ЮЛСКАТА дружинка вече става на една годинка!

• 15 950
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Dew,как беше кръщенето,защото от зимата съм запланувала да правим в тази църква нашето кръщене?Вътре залата за кръщене изглеждаше разкошна,но дали и сама церемония е тържествена,защото на много места ги претупват?Благодаря!!!!!

# 76
  • Варна
Ели, ще се врнете за консултацията или ще я направите на друга дата Peace!

Peace Peace Peace
Ели,ако искате да дойдете и се колебаете,може и по-късно да потвърдиш.няма проблем,аз просто искам да знам ориентировъчна бройка.и да дойдете ей,обработвай мъжлето Mr. Green Hug Hug Hug
Само две мами са ми писали newsm78.мамите от Варна,къде сте Thinking

Аз зачезвам,при първа възможност ще дойда да ви навестя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 77
  • somewhere over the rainbow
Хей, Пиги, къде набарахте Слави и Росен? Party
val stef, а ти защо не си в Юлския отбор? Crossing Arms newsm78

# 78
Момичета, благодаря за милите пожелания, развълнувахте ме Hug Влизам да дам отзиви от днешният ден. Беше страхотно newsm68 Манастира е скален, изрязан вътре в скалата - много красиво, ама много. Обещавам скоро да кача снимки, че от вълнение не снимах с нашия фотоапарат, но много приятелки се проявиха като папараци. Едно само не ми хареса. Бяхме записали час за 10.30 и трябваше да изчакаме 1 кръщене преди нас и 3 групи туристи-румънци. Тук е пълно с такива  Tired. Със самото влизане, попа се извини, че ни е забавил и последната група туристи бяха от някакъв хор и като жест изпяха една ария за здраве. Беше много тържественно , чак настръхнах. От дългото чакане Венци много се изнерви и плака на кръщенето Sad, а и беше много топло и това му беше за капак, но иначе през останалата част от деня си беше пак същия послушко.  Heart Eyes Направихме и пащапулник, мина сам по платното и си избра достойната професия готвач hahaha, а второто - дизайнер. Та така стигнахме до извода, че ще е перфектен съпруг-ще готви и с добра и доходна професия Wink Това е от мен за сега, че съм много уморена. Много емоции днес. Дано и вие да изкарате такъв вълшебен рожден ден както нашия. Снимки ще покажа по-късно. Лека нощ и сладки сънища!

# 79
Честит Рожден Ден мила Лора! Бъди много здраво детенце ,имай най-прекрасното и безоблачно детство .
Честит рожден ден и на Виктор ,Иван и Кристиян нека детството ви е изпълнено само със смях и веселие.
А това мили мами е за вас

Последна редакция: нд, 01 юли 2007, 11:39 от isi_kam

# 80
Добро утро момичета!
Почепете се виртуално за мъничката ми рожденничка, която се роди в 8.45 на джулай морнинг.

# 81
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА МАЛКАТА КУКЛА ЛОРА и всички останали душичици  bouquetДа си ви живи и здрави и носят безброй хубави емоции на мама и татко!!!!!!
Я споделете какви партита правите за бебоците,че вече съм в луд размисъл ThinkingТо като се замисля май партито е повече за мама и татко,защото бебоците нито разбират напълно,нито пък могат да си хапнат нещо по-нормално newsm78
Вчера влизам в едно сладкарнциа да избирам модел на торта за рожденния на Алекс и се появи една мама,на която ако сме нормална държава трябва да й отнемат родителските права #2gunfireДетенцто й на година и половина,не повече,беше кървавочервено от препичане на плажа.Попитах я колко са стояли,защото милото се дереше от рев,а тя тъпо ми отвърна,че МАЙ "малко прекалИли",защото стояли от 10 до 16 понеже тя се заиграла на карти.Вче се замислям аз ли не съм добре или хората newsm78 

# 82

Честит първи рожден ден на сладката ми снахичка! Много весели игри, щастливо детство и да пълни сърчицата на мама и тати със своите постижения в живота!!! Целувки от мен и зетя

newsm51  love001 newsm51

Честит първи рожден ден и на Виктор ,Иван и Кристиян! Здвае, сбъдване на мечтите им и много невинни пакости да правят Wink

За милите им майчета:

Ох, снощи бях толкова емоционално презадоволена, че забравих да ви кажа най-важното. За сетен път се убедих, че има Господ и, че той забавя, но не забравя. Преди 3 години работих в продължение на 4 години във една частна фирма. Шефа ми беше голям гадняр и сутрин, котаго си пиех кафето редовно плачех с мисълта, че ще тръгвам на работа. Голям изрод беше, обиждаше, псуваше, оригваше се и за капак близо 1 година не ми беше давал заплата и за 2 години нямам осигуровка. Добре, че забременях с предното бебче, което тако и не родих, но се осъзнах се навреме и напуснах. И така.... онзи ми дължи парите, но така и нямам надеждата да ги получа Simple Smile майната му! Но в крайна сметка, докато чакахме в манастира да дойде нашият ред сестра ми идва при мен и ме накара да взема свещи. И понеже самият параклис е на около 20 метра височина и с изрязани стълби от самата скала отказах. Нели-така се казва сестричката ми настоя и каза, че дори ще ми ги дадат без пари, че и бонус ще имам. Аз се опулих. Shocked Оказа се, че тоя нещастник продава свещите и иконите в манастира hahaha Joy hahaha Е, има възмездие в живота. Не исках аз си развалям празника с такива нещастници и пратих друг да ги купи, но си направих кефа да го погледам как се труди newsm53 . Никога няма да забравя как му се молих да ми даде парички да си изпратя Гоги първокласник, а той пренебрежително ми хвърли някакви си 40 лева и каза, че ми стигали. Не мога да простя на такъв човек. Никога!!!

Последна редакция: нд, 01 юли 2007, 10:29 от eti_31

# 83
  • Габрово
 bdbaloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛОРА, ВИКТОР, ИВАН И КРИСТИЯН! НЕКА СА НАЙ-ЩАСТЛИВИТЕ И ПОСЛУШНИ ДЕЦА! bdbaloni

# 84
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛОРА, ВИКТОР, ИВАН И КРИСТИЯН! Растете здрави и безгрижни!

# 85
  • somewhere over the rainbow
В първия ден от "нашия" месец:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛОРКА, ВИКТОР, ИВАН, КРИСТИЯН!
Пожелаваме им много здраве и най-хубавите подаръци!  bouquet Heart Eyes

И много  bouquet  bouquet  bouquet специално за Синеочка! Hug

# 86
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛОРА, ВИКТОР, ИВАН И КРИСТИЯН!  newsm59

# 87
Честит първи рожден ден на Лора, Иван, Кристиян и Виктор!!!

# 88
Честит 1-ви Рожден Ден на Лоренцето!  Gift
             Gift   Много здраве, усмивки и весели игри!

# 89
  • хасково

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЛОРКА, ИВАН, КРИСТИЯН И ВИКТОР! Мили юлчета растете здрави и малко палави за радост на мама и тате!

МИЛИ МАМИ, ТОВА Е ЗА ВАС

Общи условия

Активация на акаунт