30 арабска - юбилейна /с контрол на входа/

• 14 213
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета
dtti засрамих се и ще пиша повече,но при мен само едни главоболия Лекарката ни каза да му намаля млечните продукти плодовите млека и така натанък,а пък той е на нискобелтъчна диета от преди година и половина ,т е  яйца,месо риба шоколад и всичко което децата обичат са ограничени Зеленчуците и плодовете може да яде без ограничение ,но не ги обича Единствено което ядеше повечко е плодовите млека и те сега са отменени Незнам какво да му давам Ако има някой нещо на ум да ми го напише Лошото е че тук в повечето продукти не се пише колко белтъчини ,а той може да яде всичко до белт 5 гр на 100 гр продуктЗа разлика от това което видях във Франция всичко се пише на упаковките и децата като него съвсем не са слабички Направо ми се ще да си хвана главата и да отида да живея в някоя друга европейска страна От друга страна тук има Ислям ,децата учат арабски ходят в джамията събота и неделя учат Коран ,носят хижаб без проблеми Хайде да не ви отегчавам с моите истории ще отида да изпия едно кафе ,че съм на диета и още не съм закусвала
лубито марси  аз учих в трета от 5 клас,брат ми който учеше в матиматическата имаше амбиции сестра му да не учи във владиславово и ме записа от 5 клас ,после в 8 клас имах индивидуален изпит и от обикновенна паралелка се преместих с разширено изучаване на немски в същата трета ,там и завърших После отидох в Плевен за рехабилитатор Няма какво да крия родена съм 1970 г   във Варна  Вие кой випуск сте
Ноя       Дано децата се оправят Опитай да им даваш свеж лимонов сок по повече н чая Моите деца съм ги свикнала щом започнат сливиците нарязват лимон на пърченца и ги овалвам в захар така си ги хапват Помисли и за себе си пиеш ли мулти витамини ,за да издържаш на напрежението
Бързо оздравяване на всички болни
dtti Не те попитах как започна при теб какво е това заболяване Мъжа ми
 има също киселини и постоянна болка в стомаха и практечески никакво ликарство не му помага Всеки доктор му казва че е на нервна почва
Приятен ден на всички

# 91
свеар,според доктора се е отразила бременоста,даяна беше много нагоре и напречно и натискаше по лявото ребро горе и до сега си ме боли там
още не съм усетила някаква промяна ,все пак ларам само на дини и пъпеши а и ле4ението е 2 месеца,моите ходят на летни курсове в джамията,всичките им приятелки са там,но тази седмица ги спрях защото малката сама не стои при баба си
Ноя дано да мине леко племенник на мъжа ми ,преди 2 год.му вадиха сливиците /колкото дилън беше/ и на 3тия ден си играеше

# 92
Ели най после на бг земя, как приемат децата промяната, хайде рая разбира но и сигурно много пита, но тито е бебе още!Кажи как приеха промяната!
моя сами не приема мног промените, голям срам от хората голямо дърпане, като мгаре на мост се дърпа!
Креми, и ние сме същите. Чак днес се поотпуснаха, но и днес дойде една роднина и пак се криха зад мен. Но няма нищо - ще свикнат.
Дани, и аз забравих да те поздравя за решението ви да оставите бебчо. Дано е каквото си искате, но най-вече да е живо и здраво. Това е Божа воля.

# 93
Дани, браво за избора и лека бременност  Hug

Ноичка, успех и дано изберете добър специалист, моите сливици са махани на 7 години и имам доста неприятни спомени оттогава, но е нямало начин правила съм нон-стоп много тежки ангини с усложнения....

Ели, желая ви бърза адаптация, предполагам като свикнат малките с близки, приятели и новата среда бързо ще потръгнат нещата.

Дидонка весела почивка и на теб  Grinning, след сауната миналите дни днес вече се живее  Flutter

Деска и на теб скорошно оздравяване, добре че проблема е лечим и неоперативно  Peace

# 94
Марси, при него проблемите от сливиците надвишават останалите. Хипертрофични са, една върху друга, постоянно хърка и спи с отворена уста. Най-леката настинка преминава в гнойна ангина, има вода зад тъпанчетата и на двете уши и може би и не дочува. Дори в нормално състояние са огромни. Не е лесно решение, но забавя ли го като порастне може и да страда повече, а и тогава възстановяването е много по-бавно, съдя по двама близки приятели, едната в гимназията, другият на 28, големи проблеми имаха. И моите са вадени, но до преди две седмици проблеми не съм имала.

Свате, отказахме се да ходим, най-много да ме дообъркат, а и в Saad мисля, че им плащат бонус ако убедят пациентът да се оперира при тях. Twisted Evil За тръбичките, докторът ми каза, че няма проблем да ходи на басейн, стига да не се гмурка. Ще ти пиша на лични, че нямам безжична връзка на лаптопа. Heart EyesМалките ще свикнат много бързо, после да не видиш проблем, че не искат да тръгват. Wink И леко с момченцата, нали? Twisted Evil

Креми, звучиш много бодро и отпочинало. И аз копнея за хладно време вече. Laughing

Деси, хернията се получава и от напъване при раждане и констипация. Mr. Green

Свеар, най-добре е мъжът ти да си направи ендоскопия, при силни киселини има съмнение за рефлукс, аз нямам никакви, но пак съм с такъв.
Ани, тъкмо щях да питам къде си. Heart Eyes

# 95
Момичета на втора страничка сме
Ноя ,благодаря за съвета
Нашия герой също хърка и е с големи сливици Лекарката ни искаше да ги извади ,но нас ни е страх да не спадне под 11 кг ,че за да се оперира трябва да е на 11 минимум Не трябва ли детенцето ти да се е възтановило тогава да му правят операция След толкова температура не е ли опасно да му се прави сега операция

# 96
Момичета на втора страничка сме

свеар видях и тъкмо реших да се намеся и ти ни извади. браво.ние сега се събуждаме и се 4удим къде да ходим после отвориха панаир на детето до нас,на новия мол или на панаира на цветята newsm78
но да стане поне 8 4е ина4е не се мърда

# 97
dtti Ние ще ходим да спим сега Току що децата се наобядваха и ще преспивам малкия ,а големите играят Свалих им вчера една торба с играчки събирани от миналата ваканция ,че да учат добреПосле имаме карате Хубаво е че си имате баба за да оставяш децата Ти работиш ли Какво правиш по цял ден Тук е още нормално времето Хайде отиваме да спим

# 98
Къдееееееее стеееееееееееееееее момичета
Пак сме на втора
Пепи привърши ли с поливането Абе то голяма жега ви е налегнало всички Thinking

# 99
Тук смееееееееее....
Марси, при него проблемите от сливиците надвишават останалите. Хипертрофични са, една върху друга, постоянно хърка и спи с отворена уста. Най-леката настинка преминава в гнойна ангина, има вода зад тъпанчетата и на двете уши и може би и не дочува. Дори в нормално състояние са огромни. Не е лесно решение, но забавя ли го като порастне може и да страда повече
Ноичка,въобще не се чудете,направо ги махайте!Аз имам проблеми със сливиците и до сега все си правя ангини.Страхувам се ,че може да ми увредят бъбреци,сърце и ревматизъм да ми докарат.Щом хърка,това е от 3та сливица.Трябва да обърнете внимание и на нея.Миличкия,дано скоро да свърши този кошмар,с тези болести.Ния,как е?Дано да е по-добре! PraynigМного ти дойде!Днес,много се разстроих.На една моя позната,момиченцето на 6г.,е пострадало с окото.Някакво дете с пистолет,от тези с топченцата да го стрелне в окото и големи проблеми.Изкуствена леща ,пластика и т.н.Сега вижда,но очното налягане е високо и детето е много травмирано.Ох...да пази Господ!  Praynig
Дидонка весела почивка и на теб  Grinning, след сауната миналите дни днес вече се живее  Flutter
Мерси,мила!Е,днес вече се живее!Хайде на море,там е прохладно!  sport027Отпуски няма ли?
Ей, наистина много рачета  :mrgreen

