US -14

• 13 392
  • 315
  •   1
Отговори
# 195
блажка,от няколко дни се каня да ти покажа това.

# 196

И аз съм на това мнение  Peace

Знам обаче за няколко случая дето дойдоха тука с мисълта да берат пари по дърветата. Такива нямаше. Оплакваха се 2-3-4 години и си хванаха кепенцата и си заминаха за БГ-то.
Познавам и такива дето дойдоха, и сега си живуркат в общи линии, посредствена работа.
Познавам и трети, дето черпят opportunities с пълни шепи и са постигнали много - такива хора най-уважавам.

Та по мнението на 4baby  Peace - Америка не е за всеки, с или без зелена карта.

За толкова години тук и аз на всякакви случаи се нагледах - обобщила си ги просто чудесно!

# 197
Интересно изглежда.  Simple Smile Те още преди няколко години искаха да въвеждат такива машини по книжарниците, но досега не съм виждала. Ще чакаме Ню Йорк Пъблик да разкажат за развоя на начинанието.  Simple Smile

# 198
Някой от вас гледал ли е " This film is not yet rated"? Гледах го днеска, документален е, не игрален, за това как се слага рейтинг на филмите. Честно казано аз досега живеех в заблудата, че рейтването се прави от филмовата продукция. Далеееече, далече от истината.

Чакам с нетърпение да излезе " Sicko" на Майкъл Муур за здравната система.

# 199
Някой от вас гледал ли е " This film is not yet rated"? Гледах го днеска, документален е, не игрален, за това как се слага рейтинг на филмите. Честно казано аз досега живеех в заблудата, че рейтването се прави от филмовата продукция. Далеееече, далече от истината.

На опашка съм за него от доста време, почти съм се класирала вече на финала.
Току-що гледах "Children of Men" и много ми хареса.

# 200

На опашката за "Sicko" или за другия? Да споделиш впечатления после!!! Hug

# 201

На опашката за "Sicko" или за другия? Да споделиш впечатления после!!! Hug
За " This film is not yet rated". Ще се разпиша, като му дойде времето.  Simple Smile

# 202

Една колежка го гледа миналата седмица, много беше впечатлена, ще го взема да го гледам следващия път. Аз споменах вече, че тия дни гледаме да ходим повече на кино (докато още можем), и гледахме Умирай трудно 4 и A mighty heart.  На Children of Men се глася няколко седмици вече, но чакам да ми дойде музата за него.

За Sicko, и аз нямам търпение да го видя. Току що гледах Лари Кинг с Майкъл Мур, филма определено изглежда интересен. А и темата за здравеопазването ми е особено интересна.

# 203
Ей не спите бе!!! Simple Smile Викам си как ще пусна сега нещо да се човърка утре в темата, гледам 10 човека будни Simple Smile Тичам да спя аз, че утре пирогите ме чакат, че и комшийчето се обади, че иска да дойде с мене, та няма измъкване  Laughing

# 204
Шегувай се ти, ама ще видиш като се изтърся у вас барабар с двуметров мъж, а може и с тенджера сурови шишчета  Laughing (тъкмо си купих дървени шишове  Mr. Green и няма къде да пека).

Хич не се шегувам, добре сте дошли. За двуметрови мъже и по-дребните им жени  Grinning предлагаме кебапчета и наденички, българско производство. Барбекюто ни събира храна за 30 човека, не мож ме уплаши.
 Laughing

# 205
Ей не спите бе!!! Simple Smile Викам си как ще пусна сега нещо да се човърка утре в темата, гледам 10 човека будни Simple Smile

Laughing  Аз имам извинение, при мен е още 22, 30. Другите да му мислят.
Освен това току що се сдобихме с новия IPhone и чакаме да го активират, в нашата къща няма да се спи поне до 2. 

# 206
Интересно изглежда.  Simple Smile Те още преди няколко години искаха да въвеждат такива машини по книжарниците, но досега не съм виждала. Ще чакаме Ню Йорк Пъблик да разкажат за развоя на начинанието.  Simple Smile
az съм явно бая назадни4ава,но 4етох-4етох и така и не разбрах -освен ако цялата книга не ми трябва мигновенно и до мен няма магазин за 2ра ръка книги и не мога да я изтегля онлайн -какъв е смисъла?...а и 5ц на страница е 20+ кинта за дебела книга,това ми се струва бая за принтаут ламиниран..

# 207
az съм явно бая назадни4ава,но 4етох-4етох и така и не разбрах -освен ако цялата книга не ми трябва мигновенно и до мен няма магазин за 2ра ръка книги и не мога да я изтегля онлайн -какъв е смисъла?...а и 5ц на страница е 20+ кинта за дебела книга,това ми се струва бая за принтаут ламиниран..
Ако я някаква рядка книга, или на чужд език, и не е налична в библиотечната система, и е необходима бързо, би имало смисъл. Някои от тези книги вървят по около $100 в Амазон. Но аз доколкото разбирам, това ще са книги, които и без това ще са достъпни електронно.
Доволна съм, че не сме пилотна библиотека за тази машина, привиждат ми се надписи out of order.  Mr. Green
Не си чак толкова назадничава, мисля, че глезотиите по библиотеките са повече от потребностите.  Simple Smile

# 208
. Но аз доколкото разбирам, това ще са книги, които и без това ще са достъпни електронно.
е това баш ме смути,говорят за пъблик домейн книги,к така и така ги има срещу малка такса за даунолудване..ако е нещо рядно и 4уждоези4но разбирам,но не знам дали би си изплатило цената,едва ли хората кото 4етат Корейски от 50те години в оригинал са толкова многобройни
мерси за разяснението 4е ве4е съвсем за тъпа се имам на моменти..

# 209
. Но аз доколкото разбирам, това ще са книги, които и без това ще са достъпни електронно.
е това баш ме смути,говорят за пъблик домейн книги,к така и така ги има срещу малка такса за даунолудване..ако е нещо рядно и 4уждоези4но разбирам,но не знам дали би си изплатило цената,едва ли хората кото 4етат Корейски от 50те години в оригинал са толкова многобройни
мерси за разяснението 4е ве4е съвсем за тъпа се имам на моменти..
И на мене такива мисли ми се въртят, но гледам да се усмихвам, в това поне риск няма.  Simple Smile А и може имат основания за машината. Става въпрос все пак за бизнес-научната библиотека на Ню Йорк пъблик, та там едва ли ще печатат Джанет Ежанович. Шефът на тази библиотека ми беше преподавател в университета, и от него съм чувала, че бизнес хората каквото искат, го искат точно и бързо, може би в такава ситуация има смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт