Моля, препоръки за добър хомеопат в гр. Бургас

• 270 696
  • 985
  •   1
Отговори
# 780
Да кажа за Вълков, че чаках месец, но ме прие  Grinning Може да се пробва човек да се вреди.

# 781
Изписа ми Шуслерова сол 11 за 3 месеца и едни хомеопатични гранулки 7 дни.

Смьрфиела ,аз бих се замислила вьрху това.
Не бих повторила ,колкото и трудно да сьм се вредила за негов пациент.
За Гьльбов мнение да имате ??

# 782
Да ви попитам, чета, че кафе не трябва да се пие по време на хомеопатично лечение. Допустимо ли е да се пие цикория като заместител?

# 783
Питай хомеопата си .Само той може да ти отговори.

# 784
Орхидея, на повторен преглед съм в четвъртък, ще видя как ще действа и ще решавам. Кофтито е, че ако отида на дерматолог ще ми изпише АБ вътрешно и външно и се започва един затворен кръг и нещата се повтарят през няколко месеца. Решила съм да пробвам алтернатива на АБ и традиционните методи изобщо.
За кафето в листите, които ми даде да се информирам Вълков пише, че може да се пие нес кафе.

# 785
  • Бургас
За Гьльбов мнение да имате ??

Бях се записала при него, но вече не съм. Не ми харесва. Претупва нещата. Не обръща внимание на някои важни за мен симптоми. По-преди в темата бях писала по-подробно за него.

# 786
Само информативно - д-р Румен Стойчев и съпругата му вече имат собствен кабинет в Бургас. Ще идват всяка седмица в града, а не, както досега един път в месеца.

# 787
Вълков отсъстваше и го заместваше Гълъбов, много добро впечатление ми направи. Оправи ми гърлото за ден и половина. Та сега и аз търся мнения от пациенти на Гълъбов, тъй като Вълков засега не се справя с моя проблем и се чудя дали да не го сменя.  newsm78

# 788
Как става записването при Вълков?Много искам да запиша час за първи преглед при Вълков,но той не записва нови пациенти.

# 789
Да ти кажа... хич не става записването при Вълков Rolling Eyes

# 790
Аз се обадих по телефона и казах, че искам час за Вълков. Като влязох му казах, че искам да му стана пациент, той се изказа, че не приема. Помисли, гледа си графика и ми даде час с уговорката, ако не дойде някой спешен негов пациент. Обадих се аз предния ден попитах дали ми остава часа и така. Успех  Peace

# 791
Късметлийка си, че въобще са ти дали час за да влезеш и да говориш с него, при положение, че не си негов пациент Grinning

Както и да е, защо сега искаш да отидеш при Гълъбов?

# 792
Гълъбов изобщо преглежда ли? От  месец искам да се свържа с него и не мога.

# 793
Аз исках,час за първи преглед при Вълков 07.01,2014г. и отговора беше,че има свободни часове само за Корнел и Гълабов.

# 794
Рок, аз имах предварително записан час за 8.01., но не отидох, така ми се случи. Не успях и да се обадя, сега като ми се наложи пак да ходя дали ще са ми дали игнор се чудя?  newsm78
Чудех се за Гълъбов, понеже Вълков не се оправи с моето положение. За съжаление прекъснах за момента лечението и пак съм на традиционната медицина. Но нямаше как.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт