кои дезодоранти ...

• 2 302
  • 38
  •   1
Отговори
# 15
Спрей последно на Адидас ползвах - петна бели не оставя, но и никаква работа не върши.

# 16
Mitchum на REVLON newsm10
Много съм доволна от него!

# 17
  • Резерват "Северозапад"
и нямам оплаквания, още повече че исках и да е с почти неутрален аромат.
Тук е малко над 2 евро.
Ползвам в момента същия, но на мен ми оставя бели петна newsm78 и тъкмо се чудех с какъв да го сменя.

# 18
Дълго време ползвах рол от на Виши, но разбрах,че са спрели да го внасят. Взех си на Клоран (цена около 12 лв).

Не са спрели да го внасят, а се е сменила фирмата вносител и за това бяха поизчезнали. Вече новият вносител работи и са започнали зареждането. Това го знам от аптеката до вкъщи. И аз използвах със зелената капачка, но докато го нямаше си взимах мъжката ( с червена капачка) и също съм доволна. Аптекарката ми каза, че вече и рол она със зелата капачка е без аромат, както този с бялата.

# 19
Дезодорантите  които съдържат талк оставят бели петна.

Последна редакция: чт, 28 юни 2007, 20:57 от шоши

# 20
Рол-оните на Нивея  Peace Сега ползвам новия който е перлен и съм страшно доволна. А като цяло от 6 години използвам само рол-он на Нивея и не бих заменила за нищо на света  Peace

# 21
  А перленият оставя ли следи?  newsm78  Досега, които съм пробвала на Нивеа, белеят ужаснo всичките...  Sick

# 22
най-съм доволна от гела на Lady speed stick Peace

# 23
  • в ябълковата градина
Миналата година по това време го бях закъсала нещо. Страшно и абсурдно потене. Ужасна работа. Без аромат, а оставяше петна по дрехите. Сега съм спряла захарта и изключително рядко ям по едно парченце шоколад или 3в1. И нямам проблем нито с потенето, нито с петна по дрехите.

Миналата година ползвах Одорекс и помага.
Сега съм на Рексона -ролон.
Дато свърши - Дав.

# 24
най-съм доволна от гела на Lady speed stick Peace
  И аз!!!  Peace Peace Peace

# 25
Зелената ролка на Виши! Heart Eyes Peace

# 26
  А перленият оставя ли следи?  newsm78  Досега, които съм пробвала на Нивеа, белеят ужаснo всичките...  Sick

Нито перлената нито другата ми оставят някакви петна  Naughty

# 27
         Rolling Eyes   Странно... Може би слагаш много мъничко....  newsm78  На мен и рексоната също ми оставя...

# 28
  • 1st floor
         Rolling Eyes   Странно... Може би слагаш много мъничко....  newsm78  На мен и рексоната също ми оставя...
и на мен рексоната ми оставя ,  и то доста!

# 29
Рол-он дезодорантите не оставят петна. А от гела на lady speed stick съм страшно недоволна- все едно не съм си слагала дезодорант, т.е ефект=нула

Общи условия

Активация на акаунт