Ели,майка ми е Рак,на 09.07.
Дидонка, как върви почивката  Twisted Evil?
Върви Ели и лошото е,че ще свърши.Сега ще се изтърколи 1мес.  Sad Вие,как сте?Разбирам,че почти вече сте се адаптирали.Свеар,Хамдуля,че детенцето е по-добре!Деси,дини и пъпеши и по-малко мазнинки.Марси,стига с тези сладкиши! NaughtyВиж Деси  smile3521!Приятна вечер момичета!  bouquet

# 100
Диди, Ния е по-добре днес. Добре, че докторът я постави на система с антибиотик вчера, направо живна. Доволна съм много от него за сега, да чукам на дърво. Даже ще излезем след малко да разпуснем с Джон, нали е четвъртък. Wink

Свеар, Дилън е много добре вече, от много дни няма температура, но продължава на аугментин до операцията. След като лекарят е преценил, мисля да му се доверя.

Лека вечер от нас. Heart Eyes

# 101
Диди, Ния е по-добре днес. Добре, че докторът я постави на система с антибиотик вчера, направо живна. Доволна съм много от него за сега, да чукам на дърво. Даже ще излезем след малко да разпуснем с Джон, нали е четвъртък. Wink

Свеар, Дилън е много добре вече, от много дни няма температура, но продължава на аугментин до операцията. След като лекарят е преценил, мисля да му се доверя.

Лека вечер от нас. Heart Eyes
Е,добре,че се оправя! Praynig Довери му се няма да сгрешиш!Когато сливиците са болни,те са огнище на инфекции и бариерната функция,която имат,не я осъществяват,напротив,"врата"на вируси и бактерии.  Peace

# 102
Ноичка, Have Fun  Peace, заслужавате го много ви се струпа напоследък, бързо оздравяване на Ния, как пък никой не го подмина този вирус  Confused

Диде, вие планирате ли моренце  Wink, планина при мен засега отпуската е далеч, а и едни грижи са ме налегнали, та още не мисля за ваканция  Confused

# 103
Добре че се появихте ,че аз вече се поуплаших
Ноя няма колебания да му се махнат сливиците ,но каква е тази вода около ушите не е ли опасно да прави операция сега или да се изчака още поне 15 дни Незнам Ние като правихме операции трябваше детето да не е боледувало от преди 15 дни и да не е приемало антибиотик Доколкото знам не се прави операции в остър период на заболяването Е, НАЛИ ДОКТОРИТЕ ЗНАЯТ ПОВЕЧЕ  от мен Желая ви УСПЕХ  bouquet Peace  bouquet

# 104
Диде, вие планирате ли моренце  Wink, планина при мен засега отпуската е далеч, а и едни грижи са ме налегнали, та още не мисля за ваканция  Confused
Ани,още не сме решили.На планина бяхме март месец.На Велинград и после на Сандански,3-та и изкарахме мн.добре.Море си имаме там.На около 100м.от нас.Но то май,който е от морето не го цени така,както другите.Преди си спомням "умирах" за море,чаках лятото с нетърпение.Сега,когато ми е под носа,не го оценявам.
Свеар,така е ,когато предстои операция,трябва организма да е здрав.В следствие на болните сливици,инфекцията рефлектира в ушите(най-близо до огнището са те) и е неприятно,защото недочува,а е вероятно и да има болки.Има терапия с антибиотик(Бензацилин),поставя се инжекц.,но е мн.болезнено и не винаги има резултат.Дано всичко да се оправи! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт