Морски бриз обгръща ни с ласки, лятна фиеста повлича мами БУРГАСки

• 16 016
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
Как ви завиждам,но аз утре ще ви изоставя,защото съм на лекар и после продължавам с почистването и подреждането!А иначе би ми било адски приятно с вас,защото много ми хареса вашата компания!Лека вечер на всички!

# 136
  • По света и У нас
madllen - снимките са готини   bouquet , но нещо фотографа убягва от кадър  Wink

# 137
Мога ли и аз да се включа за утрешната среща?

# 138
  • България
Супер са снимките , ама наистина Ивчо и Мадлен ги няма  на тях  Sad

# 139
  • По света и У нас
Добро утроооооо  smile3535
Леееееле, ама сутрин сте мнооооого несериозни в писането  ooooh! .... аз се надявах да почета малко, а то какво се оказа  wait , че аз трябва да драсна два реда за събуждане  smile3506

# 140
Мога ли и аз да се включа за утрешната среща?
Разбирасе!Не иска питане!  Hug 6те те 4акаме. Ние сме с синя коли4ка и 4адур4е.6те сум обле4ена с куси панталонки и искря6т цвят потник.

madllen - снимките са готини   bouquet , но нещо фотографа убягва от кадър  Wink
Супер са снимките , ама наистина Ивчо и Мадлен ги няма  на тях  Sad
Е голяма работа 4е ни няма- вие нали си знаете 4е бяхме там Joy

# 141
Направо ви завиждам, за разходките които си правите. Вземем със съпруга да направим още едно бебе, че да идвам с вас Laughing Laughing Laughing Много сте красиви, какво само пишете, че този не бил фотогеничен, другият не знам си какво. На мен така да ми се разтуптява сърцето като видя бременна или майка с бебче, а предполагам и на другите хора, които ви гледат. Сега си спомням като бяхме бременни ни с Танина и Финети как си се разхождахме в редичка и хората все се обръщаха след нас и като пресичахме улиците всички коли ни правеха път

# 142
Що така назад отишла Бургаската теми4ка?! newsm78
Много ба4кате, или сте по разходки  Wink
Как е времето днес в родния град?
Лек ден на вси4ки!

# 143
  • По света и У нас
МАЙКА - времето е много приятно и подухва както подухваше и вчера .... Слава богу няма ги поне за момента онези жеги от миналата седмица  ooooh!

# 144
  • Бургас
Привет и от мен,
аз досега чистих и малко ще полегна, че съм гроги.
До скоро

# 145
Днес пак си направихме една голяяяма разходка, и утре няма да пропуснем Grinning
Темичката затова изостава - кой на работа, кой хайманосва. Времето е разкошно, особено като се паркираме в Морската на сенчица- времето лети неусетно.

# 146
  • Бургас
Хаймани с хайманите  Mr. Green А аз по цял ден в къщи се търкалям  Tired Ще видите вие и ние като се обебим как ще ви досаждаме  Mr. Green Ох утре съм на преглед и изследвания за секциото - искам вече да излиза бебо, тежи ми  ooooh!

# 147
  • там някъде...
и на мен ми се ходи на разходки и кафенца с вас, ама.......ходим на работа Cry Cry Cry

# 148
ОООО аз нямаше да ходя,ама не се сдържах и отидох с мамите и бебетата на разходка,толкова приятна компания са всички,че времето минава неусетно!

# 149
 Още малко 6u6on4e! И после с нас ще джиткате по цял ден!Не се притеснявай за изследванията утре. Всичко ще е наред. Hug
А sirenка, милата багажа не може да пренесе от нас! Толкова сме обаятелни хи-хи-хи Joy
kiki2kiki какво да се прави,няма начин трябва да се бачка. Работата е едно необходимо зло! Вие събота и неделя ще наваксате,вярвам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт