Гордо вече ме наричат МАМО на Юнско бебенце голямо

• 14 387
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
Лъвичке, евала, точно навреме с инфото за погачата, е нямаш равна просто!  Hug
Мен тоест великото събитие ми предстои утре, за мой ужас де, щото се наслушах на приказки от сорта, че трябвало преди 40тия ден, след 40тия ден, че погачата трябва да се направи от свекървата, от неомъжена жена, която не е в мензис, и бла бла бла, абе луда работа  smile3515 Та сега го имам черно на бяло и всички да млъкнат моля!
Хайде лека вечер на всички, отивам до Била за чайчето на Хип срещу колики!

# 271
Здравейте мамита намерих малко време да ви изчета и пиша малката спи и се възползвам. Mr. GreenНие сме добре почти не се прибираме в къщи ходим на малки разходки и гостуваме на баба.И аз давам чайчето на Хип и съм доволна в началото не искаше да го пие но започна да свиква.И моето момиче се усмихва но мисля че все още е неосъзнато много й се радвам.В понеделник сме на консултация и много се надявам този път резултата да е по-добър дано е натдала повече притеснявам се но ще се справим.Искам да попитам кърмещите мамита от двете гърди ли давате да суче бебето или само от едната?Аз й давам по малко от двете но започнах да се замислям дали е правилно.За нощтното хранене и аз я храня мисля че още е мъничка и по-добре да й давам има време мисля че тя сама ще се откаже.Момичета със секцио колко време трябва да мине да започнем коремните преси аз забравих да попитам докторката корема ми е огромен не мога да се гледам в огледалото дано скоро да отслабна че ми иде да се  #2gunfire #2gunfire #2gunfire.

# 272
Здравейте  Grinning

Честито на всички нови мами, на които не съм успяла да честитя!   bouquet Желая на всички здрави и прекрасни бебчета!  bowuu

Не съм писала, защото след раждането си имаше проблеми моят Антон и нещо не можех да намеря сили, а и да се осъзная на кой свят съм. Лилибонче, мила, ти имаш по-голям кураж от мен!  Hug
Чак тези дни започвам да се усещам като човек, което не означава, че не плача всеки ден най-малко по 3 пъти като идиот  Sad Слава на Бога, детето сега е добре, кърмя го, наддава добре, макар че беше свалил доста от теглото с което се роди и така...
Ще пиша пак...

# 273
Ей Кики, усещаше се липсата ти.
Силно се надявам всичко да е наред с вас и сега да пишеш по-често  bouquet
Лилибон, стискам палци в тази клиника в Англия да помогнат на мъничето, моля се всеки ден нещата да се оправят и Криско да е най-усмихнатото и щастливо дете на света  bouquet

Днес Габи страшно много плака, искам да ви питам възможно ли е да е от Еспумизана?
Понеже почнах сериозно днес да й давам, в резултат на което повърна няколкократно доста обилно и виеше като стар змей горянин, а не като малко нямащо и един месец бебче.

Или може би коликите са се усилили?
Кога бяха най-силни гадините - към 40-я ден ли?
Всичко съм забравила от предишния път, то толкова отдаввна беше.

# 274
Кики, Hug точно днес се питах къде си. Много съжалявам за неприятностите с Антон и се надявам всичко да е наред с вас!  Heart Eyes
4oko25, спокойно, всичко е правилно. Аз лично винаги предлагам и от 2рата гърда. Не винаги иска.  Wink

# 275
  • Варна
кики,  Hug хайде, вече само хубави неща да стават1

# 276
Здравейте,днес да се похваля/все още си е за хвалба/ставам на 27г.Освен това имаме годишнина от сватбата 7г.искам да ви почерпя виртуално  party023
Лилибон,дано в тази клиника в Англия да помогнат на малкия Криско,стискам палци и съм с вас Peace
Аз също предлагам и двете гърди.В повечето случаи яде и от двете,но понякога не иска.Моят Стамен започна да повръща след храна,не е редовно но се случва.Особено когато се мъчи да се изака,а може би много често му давам да суче.
Хайде лек ден от мен!  bouquet

# 277
  • Варна
Честит рожден ден, Гадже! Много любов, здраве и късмет ти желая! Чудесна възраст!  Simple Smile

# 278
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ГОДИШНИНА, ГАДЖЕ! newsm51
Много щастие и смо хубави изживявания и да си много обичана и като майка, и като съпруга, и като жена!

