Моля, препоръки за добър хомеопат в гр. Бургас

• 270 366
  • 985
  •   2
Отговори
# 720
A аз все още проучвам др Гълъбов и се надявам някой да даде конкретен резултат от лечението .
Силно се надявам да е класическо предписанието !!!

# 721
КОнкретно  за д-р. Гълъбов - откакто сме при него  - 2  месеца не можем да се оправим от кашлици, хреми, алергии - сменени са над  10 лекарства - ефект нулев.... В момента е в отпуск без да предупреди - имайки предвид, че се чувахме всеки ден, не стига това, ами и телефонът му е изключен и се лутам и се чудя какво да правя....огромно разочарование.....

# 722
  • Бургас
Аз също съм разочарована от Гълъбов и вече спирам да ходя при него. Може навремето да е бил добър хомеопат, но сега определено я кара през просото. Може би убеден взнанията си доста от нещата ги пропуска и не ги доглежда. Първоначалното ми интервю беше доста хаотично. Изписа ми лекарство за отслабване, което нямаше ефект може би защото повечето симптоми не отговаряха на това лекарство. Явно беше решил, че след като това лекарство се изписва най-често в този случай ще помогне и на мен. Веднъж бях отишла, ззащото в хода на едно лечение получих нови симптоми. Дори и не ми обърна внимание, явно бързаше, а си бях записала час. За последния ми проблем възпаление на кожата на лицето ми даде Стафилококцинум само на базата на това, че преди мноооого време във връзка с възпалени сливици ми намериха стафилокок. Стоях с това възпаление цял месец и накрая се принудих да ида на дерматолог и да пия антибиотик. В телевизионните си изяви постоянно критикува лекарите, че подтискат болестите, но тъй като гледам той може да го прави същото с необмислено изписаните си лекарства и неизслушването на пациентите.

# 723
  • Бургас
Здравейте! Да споделя ако може и моето мнение относно лечението с хомеопатия   bouquet

Преди години със сина ми бяхме едни от първите пациенти на д-р Вълков. Заведох сина си след заболяване - мононуклеоза, следствие от ежемесечните антибиотици, изписвани от педиатър. Просто накрая получи тотален срив на имунната система. След започване на лечение при д-р Вълков, детето укрепна, много съм му благодарна. През това време започнах и аз да се лекувам, имах 12 годишна мигрена, която бях  лекувала нееднократно при невролози без резултат.
И така за период от една година моето състояние се подобряваше, а накрая и отвратителното главоболие съпроводено с тежки кризи изчезна. Благодарна съм му завинаги на този човек!

И така отминаха 2-3 годни, Д-р Вълков постоянно учеше и се развиваше, постоянно пътуваше за разни учения и семинари. Тогава малко връзката ни се прекъсна. Започна да лекува сина ми по телефона, защото постоянно отсъстваше, не се спазваха часовете пред кабинета му, защото наплива беше много голям и аз постепенно се отказах да го посещавам. СЪщевременно синът ми много рядко боледуваше вече и така....

Преди месец реших да запиша и дъщеря ми на хомеопат. Има много лош ларингит и прави едни пристъпи с лаеща кашлица. От началото на годината сме давали 5-6 пъти медрол /урбазон/ а знам, че е много, много вредно. Звъннах на телефона на д-р Вълков, който имах от преди години и с учудване установих, че това вече е тел. на секретарката, ноооо д-р Вълков не приемал нови пациенти. Зачудих се дали да не нахалствам и да обясня, че съм стар пациент, но пък всъщност новият пациент ще е дъщеря ми , а не аз, отказах се в крайна сметка.  И слава Богу, защото търсейки нов хомеопат попаднах на д-р Елена Павлова, след препоръка от моя приятелка. Кабинетът и се намира до "Стоматологията", на ул. "Хр. Фотев". Първоначалният преглед струваше 30 лв. Преглежда с помощта на една машина, която не знам да какъв принцип работи, мисля да се интересувам следващия път  newsm78  Естествено и не минава без обширното интервю.
Вече лаещата кашлица я пресичаме с разтворчето от д-р Павлова, а на скоро имаше и вирус с висока Т.  - за два дена Т. изчезна!  Дано и занапред успешно лекува малката и не ме разочарова, препоръчвам я като специалист  Peace

# 724
Със слушалки и компютър работи и д-р Сергей Кръстев, който идва всеки понеделник в Бургас от Варна. Не съм сигурна, но мисля че изписва по няколко лекарства наведнъж Peace

# 725
Направо не мога да повярвам на отзивите за д-р Гълъбов. Първата ми книжка по хомеопатия е неговата и все се каня да отида за автограф.

# 726
  • Бургас
Тази машинка явно е за биорезонансна диагностика. Същата ползва и Танева срещу ТОХа, но тя не е много наясно с хомеопатията. Изписва няколко лекарства наведнъж. Веднъж за едно дете беше препоръчала един "хомеопатичен" продукт за смаляване на трета сливица, който се състои от 16 съставки  ooooh!

# 727
Разбрах че машинката е създадена от НАСА за да определя състоянието на космонавтите, после е купена от руснаците и подобрена Peace

# 728
Ние сме при д-р Маринела Корнел. Децата ги записах последователно, през няколко месеца. От 2 години тя ги лекува и съм доволна.

