US -14

• 13 367
  • 315
  •   1
Отговори
# 210
Би ли пояснила на хай-тек невежата ...

# 211

Чакам с нетърпение да излезе " Sicko" на Майкъл Муур за здравната система.

Снощи четох ривюто в Ню Йоркъра - боза бил, даже се подигравал с читателя. Ше видим!  Wink

# 212
Лелеее, момичета, много сте изписали Grinning. Аз за 1.5 дни нямах интернет и има 4-5 странички да чета. Жалко изпуснах темата за била, най-много имиграционни дискусии имаме вкъщи, нищо следващия път Mr. Green

Само не се сдържах ще отговоря на Ellie: Laughing в Walmart на касиерките начална заплата е $8.25, а примерно za Deli е повече( поне у наше село, сигурно инфо).Незнам колко е в PizzaHut, но аз работех в fast food за една година, започнах на $,7.50 и завърших на $11. Незнам как е в другаде където има много нелегални, там, може да плащат по-малко на такива места. Peace

Зора, честит IPhone, като го използвате малко, кажи дали си доволна. Hug

Аз да се похваля от снощи имам нова кола. Ама като давахме старата ми се дорева, но и е време, a не се издържаше без климатик.

4-ти ще сме си удома, ако навия мъжо ще отидем до Бoстън за зарята, но с бебето ще е ужас след това да се приберем заради трафика.

Аз дори незнаех че Майкъл Муур има нов филм newsm78.  Май не само в четенето на нашия форум съм изостанала Joy

# 213
Би ли пояснила на хай-тек невежата ...

Зора като горд притежател сигурно ще каже повече, аз това, което мога да ти кажа е, че става дума за най- новия Apple тел (като май последното нещо, което тази джаджа всъщност е, е тел, т.е. има милион нови и революционни функции). Официалното му представяне на пазара беше вчера и хората са се редили с часове на опашка, за да го купят:
http://www.cnn.com/2007/TECH/ptech/06/29/iphone.ap/index.html?eref=sitesearch

http://www.apple.com/iphone/

Зора, кажи повече, моля.

# 214
Вие наистина не сте спали, че и толкова ранобудници има. То не че аз станах късно - Марти както винаги в 6:30 беше на крак викайки "мама". После бяхме на пазар да купим малко пресни ягоди и малини и чак сега поглеждам и вече цела страница сте изписали. Много ми хареса и на мен This Film is Not Yet Rated, аз го гледах по IFC, супер канал е между другото. И аз чакам да излезе Sicko, ама не знам точно кога ще успея да го гледам.

Children of Men e невероятен филм, супер. С ръце и крака го препоръчвам.

А някой гледал ли е Little Children? Това ми е любимия филм от миналата година, и сигурно ще си остане в моето топ 10. Страшно добре направен и изигран и такива интересни теми се разглеждат. И него го препоръчвам за тези, които не са го гледали. След този филм с удоволствие отидох на работа и не се почуствах виновна, че не съм си в къщи с детето  Wink

Ако някой има пак за телефонна връзка този уикенд ми звъннете. Peace

# 215

А някой гледал ли е Little Children? :
Снощи най-после намерих време,и го гледах...добро...много объркани души....

# 216
Много ми хареса и на мен This Film is Not Yet Rated, аз го гледах по IFC, супер канал е между другото. И аз чакам да излезе Sicko, ама не знам точно кога ще успея да го гледам.

Children of Men e невероятен филм, супер. С ръце и крака го препоръчвам.

А някой гледал ли е Little Children? Това ми е любимия филм от миналата година, и сигурно ще си остане в моето топ 10. Страшно добре направен и изигран и такива интересни теми се разглеждат. И него го препоръчвам за тези, които не са го гледали. След този филм с удоволствие отидох на работа и не се почуствах виновна, че не съм си в къщи с детето  Wink

Хареса ми "Little Children", макар че, честно казано, очаквах повече да ми хареса. Като че ли отидох с прекалено голяма кошница заради чувствителността си към темата.
IFC ми беше и на мене любим канал, като имахме кабелна телевизия. Вече ни телевизия, ни време за нея има, натрупваме на шкафчето DVD-тата и гледаме поне с тях да сварим.
За "Children of Men" вече се изказах. Simple Smile
Много ми се гледа на мене пак един френско-канадски филм, даваха го преди няколко години, за писателка, самотна майка, която става популярна, и както се казва, "успява", за разлика от всички около нея (майка, бивш съпруг и други субекти), които теглеха на везни децата спрямо другото. Но изобщо не се сещам за заглавието. Даже питах в Клюкарника веднъж, но никой не го беше гледал. А се почувствах прекрасно след този филм, изместваше центъра на дилемата от деца-кариера към всеотдайност-егоцентризъм. Т.е., този, който е всеотдаен, е всеотдаен навсякъде, и успява, като в същото време е в хармония със себе си.