Лилибонче, не мога да си представя колко сила има в теб, вярвам, че успяваш да я предадеш и на Криско и скоро ще се намери решение за неговото оздравяване, та да можете да си се гушкате спокойно и да се притеснявате само за колики и наддаване и къде да ходите на разходка. Стискам страшно силно палци в Англия да е решението  Praynig Hug  bouquet
Кики29, дано и от теб само хубави "отчети" да четем и изобщо от всички мами, за друго освен колики да не се оплакваме  Praynig
Парлева, и на нас ни казаха, че може да развием пъпна херния, но и аз не знам нищо по въпроса, ако разбереш нещо, моля те сподели.
Ние вчера направихме първата си разходка - от 2 до 7:30 се мотахме по градинките на София и татко гордо буташе количка. Беше порсто прекрасно. престраших се и на кърмене на пейка, ама като таткото си беше там с нас и си говорехме ми беше спокойно, днес като сме си само двете, ще видим как ще е полойението. Така или иначе, нъама да си седя затворена вкъщи или да ходъа само до съседната пряка, за да мога да дотичам вкъщи, когато ревне че е гладна, както прави в момента  Laughing

Хубав ден на всички, с много усмивки, аз тичам да се храним   bouquet

# 279
Честит Рожден Ден,gadje !Да си дълги години все такова гадже отракано!!!
Да ти призная и едно мое бившо гадже има рожден ден днес,но съм омъжена жена и не ми подобава да се сещам за това Grinning
Абе хора,вие как качвате количките си в асаньора???На всичкото отгоре асансьорът е на междинна площадка и всеки ден моля някого да ми  я свали,за да не си разпоря операцията заради колегата проектант на блока.
Иначе коликите ни зверски,глада ни също.Забравила съм какво е да имаш 2 ръце.
Лилибон,присъединявам се към молитвите на другите мами.Дано видиш не само бебешка усмивка,но и цялото ти семейство усмихнато.

# 280
  • В сърцето на ММ
Честит рожден ден на Gadjebouquet
Направо си си още младо гадже.Желая ти много щастливи мигове с бебока и цялото ти семейство и нека оттук нататък в животът ти се случват само хубави неща. Hug
Чоко ,относно кърменето-виж какво прочетох в кърмаческия.Може би и ти си го видяла.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=177530.0
Сега ми стана ясно,защо моя син постоянно е гладен, а същевременно повръща. ooooh!
Това кърмене си е цяло изкуство.
А на Лилибон,желая цялата сила и търпение,което само една майка може да притежава.Може би това е просто поредното ти изпитание пратено от Господ,а аз съм сигурна че ти ще го преминеш. Hug

# 281
  • София
gadje, честит рожден ден. Дълъг и щастлив семеен живот изпълнен само с красиви мигове.  bouquet cheers

Lilibon, стискам палци възможно най-бързо да се намери най-доброто лечение и Криско да се възтанови бързо. Praynig

Последна редакция: нд, 08 юли 2007, 13:49 от GERY80

# 282
gadje,честит рожден ден и от мен. Желая ти щастлив семеен жимот но най-вече здраве  newsm51
nbirthday beer3 nbirthday beer3 nbirthday beer3

# 283
Gadje Честити празници и от мен желая ти още дълги години да живееш да се обичате и разбирате със съпруга ти и да сте винаги щастливи. newsm59 kiss familyБлагодаря за информацията за кърменето наистина е цяло изкуство  Wink.А за количките и блоковете е направо ужас  ooooh! но ще се справяме някакси.

# 284
  • Варна
Честит рожден ден и годишнина, Гадже! Да си жива и здрава и най-обичаната жена и майка.  bouquet

Лилибонче, стискаме палци за най-благоприятното развитие в клиниката в Англия. Вярвам, че скоро ще се завърнеш с много добри новини и антибиотиците ще бъдат забравени  Peace Hug Страхотна снимка! Не е истина как прилича на татко си малкият Криско  Grinning.

Кики, дано препятствията са останали зад вас и вече да се гледате спокойно и с удоволствие.

Аз давам на Ели да цока първо от едната и, ако пожелае и от втората. Както дойде. Също повръща доста, въпреки че се е оригнала. Понякога си мисля, че изяжда повече отколкото трябва и затова си връща по малко. Нашето пъпче също кървеше няколко дена след като падна, но това било нормално. Аз хубаво го почиствах отвътре с клечка за уши напоена със спирт, така че да се махнат съсиречетата . Вече не кърви.

Имам предложение за тема, че гледам никой нищо не е предложил. Да не повярваш, че хич ме няма с римите.  Mr. Green
"Дълго чаканите Юнчета се появиха и дори с усмивка мама те дариха."

Е, хайде засега. Може и да съм пропуснала нещо, за което съм искала да пиша, но за толкова ми стига акъла  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт