Честито на останалите празнуващи днес, да са много здрави и весели!
Иси

и сега си пия кафенцето с удоволствие. Голям кеф
Дoри се наспах до 10 часа. Нали Венци се събужда в 6.

Да пълнят с много радост очите на мама и тате, да са здрави, малко по-кротички ако им е по силите
и да заформят щур купон днес!
Самуил ме ревнува от компютъра и почва да реве като ме види тука, а вечер като заспи съм толкова уморена...

- сега пък любимото ни занимание е да гледаме "бу"-тата през прозореца. И баба му, за да й е по-лесно, сложила един стол под прозореца
, на който той стъпва, и така си гледат ли гледат...Добре, обаче, онзи ден, като я замених в тази процедура и го видях как си вдига крачето и го качва на облегалката, направо изтръпнах - не искам да си мисля какво може да стане, ако случайно прозорецът е забравен отворен, столът е до него с облегалката натам и аз случайно съм се завеяла...във форума примерно!
, ама аз все пак да споделя...

и искам да ви почерпя на голеееми патерици: пица и кола /я, то било по-лесно да го напишеш, отколкото да търсиш линкове 
,...и много умора
На обед ни погостуваха приятелчета на Дая
/с майките им/, а след това роднини, като всеки идваше когато му е удобно...и ние се оказахме в едно непрестанно посрещане на гости
. Приключение. Неее, не си мислете, че ми е било неприятно или досадно
, напротив, обичам гости, навалица и шум
Особено ако е такъв хубав повода. Даяна беше много щастлива, че беше център на внимание
. Добре си поиграха дечицата, а когато всички заспаха, само Дая и Криси на Мама Дани останаха да се гонят и закачат. Сладури
Правихме и прощапулника - Даяна взе...всичко
Еми това е, всестранно развита
С любезното съдействие на Мама Дани
направихме клипче, което ще се опитам да кача утре. Там ще видите какво взе Дая и как си играят дребосъците 

и честито на всички други рожденици
Честито на всички вече навършили годинка-бъдете живи,здрави и много,много щастливи
Ние вчера както споменах кръстихме Дейвид и понеже не се организирахме както му е реда относно ресторанта(резервация) бях много притеснена,но нещата се подредиха макс. добре за нас защото намерихме една кръчма "Дивака" където нямаше никой.Ядене,пиене-кой колкото иска и цените им бяха прилични!Така,че беше страхотно.Сега ни предстои РД и пощрапулник
и незнам как ще смогнем с всичко,а ни се иска и септември да отдъхнем някъде поне за седмица
.Мноооого разходи-на сватба бяхме,кола взехме,детски РД поне 5 бяха-УУУУЖАС!Абе важното е ,че поводите са все хубави и,че парите заминават за неща които носят удоволствие и приятни спомени.И така.......Дейв проходи междувременно,ама падна 100 пъти защото все бърза и иска да тича
Това е от нас!От сега нататък ще съм редовна тук и се надявам да не изникне нещо пак което да ангажира дотолкова времето ми,че да не мога да ви чета
Лека нощ! 
/
/,на някой не успях,незнайно защо
.нещо много натоварено е май 

.Аз закъде чакам да ме пита някой 
,Мерси за пицата и колата
Много обичам
. 

Но цифрата 50 лв. ми се вижда сериозна
Ние взехме 2 детски торти на местна фирма, 32 лв. двете. Харесаха ни, има ги на снимките - едната с Мини Маус, другата с Ариел