ЮЛСКАТА дружинка вече става на една годинка!

• 15 943
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
Честит първи рожден ден на Киара и Николас!!!

Честито на всички, които празнуват днес!!! Да си носят със здраве имената!

Нани, клипчето е трепач...така ми стана весело и смешно Joy

Jorjito, не ползвам каишки и не смятам да купувам...просто една мама даже ми ги предлагаше, но каза, че общо взето се ползват много кратко и аз така и не се реших да й взема Tired

Днес преди обяд малко бях изперкала и всичко ми беше криво...по този повод татито реши да си направим една панорамна обиколка на Сънито с голф количка  Flutter Беше супер, а Пламена не спря да пее по пътя...такава сладка беше. Явно се измори и още в 20:00 хапна и веднага заспа Peace Сега ми е едно такова релкасиращо и приятно... Joy

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 21:05 от Narina

# 46
 Laughing Laughing LaughingЧестит рожден деееен на Киара и Николас!Бъдете живи и здрави мили дечица и най хубавото и весело детство ви желая!

Нанни разсмя ме и малко се натъжих че са го оставили да се мъчи заради клипа но добре че заспа накрая хайвана Confused

Дю честито християнче!

Ние днес поръчахме кръстчето за нашата кръщенка и си пообикаляхме с татито докато баба и внуче се гледаха!

Бай за сега!

# 47
  • Sofia
Привет от нас банда  Hug
Иси както винаги си номер 1  Hug   bouquet  Hug

Честит първи рожден ден на Киара и Николас
[/size]

Честито и на всички дребчовци които са имали празници тези дни

Много смях и безоблачно детство

Честито на всички именници днес да са живи и здрави и повече усмивки

Дю Попова Честити ви християнчета
Нани Развесели ме имах малко нужда от смях  hahaha А за кухнята много лошо ако е от нея това ние сме вече близо 2 месеца но до сега проблем не ми е правила  newsm78 Просто ни понесе добре
Данисия Добре дошла сред нас , а това с малките е било голям кошмар  ooooh! добре че са ок  Praynig
N_A_N Честито зъбче и дано занапред все така леко ги изкарвате

Покрай нас няма нищо ново все още се държим за единия ми пръст пусти му страх не се пуска.Аз малко съм в голяма дупка и затова и не пишех тия дни но ви чета редовно , но не искам да ви занимавам дано ми мине скоро , че иде Рождения Ден на детето и да го посрещнем подобаващо.Евала на всички мами с големи проблеми и имат сили да се справят с тях аз явно съм по слаба и не мога така за съжаление  #2gunfire

Бай за сега ще се постарая да пиша повечко тия дни дано ми поотмине малко  Hug

# 48
Честито на големите малки сладури Кия и Николас! Бъдете лъчезарни, здравички и носете радост на мама и тати. Щастливо детство и безгрижни игри.

Честито и на именниците много сте и всички ви обичаме с Криси. Горещо ви целуваме  Heart Eyes

Джорджи на мен вече каишки не ми трябват. Криси си ходи и навън и вътре стабилно и самостоятелно. Но той е и много предпазлив. Върви бавно където се съмнява, че може да падне а ако има някъде да се слиза или качава просто кляка и го пролазва.  Joy. Утре ще му направя едно клипче да го видите.  #Crazy

# 49
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ей-хей  wavey! Прибрах сеее  Party!

Честит рожден ден на патерици на малките големи Калоян,Весела, Боримира, Киа и Николас!

Честито на всички именици днес!
Момичета, благодаря ви за поздравите към мен! Много сте мили!

От командировката като цяло съм разочарована  Rage. Хотелът беше ужас - стаята на 12 етаж  Shocked, без климатик  ooooh!, двойна - съквартирантка -колежка от друг клон, която не познавам - ужас  smile3514- в най-страшните си опасения не си бях представяла такъв вариант-ревеше ми се като разбрах. На момента се изнесох и в крайна сметка гостувах на брат ми и жена му. В клона беше лудница - на моменти нямаше къде да седна, за да си свърша работата  Rage. В най-големите жеги от 41 градуса пътувах на по 50 км от Плевен в коли без климатик  sweating...направо се прибирах капнала. Втори път не се хващам на такова приключение  nono. Но днес като се прибрах у дома Вяра така ми се радва  newsm44, играхме цяла вечер. Баба й я е научила на нови "номера".
От жегите и на нея не й се размина обривче по врата-лоша работа. Отшумява, но сега кожата й е като шкурка!

Утре вече тръгваме на проучване на възможностите за празнуване на РД - ще има деца от различни възрасти и съм в огромна чуденка за менюто  newsm78!

St.g. пастата Ненедент наистина е без флуор. Имаше и някаква хомеопатична – Mildfresh-която също е без флуор и мента.
Попова, страшни красавици сте и двете с Емка  newsm53!

Сега ви казвам ЛЕКА НОЩ! До утре!

Последна редакция: сб, 30 юни 2007, 09:36 от pepi111

# 50
Nanny-от тия приготовления за утре главата ми пуши вече. За което моля да бъда извинена за невниманието ми Hug Но въпреки това онова бебче беше адски сладко newsm03
Утре ни чака тежък ден. Сутринта кръщене, на обяд рожден ден. Дано да мине всичко благополучно  Praynig
Лека нощ и от мен!  smile3524

# 51
Честит Рожден Ден Венци!
Бъди много здрав ,усмихнат и щастлив.

ети желая ти  на теб и на цялото ти семейството много здраве и нека Венци ви даде възможността да преоткриете света през неговите очи.
това е специално за теб

Nanny Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha много сладко клипче hahaha

# 52
  • Варна
Честит Рожден Ден на Венци!!!
Много щастливо детство ти желаем!

Мамо Ети,за теб Hug

# 53
Момичета, имам мъничко време и затова искам да внеса малко настроение с любимата песен на Венци, казва се "Бански на лалета", ако искате си я пуснете и все едно че сме заедно на рожден ден. Ето линка: http://kolevi.net/index.php?language=bg&subpage=zabavni&zabavni=music
Почерпете се и със сладичко:

# 54
Честит рожден ден Венци.Желая ти едно безгрижно детство изпълнено с много весели игри и смях.

Етkooo,да ти е живо и здраво юначето,много радост да внася в домът ви.А ти бъди все така прекрасна майка и съпруга

Това е за теб

# 55
Влизам да честитя празника на едно сладко наше приятелче  Heart Eyes
Честит Първи Рожден Ден Венцииии!

Расти здрав, умен, силен и щастлив!

Изживей едно прекрасно детство изпълнено с много лудории и усмивки!

Радвай сърцата вечно на мама, тате и бате!  love001

# 56
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East

Честит Рожден Ден, Венци! Расти здраво, щастливо и безгрижно дете!

# 57
Честит рожден ден, Венци! newsm38 nbirthday

# 58
Мила Ети, Честит рожден ден на зетя! Да ти здравичък и много да слушка!

# 59
Честит Рожден Ден, Венци! Да си жив и здрав и много щастлив!
Момичета, съжалявам че пиша толкова рядко Embarassed. От няколко месеца сме си в България и гледаме да използваме пълноценно всеки ден преди да се върнем.
Честито на всички сладурчета,които станаха на годинка. Да са ви живи и здрави имного да ви радват!
Благодаря ви за милите пожелания вчера! Heart Eyes.  Имахме щастието да празнуваме първият рожден ден на Ник сред близки и роднини и милият беше толкова развълнуван Grinning.
Приятен ден и усмивки ви желаем! Hug

Общи условия

Активация на акаунт