"Лятото дойде, хайде с ДЕКЕМВРИйчетата на море!"

• 12 482
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
оправиха се нещата Peace
Извинявайте за спама Wink

# 46
  • Бургас
Оф тая нощ пас не сме мигнали  Sad
Петър се буди през 1 час, а не искаше да суче. Вече незнам какво му става на това дете. Предполагам е от жегите. Заспива за кратко, след това започва да се върти и се буди. Ние имаме климатици, но нощем не ги пускаме. Страх ме е. Тази сутрин обаче към 10 отворих вратите и пуснах климатика в другата стая и чак тогава Петър заспа и спа до 13 часа, когато го събудиха по телефона  #Cussing out

Искам и да си ида на Свищов при мама, обаче като знам там какви зврски жеги са, и няма климатици, направо се колебая. Че то ако е така, както тази нощ, аз ще се побъркам.  #Crazy

Таткото ни тази сутрин беше на изпит на листовки. Взел го е без грешки, как се е справил при това безсъние цяла нощ направо незнам.

еsy опитай тогава със секретния въпроса. Ако искаш помощ, ми пиши, може аз да опитам, не казвам, че ще направя кой знае какво различно, но знае ли се.........

# 47
  • Варна
Хайде и аз да се запиша !
 Ние днес малко сме извън строя ! Имаме нещо като разтройство ( рядко ако на 2-3 часа ) и температура 37,3 - 37,5 градуса ! За сега се наблюдаваме и се молим да не се появи повръщане ,щото ако се разминем с него значи нашето състояние ще е така от зъбите ! Стискайте паци !

Аз имам един въпрос към всички мами ! Какво направихте с пъпчетата на бебоците ? Хвърлихте ли ги вече и ако не кога и как смятате да го направите ? Верно ли е , че хвърлянето на пъпчето трябва да стане до първато година на бебето ?

# 48
  • София
Какво направихте с пъпчетата на бебоците ? Хвърлихте ли ги вече и ако не кога и как смятате да го направите ? Верно ли е , че хвърлянето на пъпчето трябва да стане до първато година на бебето ?
пъпът на ния замина на боклука, защото сме мноооооооооооого подредени.  ooooh! беше в една салфетка и салфетката я извхърлихме.
но то не беше и кой знае какво - щипката с някакво малко нещо отгоре - по скоро като изсъхнала малка ципа.

# 49
Никки, благодаря за отзивчивостта  bouquet
Както писах оправиха се нещата Peace
Ами аз нашето пъпче все още не съм го хвърлила никъде и смятам да го запазя в бебешкото албумче-има място за него и като порастне да си го хвърли където иска Simple Smile
Дали е добре дака newsm78

# 50
Ама, Майче недей така бе жена !!! Не съм гледала децата ти, а твоята страхотна фигура. Не четеш ли тука как се тормозим с тия свръх габарити, та се изтепоса и по бански ... умрях да завиждам на децата каква супер страхотно изглеждаща майка си имат. Имам предложение: тия мами, които са си във формата вече, нека да публикуват по една снимка, та ония другите, като мен да се амбицират и да сторят нещо по въпроса.
Понтесче, бях постлала една завивка на пода и когато си бяхме вкъщи през деня с Дани се търкаляхме с играчките му.

# 51
  • Бургас
Аз предлагам Понтес и Майче да ги сложим при майките рекордьори: В категория най-сексапилни мами. То бива възстановяване бива, ама вашето си е направо за рекорд. /Ся да не се обиди някой, че не предлагам и него/
Съвсем се депресирах. Вчера ходих по магазините да си търся някакви дрехи. Ами к`во да ви кажа, положението е трагично. Успях да се надипля в един панталон 52 мярка  #Crazy Както и да го смятам това са 10 размера нагоре  Cry

# 52
  • София
Успях да се надипля в един панталон 52 мярка  #Crazy Както и да го смятам това са 10 размера нагоре  Cry
не си само ти така Thinking не знам как ще се разхвърля на морето.  приличам на голям бял кит Blush

# 53
  • Русе
тия мами, които са си във формата вече, нека да публикуват по една снимка, та ония другите, като мен да се амбицират и да сторят нещо по въпроса.
с това съм съгласна!!! колко имам да свалям от тези кг още  ooooh!
днес сутринта ходихме с мъжо на басейн  ooooh! ужас..., сигурно е умрял от срам с мен..., докато не дойде една дооооста по-едра от мен  Whistling и се успокоих, че все пак не е мн зле положението  Crazy
а за пъпчето- прибрах го в една кутийка още като падна, и оттогава не съм го пипала  Tired

# 54
  • София
Привет   bouquet

Понеже чета две мами се притесняват за температурата на бебоците си - ето тук има малко инфо:
http://www.zadecata.com/sb/index.php?page=0_5_2_7

Но аз лично когато нещо ме притеснява повече, звъня на педиатърката. Така че, спокойно вашите бебчета са добре, но както винаги трябва да имаме едно наум.

# 55
Привет и от мен.Незнам дали помните,бях споделила с вас че баткото е болен,та от там и Марти го хвана.Небяха минали и три дена от както изпихме антибиотика и пак темп.-,разстройство....От неделя Алекс е добре,а от вчера и Марти,Проблема е,че и мен ме хвана вчера.Като ми стана лошо,обаждах се на мъжо да се прибира от работа,че не мога да мръдна камоли да гледам децата.Едвам отидохме към 17,15 на доктор-не мога да стана,няма асансьор....и тея жеги направо ни съсипват.Мартин яде 3-4 пъти на ден по 100мл,пие адски много вода и денем и нощем.За килограмите-сигурно ние сме най финното декемврийче-последно бяхме 5.900кг
Цялата съм в пот ,отивам да си тегля студен душ
Лек ден

# 56
kirkorova80 дано да оздравееш бързо!!!
maiche наистина изглежда страхотно,но аз като си спомням бременните снимки тя и тогава си беше много слабичка,но идеята за снимките ми хареса!!!Трябва да си сложа лентичка за кг-те,но за това се изисква да съм на диета първо..а то в тия жеги все ми се хапва нещо  Blush
С Адриана се оказа,че сме и комшийки,аз съм малко по-нататък от теб,живея до училището.maiche ти знаеш ли дали  mam21 си е дошла от морето?Дайте да си направим една форумска среща в някой по-прохладен следобед Grinning

Нашето пъпче стои в шкафа,след многото спорове какво да го правим си остана там,при теста ми за бременност с двете чертички Heart Eyes
Ники аз затова не ходя по магазините за дрехи!!! ooooh! Нося каквото ми става и съм си казала,че нова дреха няма да си купя докато не започна да се харесвам как изглеждам пони мъничко Tired

# 57
  • София
Ох, толкова ми е жега, че не мога да пиша. Но да кажа за пъпчето - аз го хвърлих в Борисовата градина на тенис кортовете Laughing
Е, ако не стане тенисист, поне да обича спорта Mr. Green

# 58
  • Бургас
Здравейте и от нас! Гледам пишете за килограми  разни. Аз проблем с килограмите също нямам,вече успях да вляза в  дрехите си!Що се отнася до пъпчето,съм го сложила и аз в албумчето-дневник.Незнам,трябва ли да го хвърля някъде?Ох,кога ще се разхлади това време,че да излезем малко навън! Whistling

# 59
Майче,ти направо ме РАЗБИ!И аз не гледах децата,а гледах твоята фигура EmbarassedДаже надникнах в профила ти да за да видя на колко години си Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт