Споделете 12.8.

• 18 704
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
Да се надуя малко. Имам отличен по английски в 11 клас МГ. Никога не съм помагала за домашни, но детето ме помоли и ми стана интересно. Една история да се представи като вестникарска статия от таблоид. Постарах се и се получи добре. Госпожата казала - браво. Flutter
ще те издам! срама нямаш! коя е госпожата?

# 436
  • При хората, които обичам
Волф, може ли да покажеш тук рисунките на сина ти? Освен в темата за Монк. Ходя там да те чета скришом, защото имах предположения, а не ми е удобно да ходя и да ти ровя в публикациите Blush Сега, като си казах, ми олекна.

# 437
  • някъде ... тук ...
Споделям, има вече записано в Закона за движение по пътищата задължителното използване на столчета за кола!
Справка тук Peace

# 438
Бу, не те беше срам така да ме наклепаш! А аз ти мисля само доброто, цитирам: "удари два джина и ш'ти мине сяква глава, даже няма да я усещаш" Laughing
Като не помагат лекарствата, има и други средства, все пак.
Отидох да ям салата и веднага ме нападнахте, ей!
За протокола и за ДЕВаня, джина го пия вечер, за прогонване на комарите  Mr. Green

За Дуци - спри да се мориш с тези отрови, отивай при класически хомеопат! Не искам да звуча проповеднически в никакъв случай, просто единствено това помага при алергии... От собствен опит говоря.

# 439
  • Sofia
Аз имам  вътрешно неспокойствие и чувство на тревожност. Болят ме слепоочията сякаш имам проблеми, а всъщност всичко ми е наред.  Искам да споделя, че напоследък не съм в хармония със себе си. Сега се погледанх и в огедалото - ужас , колко съм грозна, лицето ми изглежда напрегнато. Какво ми става?

# 440

Гладна си Медузке. Хапни! Стига с тези диети.

# 441
  • Sofia
Не, не съм. Не е това

# 442
  Горгоно аз съм така няколко дни преди цикъл, бая време ми трябваше да го засека, 3 или 4 дни преди да ми дойде се чувствам по описания от теб начин.

# 443
  • Sofia
Не е това, вчера ми беше овулацията

# 444
Искам да споделя, че напоследък не съм в хармония със себе си. Сега се погледанх и в огедалото - ужас , колко съм грозна, лицето ми изглежда напрегнато. Какво ми става?

Аз съм така от няколко години.

# 445
Добро утро! Споделям, че не ме боли глава! Калин@!

# 446
  • Sofia
Искам да споделя, че напоследък не съм в хармония със себе си. Сега се погледанх и в огедалото - ужас , колко съм грозна, лицето ми изглежда напрегнато. Какво ми става?

Аз съм така от няколко години.
и кво правиш?

# 447
как какво? вермут му е майката, как само подмладява!
Калинке, не се излагай, има още хляб в тебе

# 448

Гледам да не влизам в красива мама. Още по-зле ми става....Не припарвам и до темата за дрес кода. Там се чувствам като 50 цента на дребно.

# 449
  • Sofia
 Grinning и на мен ми стана зле 154 на 85 кг още по-зле ми стана  Sick

Общи условия

Активация на акаунт