Моля, препоръки за добър хомеопат в гр. Бургас

• 270 826
  • 985
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря за мнението, Сънито, но аз знам много добре какво да очаквам от д-р Ферфериева. Водя децата от 4 години при нея.
Няма идеални лекари, затова пълно доверие не трябва да се има никому.
В крайна сметка ние родителите сме най-много време с нашите деца, наблюдаваме ги, отглеждаме ги и отговорността е наша.
Първо писа,че ще имаш първоначален преглед,после,че водиш децата от 4 години Rolling Eyes
ДА допълня,че нищо лично не влагам спрямо д-р Ферфериева-просто се чудя,когато някое от децата ти вдигне спешно температура как успяваш да се свържеш с нея newsm78 Телефона е в нейната секретарка и само в работно време има връзка с докторката,и то след като привърши консултацията с някой пациент-ако уцелиш точно времто между пациентите-ок.Но ако се разсееш и пропуснеш-чакаш слледващата пауза.Ето това не харесвах ....  bouquet

# 361
Ми може да е взела час за първоначално интервю за себе си или друг. Wink

Когато ми е било спешно, съм казвала, че е спешно и не мога да чакам. Прекъсвала е интервю, за да говорим. Разбира се не съм я държала час на телефона. Знам какво трябва да кажа бързо, кратко и ясно, за да прецени как да процедираме по слушалката.

# 362
SunnYtooo, успяваше ли да се свържеш със стандартен педиатър на секундата преди да започнете с хомеопатията? Аз никога не успявах дори и при д-р Димитрова. Не познавам друг хомеопат в Бургас, който толкова много да си вдига телефона. 100% секретарката й знае как да се свърже с нея при спешен случай, а и нали в работно време е до нея.

Познатите ни при д-р Корнел се свързват с нея само между 10 и 12 сутрин и след прегледите й следобед.  В останалото време телефонът е изключен.

Ние сме при д-р Хараламбиева и там е нормално да се вдига веднага телефона, но се случва и да не може да се свържем веднага, все пак и тя е човек...

# 363
Някой знае ли др Спасова кога ще бъде на работа?

# 364
Някой знае ли др Спасова кога ще бъде на работа?

Ако имаш предвид Анна Спасова - тази седмица е на работа вече  Peace

# 365
Да Ви споделя, че д-р Корнел е много приятен човек. И НЕ е търговец, а доктор - нещо много рядко срещано. НЕ кара прегледите на конвейр. Сега се моля горещо да успее в лечението на детето ми. Дано най-сетне да сме намерили нашия доктор, след толкова неуспехи и разочарования. Praynig

# 366
Да Ви споделя, че д-р Корнел е много приятен човек. И НЕ е търговец, а доктор - нещо много рядко срещано. НЕ кара прегледите на конвейр. Сега се моля горещо да успее в лечението на детето ми. Дано най-сетне да сме намерили нашия доктор, след толкова неуспехи и разочарования. Praynig
И аз съм на твоето мнение.На мен ми излекува 20 годишен почти проблем.решката ми е ,че спрях да я посещавам и сега /5 гдодини след това/симптомите се връщат

# 367
  • Бу-у-урга-а-ас
Хубаво е да се чуват добри отзиви за лекарите хомеопати в Бургас.  Peace

# 368
  • Бургас
С две ръце съм за Вълков. Този човек е просто вълшебник - цялото семейство ни лекува той. Peace

# 369
С две ръце съм за Вълков. Този човек е просто вълшебник - цялото семейство ни лекува той. Peace
Не е вълшебник! Wink  Просто е съвестен, квалифициран, класически хомеопат, който преди всичко е Човек!  Heart Eyes

# 370
Не е вълшебник! Wink  Просто е съвестен, квалифициран, класически хомеопат, който преди всичко е Човек!  Heart Eyes

Уфффф, хайде пак.....Просто кажи, че ТИ си доволна и спри, моля те.

ЗА МЕН Вълков НЕ Е съвестен, НЕ Е квалифициран, въобще НЕ Е класически хомеопат, и в никакъв, ама в никакъв случай НЕ Е Човек!!!

# 371
Уфффф, хайде пак.....Просто кажи, че ТИ си доволна и спри, моля те.
ЗА МЕН Вълков НЕ Е съвестен, НЕ Е квалифициран, въобще НЕ Е класически хомеопат, и в никакъв, ама в никакъв случай НЕ Е Човек!!!
rotfImbo

# 372
Относно д-р Вълков-аз ходя при д-р Корнел,а те нали са в един апартамент.И винаги повече хора чакат за Вълков  Thinking

# 373
  • Бу-у-урга-а-ас
Но Корнел е доктор, т.е. има медицинско образование, а Вълков е само фелдшер. И въпреки това наистина има изключителни успехи, Моя приятелка се лекува при него и аз след като видях как се подобри за няма и седмица, веднага си записах час при докторката на детето ми.
В края на краищата всеки знае себе си. Няма смисъл да спорим кой крив и кой прав. Пожелавам на всички в темата да си намерят достойни лекари, които с грижа и внимание да лекуват всичките им болки и тегоби. Аз намерих и знам, колко е хубаво да можеш да разчиташ. За това няма значение кой какво казва, ако лично си доволен и си се убедил, че човека срещу теб го е грижа и е достатъчно компетентен, за да ти помогне.  Peace

# 374
 Напълно съм съгласна с мнението на Лого5ка. Това се отнася за всеки лекар всъщност, не само за хомеопатите. Нашата лекарка не я заменям за нищо на света. Лекува ни повече от 10 години, детето ми е при нея от 5-я си ден. Убедена съм има и недоволни пациенти, няма начин да не е така. Така че споровете наистина са излишни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт