Пишман цветарки тук съветват се напук!- 11

• 41 918
  • 559
  •   1
Отговори
# 465
поздравления, страхотна е  bouquet

# 466
да, направо супер  Heart Eyes как да не умреш от кеф  Mr. Green

Мириел, явно съм се объркала   bouquet, но някой в предишната тема разправяше за патилата си  Rolling Eyes

абе, Теди, сакъзчетата много лесно се хващат! аз до сега нямам случай някое да не се е хванало  newsm78 не му се връзвай просто и то ще тръгне!  Peace

# 467
Та да си дойда на думата - искам да питам , защо на това цветовете му станаха зелени(от бели станаха зелени)

прецъфтели са и е време да ги махнеш  Wink

# 468
не му се връзвам, просто го гледам че си вехне и се чудя аз ли немога да се оправя с тези цветя или те с мен? Joy

# 469
Вечерница, можеш ли да редактираш още първата страница  newsm78 ако да - няма да е лошо да прибавиш и информацията какво да правим с цветята си по време на почивка (в средата на темата asyalein беше обяснила, а преди няколко поста някой даде линк към форума бимбарго  Rolling Eyes

# 470
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
vesel4e, ти ли обещаваше преди (месец горе-долу) издънки от банан  newsm78 щото ми се изчака чакалото  hahaha аз съм първа на опашката  bowuu
Нали ви казах, че ще ги отгледам и тогава ще ви ги дам Simple Smile Сега съм ги засадила ... поливам, торя ...
Ти къде живееше?

# 471
не му се връзвам, просто го гледам че си вехне и се чудя аз ли не мога да се оправя с тези цветя или те с мен? Joy
Да не би да си ги засадила много на дълбоко  newsm78 По принцип сакъзчето, мушкатото и албите, се засаждал плитко (само едно възелче да е в почвата и то не много дълбоко- възелче е това където листчето се захваща със стъблото). Колкото по-дълбоко са засадени толкова по-трудно се хващат.

Капрари пасифрората ти е чудесна   bouquet Как да не му се радва на това цвете човек  Grinning Дано другия път цветчетата са повече Hug

Момичета "крокодила" вече си има малки, но все още са с малки размери, които иска да свирква  Wink. Когато имам възможност ще ги снимам и ще ви ги покажа.

# 472
то е клонче и е точно преди възелчето в почвата, ама си има поне 2см стъбло Rolling Eyes

# 473
Първа на опашката пу за крокодила.....Като стане за даване Peace

# 474
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И аз имах такъв крокодил... зариваше ме с малките си ... много интересно цвете... бриуфилум се нарича ...

Виж и тази тема :

http://forum.bimbargo.com/viewtopic.php?t=3086&highlight=%F1 … 0%E5%ED+%E6%E5%ED

# 475
  • На края на света !
ей да не ви остави човек за малко ,пишете ли пишете ,прочетох някъде някой ананас ще сее ,аз вече 5-6 пъти опитвах и нищо не става Sadизчетох всичко за тия ананаси и пак нищо ,но признавам ананасите дето ги предлагат на пазара все едни истормозени #Cussing out
Та успех в това трудно за мен начинание Peace

# 476
Та да си дойда на думата - искам да питам , защо на това цветовете му станаха зелени(от бели станаха зелени)

прецъфтели са и е време да ги махнеш  Wink
МЕРСИ

# 477
И тази :

http://forum.bimbargo.com/viewtopic.php?p=91253&sid=62d5df95 … 31737ef9dea7de876

# 478
[Капрари пасифрората ти е чудесна   bouquet Как да не му се радва на това цвете човек  Grinning Дано другия път цветчетата са повече Hug

Има още една пъпка ,но аз смътно си спомням, че след като цъфне, цветът трае само едно денонощие и после прецъфтява.Та едва ли ще се засекат двата цвята.
На страница пета от албума ти, първото цвете е сансевиера. Peace

# 479
http://www.bryophyllum.com/b-plantlets-detail.php

Това е истинското име на крокодила:

Bryophyllum daigremontianum

Общи условия

Активация на акаунт