ЮЛСКАТА дружинка вече става на една годинка!

• 14 939
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Честит Рожден ден на малката Жасмина,на мама Сузи А.Да е здрава и засмяна!!!

Попова,точно така ставаше въпрос за тези,които ще почиват по това време във Варна и за Варненските мами. Hug Hug Hug
Не смятам да се сърдя на никой,не ме разбирайте погрешно Praynig Hug
Твоята идея също и много хубава,дано се усъществи Peace

Незнам как ще намерим заведение във Варна,което да ни приюти,но се надявам да измислим нещо Rolling Eyes
Ще пиша  Л.С на Варненки,само че в събота,че нещо тези дни не мога да я сколасам.сСвеки е в къщи и аз използвам намалението да свърша някой важни работи

Честита поетеса на Ася,и зъболекарка на Ели83 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И ние тази година ще празнуваме с родата Confusedза първи и последен път/Искрено се надявам/ Whistling
Елип,аз давам розов Девин Peace.дано каката се оправи и да не зарази бебо Praynig

# 181
 bdbaloni
  Честит Рожден Ден на
 Анна на maxin,
Мадлена на мама plamebg,
Александра на мама Veli_M,
Мартина на мама bebon4e и
Даниел на мама dunda 
newsm59
Да си ни живи и здрави и много да ни радват.
  Много благодаря за поздравленията.
А сега нека почерпя  cook cook smile3510 newsm38  party023
хапнете до насита за наше здраве.
Ех какво да ви кага друго мами, не съм влизала много отдавна и искам да се извиня smile3525 на малчовците които съм пропуснала да поздравя, но просто ми е много натоварено и почти не ми остава време да седна пред цомпютъра.
Е сега ще ви оставям,  скоро пак ще се появя sohappy

# 182
Ха, кой съм пропусналаааааа Grinning
Честит Рожден Ден на  малката принцеса Жасмина!Весели игри, мило детенце!

suzi_a, това е най-красивата торта която съм виждала GrinningИзтекоха ми............. newsm78 очите по нея.

Елип, аз преди давах Девин-розов, а сега го смених с Горна Баня-За всеки ден(така е изписано на етикета), бил по-подходящ за деца според много добър бургаски педиатър.
Аз съм ЗА идеята на Попова.Някъде в Централна България, ще е най-удобно за всички да се съберем.И това за есента мене лично много ме устройва, защото лете тук при нас е "Жътва" и е много трудно да имъкна таткото от фирмата.
Момичета все се каня да пиша, обаждайте се когато идвате насам!Ще се радвам много да се запозная със всяка една от вас  Hug
Попова, ти кога си се промъкнала в Бургас, без да се обадиш? Crossing Arms

# 183
Здравейте,момичета! Нямам никакво време на последък за писане.Ние сновем между вилата и Варна,така ще е цяло лято,ако ли пък не се изнесем окончателно на вилата.Ама ще видим.За срещата-няма да мога да дойда.На 21.07 ще кръщаваме Зоя в Дряновския манастир,вече запазихме час даже.Ще отидем за 2 дни с кръстниците,да си починат мъжете ни малко от тази безкрайна работа.Смятаме да спим пак в един семеен хотел на 7км.от Габрово ,в едно село- Балани.Много ни хареса там,когато ходихме преди месец и половина.

На всички дечица и техните родители празнували своя първи рожден ден тези дни и тези които ще празнуват скоро много здраве,усмивки и весели игри.  bouquet  bouquet  bouquet

# 184
Честит рожден ден на Галин на мама Рени newsm68 newsm59 newsm59Белослава   newsm59 Виктория  newsm59 Цветелина newsm59  ura  ura dance  bigdance2

Като как съм сама в темата с още цели 21 гости -много ми се сториха на първо поглеждане рано сутрин 21 да ни четат, я влизайте с никове бе хора! newsm78

Нашия тати ни сервира вчера вечерта че днес отива в Германия и взе че отиде,та аз за туй тъй рано инак спяяя rotfImao

А аз ще забегна и да не ме търсите ще се върна!

Хайде до скоро, на рожденниците честито и умната на празнуващите около тях!

# 185
Много благодаря за пожеланията newsm03 .Честито и на другите рожденници
За водата и аз давам Девин с розов етикет, по принцип е подходяща трапезната вода.
Изследванията на Цвети са добри и аз си отдъхнах. Искам да ви помоля в понеделник да стискате палци, ще правим сондиране на оченцето, тъй като Цвети има запушено слъзно каналче, което въпреки изчакването и масажчетата не се отпуши. Всички ми казват че е съвсем лека процедура и няма риск, но на мен ми е притеснено.
Искам да ви питам какво подарихте на бебчовците за първият рожден ден, ние още нищо не сме купили на Цвети Blush, иска ми се сякаш да е накакво люлеещо се "животно" да се катери на него, да се люля, но още нищо не съм харесала, стандартните кончета са скучни, представям си нещо по-обло и цветно.

# 186
newsm59 Честит рожден ден на Галин, Белослава,    Виктория  и Цветелина  newsm59

Ст.Г, стискам палци.  Praynig

Suzi_a, честит рожден ден на патерици и на твоята дъщеричка!

# 187
  • Габрово
 bdbaloniЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС!bdbaloni
А така Арлина и гледай пак да не се обадиш Crossing Arms. Но пък добре, че запознавате отсега снахичката с региона, да и е лесно после, като си я вземем  Whistling Laughing
st.g Hug fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed.
Вода все още давам преварена.
За рожденият ден му купихме вчера лятна количка  Wink и много и се радва от сега, проблем ми е на бати какво да купя за рождения ден на бебо  Thinking.

# 188
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА
Галин на мама Ренито,
Белослава на мама didkapan,
Виктория на мама Silvia_N и
Цветелина на мама st.g!

Много щастие на малкият мъж и красивите принцеси!
Желая ви много здраве и весели лудории!

# 189
ЧРД на мама zvanche!
Румито, бъди много здрава и щастлива с малката звездичка Мина!
Обичаме ви и тримата!

# 190
Честит Рожден Ден на Галко, Цвети, Белослава и Виктория!!!
Да са много здравички и щастливи дечица.
Честит Рожден Ден и на мама zvanche!!!

Мерси момичета, че споделихте за водата  Hug. И аз започнах да давам Горна Баня, но се чудих дали е добра. Сега вече спокойно ще му давам и ще сменям с Девин, че нали е хубаво да се сменят водите заради различната минерализация /поне така съм чувала  newsm78/.
st.g, стискам палци  fingerscrossed.
За срещата на есен ще се радвам ако е преди 9ти септември, за да можем и ние да дойдем. Иначе до тогава ще имам ходене към София и ще ви се обадя да се видим /ако не ви притесняваме и имате възможност разбира се  Hug/.

Весел ден на всички.

# 191
Ч.Р.Д. Галко! Да пораснеш голям и силен мъж и да си радост за мама и тате!. Ренка да ти е жив и здрав рожденика, честито и на теб. Бъди все така готина мацка!

Ч.Р.Д и на Цвети, Белослава и Виктория!

Асе, ми освен като сме на морето да прескочим до Бургас да се видим. Само да навия моя, че се изприщи от мен.

# 192
Честит Рожден Ден на Галин, Белослава, Виктория и Цветелина! Да са здрави и щастливи, много послушни и винаги усмихнати!

Suzi_a, честито и на малката ви кака!

Джорджи, ти къде ходи? Има една пицария с двор на Проектанска над мед. колеж. Там питала ли си? В морската до езерото защо не става?

# 193
  • ES
Честит рожден ден на всички рожденици през изминалите дни и тези, които празнуват днес. Специални поздрави за Галко, да расте голямо и добро момче!

# 194
smile3510ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЦВЕТИ, С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО,ЗДРАВЕ И МНОГО ПОДАРЪЦИ!! baloniИЗВИНЕТЕ МЕ ,ЧЕ НАВЛЯЗОХ ВЪВ ВАШАТА ТЕМА,
ПОЗДРАВЯВАМ И ОСТАНАЛИТЕ РОЖДЕННИЦИ!!

Общи условия

Активация на акаунт