Последна редакция: сб, 30 юни 2007, 19:21 от блажка

# 217

Много ми се гледа на мене пак един френско-канадски филм, даваха го преди няколко години, за писателка, самотна майка, която става популярна, и както се казва, "успява", за разлика от всички около нея (майка, бивш съпруг и други субекти), които теглеха на везни децата спрямо другото. Но изобщо не се сещам за заглавието. Даже питах в Клюкарника веднъж, но никой не го беше гледал. А се почувствах прекрасно след този филм, изместваше центъра на дилемата от деца-кариера към всеотдайност-егоцентризъм. Т.е., този, който е всеотдаен, е всеотдаен навсякъде, и успява, като в същото време е в хармония със себе си.

не го знам. Някой известен режисьор или актьор в него?

# 218
Children of men го започнахме наскоро и скъпия съпруг не му даде голям шанс ,спряхме го и почнахме друг ,аз естествено съм си го оставила на страна да си го изгледам сама ,и довечера това ще направя щом и ръце и крака вдигате Laughing

IFC и sundance са ми любими канали,гледам чужди филми с голямо удоволствие.Гледали ли сте италианския Non ti muovere,в главната роля е Пенелопе Круз ,невероятно изпълнение-препоръчвам го.
блажка...хвърли ме оркестъра  с този филм , да не е  с Гуинет Палтроу  и името на филма  беше с името на писателката ,във филма мъжът и я изостави с 2 деца щото си имаше любовница ...нещо такова си спомням?!

# 219
Гледали ли сте италианския Non ti muovere,в главната роля е Пенелопе Круз ,невероятно изпълнение-препоръчвам го.

smile3521
Честно казано мога да гледам която и да е боза с Пенелопе (например последния на Алмодовар), толкова я харесвам!

# 220
 С риск да ме разпнете, аз не съм фен на Апъл и IPhone-а им. Ако следите пазара за мобилни телефони, функциите на Iphone-а ги има от сума време. Повечето смарт телефони могат да правят абсолютно същите неща, но просто рекламата им е по-малка и минават между другото. Малко са им подвеждащи рекламите, защото едва ли не се обявяват, че са открили топлата вода, което просто е светлинни години далеч от истината. Понеже половинката тука се занимава като хоби с програмиране за смарт телефони и аз покрай него съм горе-долу в час с нещата, ама Апъл в последно време просто дразнят с "великите" си открития.  Rolling Eyes  Вярно е, че всичко е в презентацията и Апъл нищо не са виновни, че останалите не са си популяризирали телефоните, ама все пак.
Първият телефон с touch screen на който имаш достъп до интернет и стриймваш видео ама друг път. Ние от сума време гледаме клипове по youtube на телефоните, а пък за обикновен интернет от кога ползваме да не говоря.

# 221
Гледали ли сте италианския Non ti muovere,в главната роля е Пенелопе Круз ,невероятно изпълнение-препоръчвам го.

smile3521
Честно казано мога да гледам която и да е боза с Пенелопе (например последния на Алмодовар), толкова я харесвам!

За Volver ли става въпрос? Много шашав филм ама много интересен,и аз я обожавам,повече я харесвам във чуждите продукции обаче ,в смисъл европейските .

# 222
За Volver ли става въпрос? Много шашав филм ама много интересен,и аз я обожавам,повече я харесвам във чуждите продукции обаче ,в смисъл европейските .

Тъкмо днеска ще го вземаме Волвер (и Night at the museum, кажете мнение?), дано да ни хареса Simple Smile!

# 223
Night at the Мuseum ще му хареса на Калин.
Като за непретенциозен и разтоварващ филм, става  Grinning

# 224
Night at the Мuseum ще му хареса на Калин.
Като за непретенциозен и разтоварващ филм, става  Grinning

Аз нали съм пишман шофьорка ги мъкна всеки ден до библиотеката и му вземаме филми и книжки Laughing Ей, да ви кажа колко много ни хареса Cat in the Hat на Dr Seuss! Аз чак не очаквах, сега ще вземаме други от поредицата. А в книжката му с приказки на английски дето взехме последно има приказката за Дядо и ряпа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт