си ходя в поликлиниката, незнайно по какви причини... Просто май от криворазбрани чувства не иска да ме "набутва", ама това все пак аз си го решавам. Още повече, че м/у апаратурата в центъра и поликлиниката разликата е огромна.

Томасе, успех утре! И внимавай при чистенето и местенето.
Ce Dim, я сподели после как са се чувствали и какво са писали нашите мами, че не ми се рови по стари теми, а и аз си помислих, че ще е от полза да се види Wink На някой му се гадеше например миналата седмица, ама кой беше?

А аз пък залагам на NaMeLeSz. Особено, ако реши да дръпне дявола за опашката Wink  Който и да е, има мнооого стиснати палци от мен.

# 220
  • На края на вселената!
Аз поне не се стряскам. Дори ми е смешно като си помисля какво ме чака. Най-много да родя, нищо повече.

Фил, за 10 съм ЗА. Може и по-рано да идем, че доста се чака явно. А за УЗ мен ме гледат всеки път на ЖК - макар и допотопен. Аз искам да говоря повече с Жекова за самото раждане - упойки, даване на бебо, епизиотомия,астмата и т.н.

Веси, мерси за зехтина. Ще чакам когато дойде. Ама ще си взема един малък за всеки случай.

Ели, зехтин за каката съм взимала Коста доро, екстра върджин, лайт - че е по-светъл. Преварява се на водна баня. Бях купила един от 500мл, и ми стигна до към 6мес, после купих още 250мл, но ми остана доста от него. Нашето педи каза да я мажа до 6мес възраст.

Утре е:
28. 06. 2007 г. – 09.30 ч. в пицария “Мис Каприз” (ул. “Кракра” 2А) – Д-р Милка Жижанова – Милушева, диетолог, експерт в списание “9 месеца” ще представи темата “Хранене на бременната и кърмачката.”

Аз не дойдох на гофретки, защото исках да чуя лекцията, че съм ги позабравила нещата около развитието на бебо.

# 221
Аз бих добавила към зехтина и жълт кантарион - билката се слага в зехтина и така си остава през цялото време докато бебето се маже. Много е ефикасно - малката ми сестричка само с това я мажехме и нямаше никакви проблеми с подсичания и пр.

# 222
  • София
Мими, Андромеда- благодаря за бързите отговори  Peace А кантариона пресен или сушен, или е без значение? Thinking

# 223
  • София
По какво се разбира, че зехтина е качествен (освен по цената) първо, и второ как да му се не види се преварява?  newsm78 Слагаш го в купа на водна баня или директно шишето на водна баня, или как? И колко минути трябва да "ври"... Абе малко подробности, ако дадете  Blush

Томасе, става и по-рано, ама към колко? И аз исках да говоря с нея, най-вече за присъствието на таткото, че изобщо не съм сигурна дали дават (макар да съм чела, че да...) Дано да не стане пак такъв номер, макар че те хората постоянно си раждат  Crazy Този път ще си оставя повече време и ще я чакам, ако трябва...

# 224
  • sf
а защо зехтин? на лекциите казаха, че летните бебета е по-добре с мляко, защото олиото и зехтина запушват порите. аз каката я мазах със зехтин , ама сега ще взема мляко. зехтин ще пробвам само в краен случай. а нейната кожа сега е толкова суха,че няма накъде просто   Crazy

Общи условия

Активация на акаунт