# 729
След дълго четене из форума, след много питане, разпитване и пак четене къде ли не, реших и аз да запиша малкото дете. Има упорита задна хрема и една влажна кашлица, която вече започна да става хронична. Литри сиропи, безброй прегледи и пак литри сиропи.  ooooh!
В крайна сметка се спрях на д-р Ферфериева.
Бяхме при нея на интервю преди 5 дни. Лошо впечатление ми направи това, че се наложи да чакаме цял час след записания ни час. Това донякъде се компенсира с изключително любезното отношение на сестрата и на самата лекарка. Даде ми едни гранулки и ми каза, да дам една еднократно още същия ден. Каза ми да отида на контролен преглед след 20 дни, като ако до тогава детето се разболее, да разтворя една гранулка от 7-те които тя ми даде в малко водичка и да дам по мъничко 2 пъти пре 2 часа.  newsm78
Също каза, че смело мога да давам противотемпературно от аптеката при нужда, но абсолютно нищо друго. Нито сироп, нито хомеопатично. Нищо друго от аптеката!
Другото което ми хареса, освен милото отношение и търпението беше че ме увериха че отговарят на телефона 24/7! За мен е много важно.

Не разбрах само едно нещо.
Понеже звъня през ден и все забравям да попитам, ще почакам да стане време за контролния преглед, за да не нахалствам с глупости. Но не ми дава мира, та: казаха ми, че детето трябва да не яде шоколад, мента, да се избягва козметика с лавандула и етерини масла, кремове с цинк и т.н. Ок ама до кога?
Сестрата ми каза, че докато тече лечението. Тази гранула, която той бил изпил щяла да действа докато не бъде прекъснато действието и с нещо от забранените неща. Това означава ли, че аз една вафла не мога да дам на детето никога повече? И ако все пак яде шоколад (ходи на градина и там децата празнуват РД, черпят се с торти, няма начин да не яде той) какво става? Мога ли да дам след това пак гранулка и лечението да се поднови или "отиде коня у ряката"?
Въобще, въпреки, че два пъти ми обясняваха, това с ограниченията не ми стана ясно.
Ще съм благодарна, ако някой ми обясни.  Embarassed

# 730
Не разбрах само едно нещо.
Понеже звъня през ден и все забравям да попитам, ще почакам да стане време за контролния преглед, за да не нахалствам с глупости. Но не ми дава мира, та: казаха ми, че детето трябва да не яде шоколад, мента, да се избягва козметика с лавандула и етерини масла, кремове с цинк и т.н. Ок ама до кога?
Сестрата ми каза, че докато тече лечението. Тази гранула, която той бил изпил щяла да действа докато не бъде прекъснато действието и с нещо от забранените неща. Това означава ли, че аз една вафла не мога да дам на детето никога повече? И ако все пак яде шоколад (ходи на градина и там децата празнуват РД, черпят се с торти, няма начин да не яде той) какво става? Мога ли да дам след това пак гранулка и лечението да се поднови или "отиде коня у ряката"?
Въобще, въпреки, че два пъти ми обясняваха, това с ограниченията не ми стана ясно.
Ще съм благодарна, ако някой ми обясни.  Embarassed

Здравей, и моите деца са пациенти на д-р Ферфериева! Относно питането ти - не разрешават да се яде кафяв шоколад (на блокчета), шоколадови изделия (като шоколадови вафли, бисквити, кроасан с шоколад и подобни) е разрешено както и бял шоколад. Ако детето ходи на партита или празнува РД, според мен не е проблем да си хапне от тортата. За ментата и мазането с кремове си разбрала правилно според мен, че не е добре да се употребяват докато трае хомеопатичното лечение. Във вашият случай като гледам ще лекувате хроничен проблем така че търпение относно продължителността на хомеопатичното лечение и употребата на тези продукти, за които си питала. Не те съветвам обаче да повтаряш прием на хомеопатично лекарство, ако си дала на детето си от тези продукти. В такъв случай ако нещо те притесни, по-добре се свържи с докторката.
Това е което аз знам. Най-добре обаче да си изчакаш контролния преглед и отново поразпитай.  Peace

# 731
wish , във вашия случай, както и при сина ми се касае за хроничен проблем, което изисква много търпение, защото лечението може да продължи година или повече, може и по малко разбира се Wink
Ще ти напиша ние към какви принципи се придържаме, а ти вече ще си прецениш дали да ги спазвате.
1.Преди да вземе лекарство не трябва да е пил или ял поне 15 мин, т.е. устата да е чиста.
2. Купувам му хомеопатична паста за зъби, без мента.
3. Не яде кафяв шоколад /бял може защото не съдържа какао/, но и шоколадови изделия или сладкиши с какао, то всъщност какаото дотира ХЛ.
4.Не яде пресни лук и чесън, на супи и ястия може.
5.Не пие ментови сиропи или чай.

Разбира се детето на детската градина ако го почерпят може да хапне, но по принцип трябва да се стараете да ги избягвате.Аз например дори и като се лекувам с хомеопатия сътрин винаги пия кафе Rolling Eyes еми иначе ще пукна от ниско кръвно Rolling Eyes лекарствата пак действат, но не с пълна сила

В началото на сина ми му беше много криво, но после се изгради като навик и вече сам спазва правилата.

Успех!

# 732
Уиш, аз само да допълня думите на Кашпичка, не се яде и пие нищо 15мин. преди и след приема на ХЛ. Т.е. не трябва да има никакъв вкус в устата.

# 733
Да, пропуснала съм, че не се яде и пие и след приема Peace

# 734
Може ли координати на д-р Павлова?

Общи условия

Активация на акаунт