На море и планина,ще летува АВГУСТовската тайфа!

• 10 282
  • 308
  •   1
Отговори
# 15
Пу и за мен в новата темичка.

Ember може и в Пловдив да дойдеш. Тук все не успяваме да направим срещичка.

Ставам да закусим,че ме дърпа за ръката. Grinning

# 16
  • гр.София
 Аз реших,че Бубчето нарочно е законспирирала така темата ни Mr. Green

Пепеджинс,надявам се такива гадории да не лапат.Ще й вървя по петите неотлъчно.

Ember,защо да не дойдеш,ще е супер. / А ние както ще ходим на море края на август,началото на септ.-най-много да ви гледам по новините Grinning/

# 17
Тра-ла-ла-ла-ли,нека да вали Simple Smile

от дъждеца ах, нас не ни е страх:)

Сладурско заглавие на темичката ни

# 18
Честита нова тема! Бубче, много сладка украса Grinning
Моята щерка днес направо ме разби, като е заспала в 14.00 ч ей сега я чувам да мърка от леглото. Такова следобедно спане не е било никога. Отивам да я храня и излизаме в двора.

# 19
  • софия
Темчката ни е супер свежа  Hug!Бубеbouquet!
Сега се прибирам да взема малката и отиваме при педката да ни теглят  Rolling Eyes!
Днес си повисях в един магазин,за очила,около час време....Пробвах около 15,20 модела,но тези които ми харесваха струваха  #Crazy-МНОГО!!!!
Накрая се спрях на едни,които бяха маааалко по приемливи в цената и се пазарих като циганин и за отстъпка...Накрая ми свалиха 10 %,но нещо ме зачовърка еврейското,което татито ми предаде и пак не ги взех.Изнизах се от магазина,като нас..на  Embarassed!
Машинки на Чико има в прасешкия  Peace!
За рождения ден,ще е най-добре верно септември.На 'ладовинка се пие повече и не хваща толко  Mr. Green!

# 20
DreamsEmbarassed Simple Smile И все пак ако минаваш може ли да видиш и цената?
Kaili, вярно Пловдив е по-близо  Peace,ама ще се организирате ли?Май пловдивчанки не са много активни. . . Simple Smile

# 21
  • Бургас
Аз съм съгласна с това да направим празненство и по градовете.
Като ви чета как в София постояно се събирате,а ние тук в Бургас Weary.....и направо ви завиждам. smile3501
Забравих да ви се похваля имаме си втори зъбnewsm68
Толкова се притеснявах,че още нямаме зъби,а те и двата излязоха един след друг за 5-6 дни
.

# 22
Току що ми се обадиха, донесли са ни играчката от Pampers! newsm44

AndyB, голямо благодаря!  bouquet

# 23
Запис и от мен  Heart Eyes
Бубче  newsm51,както винаги много сладка тема
Ира честито ви второ зъбче   bouquet
Ember,ама то като гледам останахме само май 3 пловдичанки,които пишат редовно  newsm78
Дриймс,Валка, Бланк   love001,ама много зор да ме видите бре,а вие къде сте?/с изключение на Валката/   Mr. Greenно нямам актуална снимка,качих 3 снимки в 10 месечните,може там да ме видите,но снимките не са нищо особенно  Embarassed

P.S Валка утре на Русенската среща да не забравиш да снимаш ей  hahaha

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 19:01 от miss_74

# 24
miss_74 ще спя спокойно довечера. Ти на това ли му викаш нищо особено?  Laughing Я, каква си фина - екстра си!  Peace
Ember щв пеоверя за цената. Миналата година беше около 20 лв. Машинката работи с батерия ААА. Ако е хубава издържа около месец.
А пък Токи се е изринал от жегата. Държим го само по боди и се чудя сега дали да го оставим само по памперс. А някой знае ли дали Фенистила помага при обриви от топло?  newsm78
IrrA_78 честото ви второ зъбче.  Peace
Егати чата направих днес.
Хайде лека вечер.  Heart Eyes

# 25
Здравейте и от мен!
Ние още нямаме зъб...
Как я карате в жегата? Калина през нощите не може да спи и аз вече не знам на кой свят съм:(
През деня пускам климатика , но ме е страх да го оставям и през ноща , че кошарата й  ниска и ме е страх да не я разболея. Едвам чакам утре- другиден да разхлади...

# 26
Здравейте и от мен!
Имаме си отново прекрасна приказна тема   bouquet
За машинките за комари - днес бях в прасешкия и са свършили. Нашто тати онзи ден я взе от магазина, който е срещу София ленд /май се казваше 9 +  newsm78/. Струва 22 лв. - ния сме я ползвали малко - само 2-3 дни - но май има ефект. Аз съм изпохапана цялата, а Лори няма нито една пъпчица. Дано съм ви била полезна.
Ставам, че сме на гости на родителите ми и брат ми ще ме изяде че съм му седнала на комп

# 27
Marulka, много бих искала да омеся лично питката за прохождането на Пресиан. Би ли споделила рецепта, техника на приготвяне и печене. Много ще съм ти благодарна, да знаиш Simple Smile

Мин. седмица , вечер, след като детето заспиваше и си правех точно този коктейл 50/50 шампанско с порток.сок. Хубаво е шампанското да е сладко, а такова е Советское Игристое, май беше към 2лв. в Пикадили

Velmar, немците обичат да пият "Шанди" - бира и спрайт 50/50. Подходящо е за хора, който необичат горчивината в бирата.

Ай стига съм се правила на веща, ами да се събарям, че и без това съм зашеметена от готвене в нашия скромен апартамент със завидните 35 градуса

# 28
Дриймс4е, Фенистила става и за обриви от пот Peace.Днес отново ни го изписаха CrazyУспокоява сърбежа   и т.н......
Аз отивам да къпя  Дари , да я храня и слагам да спи, 4е съм и сама ( татито е на РД).После пак ще пиша- обещавам GrinningНяма измъкване от мен днес Joy

# 29
  • София
Привет!  Hug
Много сте активни нощес!  ooooh! Явно вампирясваме дружно Mr. Green, но нашият компютър вечер е зает от таткото и аз гледам Кръцни-срежи  Confused
Ние днес бяхме на 23 градуса  Sunglasses Hug , на Витоша. Запалих се яко и при всеки свободен ден на таткото ще го карам да идем там. Че море едва ли ще ни види тази година.
Марулка, призната си отдавна за кулинаря на групата,  chef  ако има и други спорещи за титлата - моля снимки! Wink , но едва ли ще направя нещо, дори и да дадеш рецепти - аз обичам само да папам  Embarassed Blush То си ми и личи, за съжаление.
Дриймс, радвам се че пишеш!  Hug
Ние се къпем в банята, душа рядко му харесва.
Ох, най-после се наака  hahaha
До писане!

Общи условия

Активация на акаунт