Октомврийското бебоче рита и не спира и с радост за снимки позира!

• 16 832
  • 274
  •   1
Отговори
# 135
dobra , супер звучи, мерси.  Май съм изпуснала важна лекция. Аз уж чета какво да се яде и на какво да се набляга, но не знам до колко се справям да си кажа честно. По въпроса за храненето от няколко дни много мами ядат бухтички. Блазе ви, аз не мога да ям пържено, защото имам колит  Cry. И така като си говорите, така ми звучи вкусно.

BettyV , аз ходих на фетална морфология в Фемина при Доктор Марков и съм много доволна. Ще видиш колко е готино на феталната. Всичко се вижда и ти обясняват какво гледат. Пълно вълнение е.

geriing , нали с теб сме почти заедно в бременеенето. на мен са ми правили само две изследвания на урината до сега. На теб колко? Успех  Hug , сигурно всичко ще е наред. не се притеснявай. и аз като теб и gabi малко се чудя в кой месец съм.. въпреки че ти май се ориентираш вече.

А, за килограмите... аз съм наддала 1.5 кила за 2 седмици. Забременях на 47... а сега съм 50.5. Лекарката нищо не ми е казала обаче  newsm78

# 136
  • Варна
Леле що ли влизам във вашата темичка  newsm78

От както ви чета не съм спряла да набивам тестени закуски всеки ден за обяд Mr. Green Blush

# 137
Момичета, много съм развълнувана!!!
 smile3521
Туко що получих съобщение от ШуърЧек, че съм една от 5-те финалиски в конкурса "Как му казахте, че сте бременна?"
Ще публикуват разказа ми в списание "9 месеца" и един ден малката, като започне да чете ще й го дам да види баща й и майка й, какви са ги вършили, като са я направили  newsm47
... надявам се да публикуват и снимки (аз им пратих), та да види баща си, как се е радвал милия със сълзи направо!  newsm62

# 138
Момичета, много съм развълнувана!!!
 smile3521
Туко що получих съобщение от ШуърЧек, че съм една от 5-те финалиски в конкурса "Как му казахте, че сте бременна?"
Ще публикуват разказа ми в списание "9 месеца" и един ден малката, като започне да чете ще й го дам да види баща й и майка й, какви са ги вършили, като са я направили  newsm47
... надявам се да публикуват и снимки (аз им пратих), та да види баща си, как се е радвал милия със сълзи направо!  newsm62
  БРАВО..поздравления !

# 139
ushco поздравявам те!!! smile3501 В кой брой на списанието ще бъде публикуван разказа ти?
Хайде пусни малко снимчици и в нашето албумче!

# 140
  • София
dobra мерси за инфото за следващите лекции......май съм изпуснала интересна тема  newsm12
leni01 по повод на урината аз отидох, защото в събота забелязах, че първата урина ми е малко мътна. Лекарката ми пусна веднага изследване /аз си носех от вкъщи в стерилно шише/ и след половин час ми излязоха резултатите.....каза имаш бактерии и ме накара на следващия ден пак стерилна да си пусна и така станаха три пътите, в които съм давала за изследване. Уфффф в понеделник ще видим какви са резултатите  newsm17 /извинете, че съм толкова директна по тези въпроси/.А иначе пълна кръвна картина са ми правили 1 път до сега + кръвна група, СПИН, васермани австралийски антиген. Другата седмица пак ще ми точат от кръвчицата за кръвна картина.Много ти благодаря за подкрепата  newsm51
BettyV аз от днес започнах втора опаковка на Hipp Natal active и на мен добре ми понасят. По отношение на ФМ при доц. Томова мисля ,че ще останеш доволна, защото жената е безкрайно мила   newsm51и много подробно ти обяснява всичко.
Мами я кажете някоя от вас пие ли Зима флуор/май така се казваше/ ?! Аз в понеделник ще питам на ЖК-то, защоот съм чувала, че е добре за зъбите и на мама и на бебчето.

# 141
За жалост още не знам, в кой брой ще го публикуват, но ще е някой от следващите 5 броя. Като разбера веднага ще ви кажа!
А ето го и миличкия!
Аз чаках 10 дни и му го сервирах на рожденния ден - розова рамка за снимка с първия ултра звук в нея!  smile3508

# 142
ushco то се вижда колко е щстлив таткото!!!Направила си страхотен подарък изненада най-ценният на света! smile3521

# 143
  • София
ushco  успя да ме развълнуваш, че чак пуснах някоя и друга сълза  smile3503 Браво на теб, идеята ти е просто невероятна!!! ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!! smile3521 Снимките са много хубави и показателни за фурора, който си предизвикала.

