Гордо вече ме наричат МАМО на Юнско бебенце голямо

• 14 405
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
здравейте!!!!аз вече съм на линия Grinning
не съм прочела това ,което сте изписали,но досега нямах време,макар че бебока е много кротък,на мен ми трябваше време да влеза в час #Crazy
като прочета постовете ви,за да съм наясно и с темите ,който обсъждате ще пиша повече Wink
засега толкова от мен Peace

# 136
  • Варна
Здрасти, мамчета!

Честит син на Ди13! Да им е жив и здрав, да расте умен, силен и щастлив.

Хей, и аз да ви се похваля. Тази нощ братовчедка ми роди момиченце 5 700 кг и 56 см. Ама какво момиче, а? Момиче и половина, че даже и две  Mr. Green. Ще ги дават по новините на Канал 1 довечера. Каква медийна звезда от самото си раждане  Joy. Дано има успешна кариера в телевизията  Wink.

И на Ели езичето е бяло, но прочетох, че не винаги това е признак за млечница. И смятам да изчакам до консултацията, за да питам педиатърката. При нас коликите май пък са сутрин, което е странно, защото казват, че обикновено са вечер или нощем.
Нямаме пропуск в храненето. То рядко се случва и 3 часов интервал, какво да говорим за пропуск  Laughing. Надявам се скоро да изградим накакъв режим, че това напрово ме побърква. Имам чувството, че кърмя непрестанно. Вики сама се отказа от яденето в 12, а от това в 3 я отказах аз, като и давах вода, но сега чета в кърмаческия, че това не е правилната тактика.

Относно предпазването, аз смятам да си сложа спирала, но малко по-нататък.

Варненски майчета, да знаете това кремче при подсичане от аптека "Попова" е направо вълшебно. Почнахме да го слагаме от вечерта и на другия ден нямаше и помен от пъпчици на малкото дупе. Не знам каква е тайната формула, но определено върши работа. Смятам само такъв да ползвам. А и е евтин - 50 гр. е 2 лв.

Гери80, не е задължително да не ти идва докато кърмиш. Много жени така са забременели. Разчитат на това. Много целувки на адашката  Wink.

Айде, чао засега!

# 137
  • Варна
Варненски майчета, да знаете това кремче при подсичане от аптека "Попова" е направо вълшебно. Почнахме да го слагаме от вечерта и на другия ден нямаше и помен от пъпчици на малкото дупе. Не знам каква е тайната формула, но определено върши работа. Смятам само такъв да ползвам. А и е евтин - 50 гр. е 2 лв.
Абсолютно! И аз съм много доволна.

Тази нощ братовчедка ми роди момиченце 5 700 кг и 56 см. Ама какво момиче, а? Момиче и половина, че даже и две  Mr. Green. Ще ги дават по новините на Канал 1 довечера.
Какво бебе само  Shocked

# 138
  • София
Доста време те нямаше silvadge,добре дошла,пиши за твоя бебок !!
За секса доктора каза че няма никакъв проблем дори напротив спомагал матката по добре да контрахира/да се свие/!

# 139
  • София
Здрасти, мамчета!

Хей, и аз да ви се похваля. Тази нощ братовчедка ми роди момиченце 5 700 кг и 56 см. Ама какво момиче, а? Момиче и половина, че даже и две  Mr. Green. Ще ги дават по новините на Канал 1 довечера. Каква медийна звезда от самото си раждане  Joy. Дано има успешна кариера в телевизията  Wink.

ЕЕЕЕ,БРАВО
 smile3501 smile3501 smile3501

# 140

Хей, и аз да ви се похваля. Тази нощ братовчедка ми роди момиченце 5 700 кг и 56 см. Ама какво момиче, а? Момиче и половина, че даже и две 

smile3501 smile3501 smile3501 newsm44

# 141
Еха! Браво на тая мама с голямото бебе - майка-герой! Непременно ще гледам репортажа.
И ние не сме махнали нощното кърмене, но снощи след като накърмих Максим в 2 през нощта, после спа до 8. Shocked От първите му две нощи не се беше случвало такова нещо. Така че си направихме 6-часовата пауза и без това. Аз също не мисля, че трябва да отказваме бебетата от нощното сукане насила - щом е гладен, давам му. Пък и малко от мързел го правя - по ми е лесно да го сложа на гърдата, отколкото да го дундуркам и да се чудя как да го приспя, че да спи още час, пък после пак да кърмя...

# 142
  • В сърцето на ММ
Здравейте отново.
Шоши,явно е вярно това за нощната кърма,защото Йоан вчера вечерта ме беше притеснил-яде на половин час и беше останало малко да го дохраня с лъжица и АМ.Но не се отказах и продължих.Напразно се притеснявах за през нощта.Яде 3 пъти,но спа като заклан,а днес цял ден ядем на 3 часа и спим яко/пу-пу/.Дано да сме преодоляли кризата с кърмата.
Аани,за нослето ми се е случвало с големия ми син.И слагах капки от преварена водичка и сол или физиологичен разтвор.Може да опиташ и с лек масаж на синусите.Педиатърката каза ,че помага. Peace
А да ви кажа един ефикасен лек за колики.Понеже сме по-едрички и ние ги започнахме/не знам дали е рано/.С ютията затоплям памучна кърпа и слагам на корема-веднага облекчава и се чуват чревцата като къркорят.Резултата-пръцваме яко ,изакваме се и заспиваме блажено.Имам чай на Хипп,но реших вместо да го давам на него,да го пия аз-ами да ви кажа действа ми супер разхлабващо,дано да действа и на него чрез кърмата. newsm78

# 143
  • София
Здрасти, мамчета!

Хей, и аз да ви се похваля. Тази нощ братовчедка ми роди момиченце 5 700 кг и 56 см. Ама какво момиче, а?

Честито, да ви е жива и здрава, много да ви радва!  bouquet
Да нацелуваш и ти от нас адашката. Heart Eyes

Ходихме при педиатърката, потвърди, че имаме млечница и ни предписа Fungostatin, трябвало за няколко дни да се оправи, но аз не мога да си представя как ще я мажа, не само езика и е бял, а цялата уста .....навсякъде #Crazy

Мамчета, какво правите за коремчетата си, аз мислех да си купя ластични гащи за стягане, но не съм сигурна дали са ефикасни. Вие какво ще кажете? А упражнения от кога може да се правят?

maslinka, нашата докторка каза да я мажем, но да не се разкървавява.

А да ви кажа един ефикасен лек за колики.Понеже сме по-едрички и ние ги започнахме/не знам дали е рано/.С ютията затоплям памучна кърпа и слагам на корема-веднага облекчава и се чуват чревцата като къркорят.Резултата-пръцваме яко ,изакваме се и заспиваме блажено.Имам чай на Хипп,но реших вместо да го давам на него,да го пия аз-ами да ви кажа действа ми супер разхлабващо,дано да действа и на него чрез кърмата. newsm78

Задължително ще го пробвам, че като я гледам как се мъчи и реве, ми се къса сърцето.
А за чая на Хип, някой може ли да ми обясни как и по колко се дава, че и аз съм купила ама не знам как да й го давам.

Е, много е хубаво когато повече мамчета се включват

# 144
за чая ХИП-на100мг. 1 чаена лъжица от чая

# 145
  • София
А по колко се дава и кога, преди или след ядене?

# 146
А по колко се дава и кога, преди или след ядене?
вместо водичка. но на самата кутия мисля че го пишеше.

# 147
На чая пише следното:За кърмачета смесвате 1 ч.л. с 100 мл- преварена вода в бутилка и разклатете добре.Давайте на бебето само пресен чай.
Аз и давам когато иска да го пие а това е рядкост дано вие да го харесате повече.Аз изчетох какво ли не за тея гадни колики и давам трети вид капки и мажа и коремчено но както пишат на всякъде-търпение и отшумяват.

За ластичния колан аз също мисля да си купя но когато стане 40 дни след секциото така ми каза док.

Сега гледах за майката герой  smile3501Да ви е живо и здраво бебето.

Да Ви попитам нещо бебта ви започнаха ли повече да бодуват.Мойта в последните дни след ядене около час си гледа,кокори ,мърмори,реве и след това по някое време заспива.Интересно ми е при вас така ли е или това е следствие от гадните коликите?

Последна редакция: пн, 02 юли 2007, 20:56 от antoniast

# 148
  • В сърцето на ММ
И ние,въпреки че сме още много малки,будуваме веднъж на ден като се нахраним-та до следващото хранене и после заспиваме.И си търсим компания,гледа- аха да проговори. Thinking

# 149
  • София
Момичета, благодаря ви за бързите отговори.  bouquet

antoniast, за бодуването - ние сме така откакто сме си в къщи, даже тези дни сутрин след яденето в 6ч. до следващото не спи. През деня също го прави.

Сега й мазахме устичката за млечницата, направо кошмар, скъса се да плаче #Crazy

Лека и спокойна нощ, отивам да почивам, че съм гроги.

Общи условия

Активация на акаунт