# 144
Привет и от мен днес   love001
viodidi и аз имам проблеми с урината, вчера отивам да си видя изследванията и сестрата така ме стресна, каза че не са ми добри изследванията и имам повишени левкоцити . По-късно отидох при доктора и ми изписа таблетки "мечо грозде", при положение, че никога не съм имала проблеми с бъбреците. Каза ми в понеделник да отида и да повторя изследването. По-това, което прочетох из нета разбрах че тази билка не е препоръчитлна за бременни. Толкова съм се притеснила, незнам дали да ги пия или не. Ако някоя от вас е пила, моля да пише. Като изключим тези притеснения всичко е наред, усещам го бебчо от време на време да раздава шутчета и толкова ми става готино, че сама си се усмихвам
ushco аз от началото на бременността пия зимафлуор, попитах и доктора и каза че е напълно безвредно.
Наистина много оригинално е станало, поздравявам те  smile3525

# 145
Ushco, стратхотни сте!
Това е било най - безценния подарък! Просълзих се!

# 146
Привет и от мен, мами!  Hug
Отдавна се завърнах от лекцията на "9 месеца", но докато се намотам и то станало вече следобяд. Само да споделя, че беше много интересно и полезно това, което чух днес. Темата беше за кърменото, а лекторката е една много приятна дама, акушерка, но и детски психолог, която след това отдели внимание на някои от мамите с бебета. Имаше около 40 мами. След лекцията ни направиха и малка презентация за продуктите на Нук и за това как се ползват помпите. Аз се зарибих и съм решила и на следвище лекции да отида. За мамите, които искат да присъстват само да кажа, че мястото от Олимпийския клуб се променя на пицария Годзила на бул. "Мария Луйза", в лятната градина, а това ще е на 12.07. пак от 9 и 30. Ще се радвам да се видим с някои от вас. Темата тогава ще е "Кой кой е в родилната зала". И тук накрая имаше разни подаръчета за мамите и много рекламни материали.
ushco, мила, честито и поздравления от мен за оригиналната идея. Много ме трогна. Таткото е на седмото небе - личи си по снимките.  thumbsup Ти дори тогава си уцелила цвета на рамката с този на бебка!  smile3501 4470 Ще чакам с нетърпение и публикацията в списанието. Ти си нашата медийна звезда!  Two Hearts
BettyV, злато е твоят мъж!  smile3521
Ивон, сега с тези мекици.... ще разваля пак дисциплината. Права си, че мамите са добър източник на вкусотии... Моята и тя все ми устройва разни угощения, на които се чудя как да устоявам. cook   33uu
polly1234, успех на изпита и от мен. Бъди сигурна, че вече са те забравили от предния път, а и с това коремче как да те скъса човек... thumbsup smile3521
Момичета, пожелавам ви бързо да се отървете от досадното кървене на венците. Знам, че е важно и да е с мека четка или ако не, за да е максимално щадящо за венците, да я облеете преди миене с гореща вода, за да умекне. Знам също, че и отварата от лайка също помага.  thumbsup
А на гадните бактерии -  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Irenn, това с нямането на вода си е кошмарна работа, особено в жегите. Ние бяхме така един ден и то заради тъпите строежи край нас, но за щастие бързо решиха проблема. Дано и при вас да се е получило така, че с толкова майстори и мъже на главата.... сложна работа.  newsm12  Peace
viodidi, това с кекса ме свали от смях направо... rotfImbo Какви асоциации им хрумват на мъжете само.  newsm78
 Smile bye Kissing Heart

# 147
ushco, БРАВО за снимките. Страхотни са. Супер.

geriing и на мен са ми правили пълни изследвания за СПИН и т.н. и всичко беше ок. ако ти призная, че не съм гледала урината си.. newsm78 хм , може би би трябвало. не знам. Ще кажеш какво са ти казали. (аз май не знам как изглежда урината, ако има проблем  newsm78)

viodidi и на теб успех.  Peace с изследванията.

Зима флуор не съм пила и не съм чувала дори за тях.

# 148
usho мойте поздравления. Мен още ме е яд че не изкачах няколко дни за да стане 14,02 за да му го кажа на празника ама нали не мога да си трая та така.

# 149

Мили мамчета, изглежда сме се събрали любителки на животни Grinning Laughing Grinning
В КОЕТО НЯМА НИЩО ЛОШО ДЕ...ЗАЩОТО, КОЙТО ОБИЧА ЖИВОТНИТЕ, ОБИЧА И ХОРАТА . ХАРАСЕХА МИ ИСТОРИИТЕ ЗА СПАСЕНИТЕ ЖИВОТНИ. и НИЕ НЕ ВЕДНЪЖ СМЕ СПАСЯВАЛИ ЖИВОТНИ..
Веднъж едно гълъбче и ние намерихме на терасата. Не летеше. Специално му купих храна и десетина дни си го гледахме.После като видях, че вече май ще мойе да лети с малкия го пуснахме пред блока и то си отлетя.
Другото не беше чак толкова успешно, но поне живота му спасихме. Пак намираме гълъбще, но с цчупено крило. Заведохме го на ветиринар. Превързаха го, биха му инжекция и казаха да чакаме около месец .Но не ни даваха много надежда , че щее се управи. И наистина гълъбчето така и не излетя вече. Та доста време го гледахме в клетка на терасата, но все ми беше жал за животинчето, че не е на свобода. И решихме да го занеса на село при майка ми. И да ви кажа там се чувстваше по-добре в двора. Майсе чувстваше като кокошка, защото ходеше с тях и с тях се хранеше. Кръстихме го Чери. Там живя около 2 години, после изчезна без следа. Не искам да си мисля какво може да му се е случило. Но все пак му удължихме живота.
Това е на бързо...Сега с малкия ще излизаме на разходка. До скоро. мамчета  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт